Merhaba Bayanlar,
alti hafta sonra bir tanidigimin nisani olacak ve ben o zamana kadar kilo vermek istiyorum. Görüntümdem memnun degilim. Aslinda pek kilolu göstermiyorum sadece sirt bölgem ve bel bölgem cok yagli.
Birde gögüslerim büyük olunca asiri kilolu gösteriyorum. Ve kollarimdan cok rahatsizim cok kalinlar, sirf bu yüzden askili bile giyinmiyorum. Giydigim hic birseyi yakistiramiyorum. Hazir bide yeni yil geliyor, sik ve güzel olmak istiyor insan sevgilisinin yaninda da. Sevgilimi sasirtmak istiyorum suanda baska bir sehirde kendisi. Kisacasi bir tasla iki kus vurmak istiyorum.
Ben suanda 60 kiloyum. Alti hafta icerisinde siki bir spor programiyla ve yediklerime dikkat ederek 10 kg verebilirmiyim? Ideal kilom 48 ama 50 olsam bile kafii, cünkü kemiklerim iri. Sikislama da görürmüyüm her gün düzenli sporumu yaparsam?
Aslinda en büyük sorunum motivasyon, nisanimda olacak seneye hic bir sekilde motive edemiyorum kendimi
Yardiminiza asiri ihtiyacim var. Yani simdiden baslamaliyim bana yardimci olun yol gösterin lütfen. Ne yapsam nasil bir yol izlesem? Birde bir kac aydir asiri uykulu oldum, neredeyse haftasonlari 12-13 saat uyuyorum demir eksikliginden kaynakli olabilir mi? Demir eksikligi yasiyorum cünkü.
Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim.
alti hafta sonra bir tanidigimin nisani olacak ve ben o zamana kadar kilo vermek istiyorum. Görüntümdem memnun degilim. Aslinda pek kilolu göstermiyorum sadece sirt bölgem ve bel bölgem cok yagli.

Ben suanda 60 kiloyum. Alti hafta icerisinde siki bir spor programiyla ve yediklerime dikkat ederek 10 kg verebilirmiyim? Ideal kilom 48 ama 50 olsam bile kafii, cünkü kemiklerim iri. Sikislama da görürmüyüm her gün düzenli sporumu yaparsam?
Aslinda en büyük sorunum motivasyon, nisanimda olacak seneye hic bir sekilde motive edemiyorum kendimi

Cevaplariniz icin simdiden tsk ederim.