• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.haftadayım kızlar benimle aynı durumda olanlar yazsın:)

pembedusler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
1.541
3
116
Ankara
herkeze selam kzlar.henüz altı haftalık hamişim.çok tazesiyiz yani.sabah bulantılarım çok hafif başladı.bide bel ağrıları var.bunlar normalmi siz neler yaşadınız.daha çok yeni olduğu için heyecan var tabii.benimle aynı durumda olanlarları bekliyorum.

bende 6. haftanın içindeyim cuma günü doktora gittim. adet sancısına benzer kasık ağrılarım olduğunu söyleyince progestan verdi. düşük engelleyiciymiş. internetten bakınca çoğunlukla bu ağrıların rahim büyüdüğü için normal olduğunu yazmışlar ama tedbiri elden bırakmayalım. birde daha bebeğimin kalp atışlarını daha göremedik. ayın 24. tekrar gidicem. PEMBE DÜŞLER sende dikkat et bu aylar önemlibütün işleri eşine yaptır.

evet canım bende henüz bebişim kalp atışlarını duyamadık.ağır kaldırmıyorum.çok uzanmıyorum.doktor sadece vitamin verdi.ayın 31 tekrar gidicez.bu haftada tatile gitmeyi düşünüyoruz.doktorum rahat ol git tatilini yap dedi.ablamda hamile artık doğurmak üüzre.her zaman çok düşünmemi kendimi raha t bırakmamı söylüyor.tabii tedbiri elden bırakmayarak.bulantıların başladımı.ben bu aralar çok uyuyorum.

merak etme canım onemli bişi yoktur benimde o haftalarda inanılmaz agrılarım olurdu doktorum yerlesme agrısı oldugunu soylemişti gececek onemli deil demişti 1 2 haftaya kadar da gecti sen yinede dikkatli ol kendini cok yormamaya ozen goster
tebrik ederim...

bende yarin tam 6 haftalik olcam canim...bel agrilarim inanilmaz cok kasiklarim cok agriyor ve karnim geriliyor doktora telde deyince hemen gelin dedi ama cok sükür bebeisim cok saglikliymis bebis besleyici bi hap verdi folio forte diye kullanan varmi??eltimde kullaniyor ayni haptan ne ise yaradigini bilmiyorum ama iyiymis...kusmalarim hic olmadi yeni yeni migdem bulaniyor gecen hafta cok sik yiyodum 1 kilo aldim bu hafta canim hic bisiy istemiyor....

bende öyle geçen hafta çok yemeye başlamıştım ama abarttım galiba.şimdi kendimi frenliyorum.sık ama az yiyorum.bulantımda yeni başladı.

ben de 5 hafta 6 günlük hamileyim ağrılarım arttı.annelik ne zormuş demeye başladım.bel ağrılarım çok feci kasık ağrılarım da var.karnımda şişlik çok.benim de bebeğimin kalbini duyamadı doktor ve biraz küçük gibi dedi.24 de gidecez bakalım.

canım ilk başlarda benimde mide bulantılarım vardı. pişirdiğim yemeği kendim yiyemiyordum. süt yoğurt peynir yumurta yiyemedim. herşey çok kötü kokuyordu. eşimin çok beğenerek aldığımız parfümünü bile sürmesini istemiyordum. akşamlarıda erkenden uyuyordum. bunların hepsinin normal olduğunu herkes söylüyordu. 4 ay başladığında geçti.

galiba genelde 6.haftada hafif kasık agrıları oluyor.çok heyecanlıyım arkadaşlar benim durum yarın belli olcak offff offf . umarım bebişimin kalp atışlarını duyarım

genelde zaten 6.haftadan sonra başlıyo bulantılar ağrılar ben 6-7 haftadan sonra bulantılarım çok oldu yememk yiyemedim hiç hatta zayıfladım bile şuandada belim çok ağrıyo 14 hafta oldu yani bu genelde oluyo korkulcak hiçbişey yok etrafımdakilerin hepside mide bulantısı bel ağrısı çekmişyerimseniben

bende 6+6 günlük hamileyim. 17 de kontrolüm var. çok heyecanlıyım çünkü kalp atışlarını duyamamıştık inşallah bu kez duyarız. birde bende ağrı yada mide bulantısı falan yok. sadece ara ara sancı gibi birşey oluyor oda hemen geçiyor. ama aşırı derecede halsizlik ve uyku hali oluyor.

