• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 HAFTA DA 6 KG VERECEĞİM

Gider onlar gider, olmadi azicik korkutursun
cildir.gif
:KK48:
aynen canım,6 aydır iyi ağırladım ;yeter artık bu kadar misafirlik:KK62::KK48::confused::KK6::KK9:

merhaba:KK68:
bu sabah kilom 54.9 kg ile 54.6 kg arasında gidip geldi ve 54.9 kg de karar kıldı:63::-)
dün yürüyüşümü de yaptım ama akşam yemeğinde bulgur pilavı yedim ,bu yüzde böyle oldu sanırım.genelde hafta sonları (pazar)kahvaltımız biraz ağır oluyor ama bugün standart kahvaltımı yaptım:KK73:

selam günlüğüm:KK68:
bir kaç gündür uğrayamadım,bu sürede de 55.3 kg yi gördüm. ama bu sabah za da olsa toprlakış olduğumu görünce sevindim:rolleyes::KK6::KK9:

diyet gunlugu on.jpg kızlar bende diyete yeni başladım çok heyecanlıyım ve hevesliyimde bu sefer :KK73:Bu resimdeki günlüğü D&R dan aldım .Kızlar diyetteyken çok iyi bir yardımcı inanın.Yediğim herşeyi içtiğim her bardak suyu not alıyorum .kiloyu ve ölçüleride not almaya olanak veriyor.Böylece hem kendimi takip ediyorum hemde gün sonunda neler yediğime ve ne kadar hareket ettiğime bakarak değendirme yapabiliyorum.:KK9:

Back
X