- 29 Mart 2022
- 61
- 5
- 31
Ben test yaptım negatif çıktı tekrardan bu kadar gecikmeye artık çıkardı yani o yüzden başka sağlık problemi var onu cozumleyio tedavisinebaslamam lazımBendede 0.100 çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben test yaptım negatif çıktı tekrardan bu kadar gecikmeye artık çıkardı yani o yüzden başka sağlık problemi var onu cozumleyio tedavisinebaslamam lazımBendede 0.100 çıkıyor
Ya İn şa Allah.Çok umutluyum çokBende bilmiyordum ama yaşayanlar yazmış ordan okudum biri 25 gün gecikme yaşamış kanda negatif çıkmasına rağmen hamileymiş belki bizim durum da öyle olur hayırlısıyla
Umudunuzu yitirmeyin tabi Rabbım nasip etsin inşallah. Ben de negatif çıktı yine 14 oldu gecikme .Ya İn şa Allah.Çok umutluyum çok
Kandan mı verdiniz?Umudunuzu yitirmeyin tabi Rabbım nasip etsin inşallah. Ben de negatif çıktı yine 14 oldu gecikme .
Hayir evde idrar testi yaptımKandan mı verdiniz?
Kandan verin...bizim gibi olan durumlarda test hiç göstermez..Benim için kan daha önemliHayir evde idrar testi yaptım
Doktor 10 gun sonra geri gel dedi 10 günü doldurayım tekrar kontrole gidince vereyim ayin 10 undaKandan verin...bizim gibi olan durumlarda test hiç göstermez..Benim için kan daha önemli
Adet söktürücü vermedimi? Çok zaman öyle diyorlarDoktor 10 gun sonra geri gel dedi 10 günü doldurayım tekrar kontrole gidince vereyim ayin 10 unda
Hayir vermedi ben verir sandım ama vermediAdet söktürücü vermedimi? Çok zaman öyle diyorlar
Ben bu gün gidicem idrar testinin sonuçunu almaya..ben biliyorum adet söktürücü vericek..bana dedi 3 gün bekleyek söyledi..Acaba neden size vermedi?bende bu gün 13 gün(Hayir vermedi ben verir sandım ama vermedi
Aldınız mı sonucu ne çıktı acabaBen bu gün gidicem idrar testinin sonuçunu almaya..ben biliyorum adet söktürücü vericek..bana dedi 3 gün bekleyek söyledi..Acaba neden size vermedi?bende bu gün 13 gün(
Yok ben hala gitmedim..hazırlanıyorum.Sizin yumurtalama ne zaman olmuştu? Ben umutumu kayb etdim..bende yumurtalama çoktan olmuş((Aldınız mı sonucu ne çıktı acaba
Onu nasıl anlıyoruz kiYok ben hala gitmedim..hazırlanıyorum.Sizin yumurtalama ne zaman olmuştu? Ben umutumu kayb etdim..bende yumurtalama çoktan olmuş((
Tamm şimdi anladım evet bendede çoktan olmuş yumurtlwmaYok ben hala gitmedim..hazırlanıyorum.Sizin yumurtalama ne zaman olmuştu? Ben umutumu kayb etdim..bende yumurtalama çoktan olmuş((
Yok ben hala gitmedim..hazırlanıyorum.Sizin yumurtalama ne zaman olmuştu? Ben umutumu kayb etdim..bende yumurtalama çoktan olmuş((
İşte çoktan olmuşsa..inanmıyorum o kadarda döllenme geç olsun..martın 9 bende Ovulyasyon testi silik kesmeye başlıyordu..yani çatlıyordu..belkide 10 ..11 çatlamış..yada çok geç..valla kafam şiştiTamm şimdi anladım evet bendede çoktan olmuş yumurtlwma
15 gun gecikme var üstelik ağrılar var akıntı varYok ben hala gitmedim..hazırlanıyorum.Sizin yumurtalama ne zaman olmuştu? Ben umutumu kayb etdim..bende yumurtalama çoktan olmuş((
Bence sakin olmalısın strese girme ben kabul ettim adet olmuyorum ama bebekte yok . Öncelikli olarak kabul edersek stresten uzak oluruz stres herseyin başıİşte çoktan olmuşsa..inanmıyorum o kadarda döllenme geç olsun..martın 9 bende Ovulyasyon testi silik kesmeye başlıyordu..yani çatlıyordu..belkide 10 ..11 çatlamış..yada çok geç..valla kafam şişti
Aramızda iki gün fark var..yok ne ağrılarım nede akıntım var..sanki şimdi adet olucam..15 gun gecikme var üstelik ağrılar var akıntı var
İlk defa bu kadar adetinde gecikme yaşıyorum..zaten artık kabullendim gebeliyin olmadığınaBence sakin olmalısın strese girme ben kabul ettim adet olmuyorum ama bebekte yok . Öncelikli olarak kabul edersek stresten uzak oluruz stres herseyin başı