bugün gözümü açamıyorum o kadar çok uykum varki.bide halsizlik.bıraksalar bütün gün uyurum.dün sancım vardı ama allaha şükür bugün yok.bende daha bebişimim kalp atşını duyamadım.31 temmuzda gidicez 8 haftalık olucak bakalım.

benımde bugun 7 hafta 5 gunluk yakın sayılırım :) canım genelde pek bısey ıstemıyor hafıf bı mıde bulantım we kasık agrılarım war sımdılık :)

bende 6.haftayı bitirdim bugün bu hafta bulantıyla geçti bugün iyiyim ama belim ağrıyo iş yapamıyorum yemekte hem yapamıyorum hem yiyemiyorum peynire bayılırdım görmek bile istemiyorum ben sadecedoğumda acı çekilir zannediyorudum

kızlar merhaba,
ben de 6 haftalık hamileyim. bu ilk hamileliğim. bugün bazı testle için doktora gittiğimde, idrar tahlili verirken koyu kahverengi akıntılar oldu. az değil ama cok ta değil. Cıktıktan sonra doktorun yanına gittim. 4 gün istirahat verdi, raporluyum işimden. Pazartesi gününe kadar akıntılar devam ederse ilaç verecek. çok korkuyorum. Düşük olabilir mi? Bu durumlarda ne yapılır? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Bir de bazı doktorların internet sitelerinde bu düşük önleyici ilaçların verilmemesi gerektiğini, önlemiyeceğini, sadece geciktirdiğini okudum. Sakat gebelikleri önlüyormuş düşük, böyle bir durum mu var acaba?

Daha önce böyle birşey yaşayan oldu mu ya da bilginiz var mı?
Hepimize başarılar diliyorum :)))

Arkadaşlar bende 5 haftalık hamileyim aşılamayla hamile kaldım .Benim ellerinizle belinizi tuttuğunuzda baş parmağınızla diğer parmaklar arsında kalan kısımlar ağrı yapıyo nefes alırken otururken beni rahatsız ediyo ilk hamileliğimde doğuma bir ay kala böyle bir rahatsızlık yaşamıştım.doktora gitmeyede korkuyom çocukta problem var diycek diye.bana yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim benimde kasık ağrım çok bol bol dinleniyorum çok uyuyorum ve midem ağrıyo bende 28 inde doktora gidicem bebişim kalp atışlarını duyucam inş.
kasık ağrım için doktor normal dedi ama ben hep tedirgin oluyorum hala adet olucakmışım gibi ağrı oluyor birde patlamak üzereyim...
şu durum bir normale gelse iyi olucak

arkadaşlar merhaba bende 7 haftalık hamileyim benimde kasık ağrım çok bol bol dinleniyorum çok uyuyorum ve midem ağrıyo bende 28 inde doktora gidicem bebişim kalp atışlarını duyucam inş.
kasık ağrım için doktor normal dedi ama ben hep tedirgin oluyorum hala adet olucakmışım gibi ağrı oluyor birde patlamak üzereyim...
şu durum bir normale gelse iyi olucak

aynen canım.benimde iki gün önce çok kasık ağrım oldum.hemen doktorumu aradım.kanama olmadığı müddetçe normal dedi.adet sancısına banziyordu.şimdi ara ara belim ağrıyor.oda yorulunca genellikle.inşallah 3 ayın sonunda normale dönermiş.bide benim bulantım çok.sürekli çubuk kraker yiyorum.bide sabahları uyanır uyanmaz ekmek atıyorum ağzıma ama genede bulantıları engelleyemiyorum.

bugün gözümü açamıyorum o kadar çok uykum varki.bide halsizlik.bıraksalar bütün gün uyurum.dün sancım vardı ama allaha şükür bugün yok.bende daha bebişimim kalp atşını duyamadım.31 temmuzda gidicez 8 haftalık olucak bakalım.

slm arkadaslar ben de bugün itibariyle 6+6 haftalik hamileyim.Ben 6+3 te doktora gittim,kalp atislarini duyamadik,Bu normalmidir mi sizce? p.ztesi günü tekrar gidecem o zamanda 7+3 olacam,umarim duyabilirim, bende hic mide bulantisi yok,sadece 3 gündür adet sancilari ara ara cekiyorum(bel ve kasik agrisi)cok orkuyorum.
Hepinizin de hayirli olsun

Back