-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Geçmiş olsun alın benden de o kadar bende ne yerdeyim nE gökte hiç iyileşemeyecek gibiyim mahvoldum bittim resmen
[/QUO
İskelet sistemimin ağrısından tğm gece uyuyamıyorum ben sırt karın bel omuz felaket batma oluyor bedemimde meme yanmasıda cabasıGeçmiş olsun alın benden de o kadar bende ne yerdeyim nE gökte hiç iyileşemeyecek gibiyim mahvoldum bittim resmen
Sırt kaburga karın meme ısından
Evet sol hele hiç yük his sıfırBide ben memelerimi hiç hissetmiyorum his sıfır dokınurken seninde öylemi
iyileşme süreci nasıl geçti? kime ameliyat olmuştunuz?bilgi rica ederim.Evet sol hele hiç yük his sıfır
siz meme estetiği yaptrdınız mı?Aaa o kadar çok ağrı oluyor mu ki yaaa benim canımda tatlıdır yani en ufacık sızıyı derinden hissederim.. Allah şifa versin umarım en kısa zamanda toparlarsınız
Daha iyileşemedim malesef izmir özel çankaya tıp ta oldum beniyileşme süreci nasıl geçti? kime ameliyat olmuştunuz?bilgi rica ederim.
Bende cumrtesi gorusmeye gideceğim merak ettim banada yollarmisin korktum simdi olmaktanÇok teşekkür ederim canım söylediğin site için çok sağol sana nasıl fotoğraf atabilirim tarif eder misin, yarın kontrol sırasında foto çekip atarım
07.07.20 tarihinde oldum yemin ediyorum böylesi bir süreç yasayacsgmı bilsem asla yaptrmazdım 1 sezeryan doğum 1 safrakesesi 1 kadın hastalıkları ameliyatı olmuştum ama bu kadar yormamıştı bni tuvalete gidemiyorumŞuan o kadar teşekkür ederim ki bir nebze de olsa rahatladım aile de bu ameliyatı olan kimse yokve biraz hafife alıyorlar bu kadar ağrımıyordur yada ağrıyorsa bi problem vardır diye yemeği bile ailem yediriyor tucaletim gelmesin kalkmayayım diye yalvarıyorum Allaha gerçi yatarken bile ağrıyor yanıyor batıyor bilsem yaptırır miyim yüksek profil ah ah mesajıhıs için teşekkür ederim sağolun
İlk önce herkes çok pişmanım diyor ama 1 hafta geçince iyi ki yaptırmışım diyor, ben de dahil07.07.20 tarihinde oldum yemin ediyorum böylesi bir süreç yasayacsgmı bilsem asla yaptrmazdım 1 sezeryan doğum 1 safrakesesi 1 kadın hastalıkları ameliyatı olmuştum ama bu kadar yormamıştı bni tuvalete gidemiyorumsuyumu içemiyorum yemeğimi yiyemiyorum ve agrı çok fazla destekli uyumaktan omuriliğim agrıdı
Sadece silikon mu yoksa dikleştirme artı silikon mu on bin acaba bende acil şekilde doktor arayışındayım fiyatlar uçmuşBana 300 cc arion marka protez takıldı. Arion daha yumuşak felan dedi ama pişmanım keşke mentorda ısrarcı olsaydım kafam rahat olurdu en azından. Fotoğraf nasıl atılır tarif ederseniz atarım tabii. Bu arada merak ederseniz 10 bin tlye yaptıedım acıbademde
Doktorunuz kim hangi hastane ücreti nedir şimdiden teşekkürlerMerhaba canım sanırım yanlış kişiye yazdın ama yine de yazayım daha ameliyat olmadım ameliyatım 11 ağustosta
Merhaba nasılsınız düzelme var mı benimki de sizinki gibi sanırım lütfen düzelecek deyin üç gün oldu benim de6 gün evvel meme estetiği oldum, az evvel açıp baktım memelerim yuvarlak değil sivri ve yanları daha yuvarlak iç kısmı yuvarlak değil nefret ettim görüntüsünden bu görüntü düzelir mi sizce? Bi de meme uçlarım öne doğru sivri bi şekilde çıkmış ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bişey söyleyin. İsteyene foto atarım