6.haftadayım kızlar benimle aynı durumda olanlar yazsın:)

benimde 6.haftadan sonra başladı bulantılarım kıslarr

benimd eşuan 6 haftalık
bende halsizlik çok kızlar
evde biraz dolanayım hemen kötü oluyorum
miğde bulantılarım çok.

bende p.tesi gidecegim doktura inş. kalp atışını duyarız
.

canım bende kalp atışlarını dumadım henüz.31 temmuzda gidicez bizde.inşallah duyarız bu sefer.çok küçük olduğu için normalmiş galiba duyulmaması.inşallah allahın izniyle sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder allahım.

bende 6. haftaya yeni girdim.. sabah uyurken biraz karnimda agri gibi bisey oluyor. belimde gecen hafta cok agriyodu.. normal heralde hepsi

misran benimde aynı bende duyamadım ama dr. normal dedi 27 sine gün verdi telaş yok sakın belirtilerinde aynı

selam arkadaşlar boşuna stres yapmayın. bende ilk başta duyamadım kalp atışını çok korktum o hafta hep stresle geçti. ama son kontrolde duyduk çok şükür çok garip oluyor insan. 7.haftamdaydım bu arada 7-8. haftalarda duyuluyor sanırım genelde. tabi şanslı olup daha önce duyanda var. o yüzden canınızı boşuna sıkmayın

merhaba kızlar
bende bu hafta 7+2 yim. bu siteyi çok seviyorum baksanıza aynı durumları paylaşan insanlardan haberdar oluyoruz. birbirimize destek olup bilgi alışverişinde bulınuyoruz. geçen hafta yazmıştım bende adet sancısına benzer karamplar oluyor diye gün içersinde bir çok kez oluyor sadece 3-4 saniye sürüyor. çevremdeki yakın zamanda anne olmuşlara kendi anneme veya diğer annellerle paylaştığım. hiç biri bende de böyle olmuştu demedi. bende benim niye böyle, acaba bir terslik mi var diye içim içimi yiyordu. ama bu safyayı okuyunca gerçekten çok rahatladım. o yüzden mesaj atan herkese teşekkür ederim. mesaj atmaya devam edelim.

Misran seninle konusmaya ihtiyacım var sen 7+3 iken duydun dime kalp atıslarını
benimle tecrubelerini paylasırmısın

şimdi sizinle bilgi alışverişi yapmak istediğin bir kaç konu var.
doktorunuzu neye göre seçtiniz?
ilk randevunuzda sormamız gereken önemli konular neler ?

Doktorum Bursa Zübeyde Hanım doğum evi Doktoru Selçuk Söylemez iş yerinden arkadaşım önerdi. Bazı tanıdıklarımda boşver ona gitme dedi. yani anlıyacağınız kararsız kaldım.Bazı Doktorlar cep Telefonunu vermek istemiyorlamış. bunu için cuma günü randevuda cep telefonunu istiycem bakalım yaklaşımı nasıl olucak. birde bazı doktorlar sezeryan meraklısı oluyorlarmış daha fazla para aldıkları için işte bu tür konular yüzünden kafam çok karışık. sizce bunların dışında doktorun iyi olup olmadığını neye göre anlarım.

merhaba canım adanada bir doktora gittim ben de 5 haftalıkken ilk kez aman yarrabbi bebğim olacak diye sevinemeden çıktım hastaneden.daha ilk tepkisi dış gebelik olabilir bakacaz kistin var felekat tella gibi.sonra alttan muayene yapınca hımmmm dedi dış gebelik değilmiş bebeğin küçük 4 haftalık görünüyor falan da filan hep negatif konuştu.sanki ben hamile kalmakla hata yapmışım gibi.bi daha böyle moral bozucu bir doktora gitmicem dedim ve şimdi doktorumu değiştirdim henüz yenisine gitmedim ama söylediklerine göre karnındaki bebği kendi çocuğu gibi seviyormuş moral veriyormuş.bu çok önemli bence.sezeryane gelince galiba bayan doktorların çoğu kolaycı .duyduklarımın çoğu sezaryen yapıyormuş ama bilmiyorum yine de tercihim bayan doktordan yana.inşallah bi fikir verebilmişimdir:)))

GREATHOPES çok teşekkür ederim canım. Canımızı, bebeğimizin canını onlara teslim ediyoruz. o yüzden Allah bizi iyi doktorlarla karşılaştırsın.

Heyooo arkadaşlar bende 7 hafta 2 günlük hamişimmm :teytey: Allahım bütün bebek isteyen herkese nasip etsin inş. Ben 4 yıllık evliyim. Eşimde varikosel vardı olmuyodu çocuğumuz, tüp bebek merkezine gittik. doktor tahlil istedi bunları yaptırın Ağustosta başlayalım dedi. 5 gün sonra hamile olduğumu öğrendimmm. Bebişi olmayan arkadaşlar ben hiç umudumu kaybetmedim hep eşime destek oldum. olmazsa olmasın dedim hep üzülmesin die ayrıca bizim binde bir belki bi ihtimal demişti doktor. vee oldu şimdi çok mutluyum... Sakın sizde umudunuzu yitirmeyin. Moral çok önemli...

arkadşlar 6 haftalık hamileyim diyorsunuz ya gününüz geçtiğinden sonraki haftayı mı sayıyorsunuz bana bişey söyleyin yaaa doktor haftaya gel dedi çok sabırsızım

selam kızlar bende 6+1 hamileyim.daha kontrole gitmedim.salı günü gidicem sanırım.:Saruboceq:allahım ın izniyle meleğimin kalbinin pır pır edişini görücem inşaallahh.hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım inşaallah bebeklerimizi kucağımıza.yalnız canım hiçbişey istemiyor kızlar acıkıyorum iki lokma bişi yiyorum oda zoraki.iştahım yok.bebeğimi besleyemiyeceğim diye çok korkuyorum.

Son düzenleme:
arkadşlar 6 haftalık hamileyim diyorsunuz ya gününüz geçtiğinden sonraki haftayı mı sayıyorsunuz bana bişey söyleyin yaaa doktor haftaya gel dedi çok sabırsızım

canım günün geçtiği gün yani bu ay bekleyipte adet olmadığın gün bir aylık hamiş oluyosun.onun üstüne sen ekle geçen zamanı haftanı bulursun.ama bunun için gebelik sitelerindeki otomatik hesaplıyıcılarıda kullanabilirsin çok daha kolay olur opuyorumnanaktan.

Canım seninle aramızda 2 gün var.6+3 üm bende.Dün gittim doktora doktor bana kalp atışını gördüm dedi çok şükür.Ama bana göstermeyi unuttu.Muayene bittikten sonra söyledi.İnş.sende bende tüm hamişler görürüz evlatlarımızın kalp atışlarını...Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın....

günümü geçeli tam bir hafta oldu. o zaman 5 haftalık mıyım ben şimdi???

eğer tam bir hafta olduysa ozaman evet 5 haftalıksın canım:CüvCüv:.allah hepimizinkini tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…