- 28 Ekim 2016
- 126
- -35
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
ağrılı tabii ama katlanılmayacak bişey canımBende ameliyat olmayı düşünen biri olarak, kime nerede ameliyat oldunuz? süreç ağrılı mı?
Aaa o kadar çok ağrı oluyor mu ki yaaa benim canımda tatlıdır yani en ufacık sızıyı derinden hissederim.. Allah şifa versin umarım en kısa zamanda toparlarsınızBenim de 5. Günüm ağrıdan uyuyamıyorum su içmek el yüz yıkamak dısında kolum oynamıyor yukarıya geceleri mememde yanma var uyutmuyor
Merhaba canım sanırım yanlış kişiye yazdın ama yine de yazayım daha ameliyat olmadım ameliyatım 11 ağustostaameliyat oldunuz mu doktor önerir misiniz
Kişiden kişiye değişiyor kimisi hiç ağrı olmuyor doğru düzgünAaa o kadar çok ağrı oluyor mu ki yaaa benim canımda tatlıdır yani en ufacık sızıyı derinden hissederim.. Allah şifa versin umarım en kısa zamanda toparlarsınız
Öncelikle merhaba6 gün evvel meme estetiği oldum, az evvel açıp baktım memelerim yuvarlak değil sivri ve yanları daha yuvarlak iç kısmı yuvarlak değil nefret ettim görüntüsünden bu görüntü düzelir mi sizce? Bi de meme uçlarım öne doğru sivri bi şekilde çıkmış ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bişey söyleyin. İsteyene foto atarım
Öncelikle geçmiş olsun güle güle sağlıkla kullanın kime yaptırdınız rica etsem paylaşırmısınız bnde karın germe yaptırmayı dusunuyorum çıkan yağı göğüsler enjekte edeyim dedi dr ama kararsizimmÖncelikle merhaba
Bende temmuzun 3ünde oldum 400 cc kas üzeri takıldı bugün 4.günüm izmir özel hastane de 12bin 500e oldum. İlk günü zaten narkoz etkisi ile hatırlamıyorum bile ağrım olmadı ama hastaneden çıktıktan sonra başladı kabusum. Hergün hastanedeyim yediğim serumların haddi hesabı yok ters giden bişiyler mi var bilmiyorum ağrı durumunuz neydi sizlerinne zaman uyanırken çığlık atmadan yataktan kalkmaya başladınız teşekkürler şimdiden
Canım benim acı eşiğim biraz yüksektir ve senin 400 cc benim 300 cc, protez ne kadar büyükse acı da o kadar büyük oluyor maalesef. İnşallah ters giden bişey yoktur zannetmiyorum olduğunu. 1 haftayı atlattıktan sonra rahatlayacaksın merak etme ben de ağlaya ağlaya uyurdum acı eşiğim yüksek olmasına rağmen şimdi de acıyor gerçi canım ama o ilk hafta ölüm gibi bişey, geçecek merak etmeÖncelikle merhaba
Bende temmuzun 3ünde oldum 400 cc kas üzeri takıldı bugün 4.günüm izmir özel hastane de 12bin 500e oldum. İlk günü zaten narkoz etkisi ile hatırlamıyorum bile ağrım olmadı ama hastaneden çıktıktan sonra başladı kabusum. Hergün hastanedeyim yediğim serumların haddi hesabı yok ters giden bişiyler mi var bilmiyorum ağrı durumunuz neydi sizlerinne zaman uyanırken çığlık atmadan yataktan kalkmaya başladınız teşekkürler şimdiden
Göpüsteki yağlar eriyince meme sakınca ne olacak peki doktorun bence normal protez taksın bilmiyorum gerçi doktor daha iyi bilir ama. Ben acıbadem atakent hastanesinde 10 bin liraya oldum canımÖncelikle geçmiş olsun güle güle sağlıkla kullanın kime yaptırdınız rica etsem paylaşırmısınız bnde karın germe yaptırmayı dusunuyorum çıkan yağı göğüsler enjekte edeyim dedi dr ama kararsizimm
Yaş olarak daha genç ve evli olmadığım için ben plastik cerrah tercih etmedim genel cerraha yaptırdım sonuçta ameliyat cerahi işlem onun işi ve fonksiyonel olarak beni daha fazla koruyacağını düşündüm o yüzden sizin plastik cerrahi ihtiyacınız var sanırım genel cerrah dediginiz işlemi yapacağını sanmıyorum amayine de öğreneyim derseniz özelden yazabilirsiniz işim paylaşabilirimÖncelikle geçmiş olsun güle güle sağlıkla kullanın kime yaptırdınız rica etsem paylaşırmısınız bnde karın germe yaptırmayı dusunuyorum çıkan yağı göğüsler enjekte edeyim dedi dr ama kararsizimm
Şuan o kadar teşekkür ederim ki bir nebze de olsa rahatladım aile de bu ameliyatı olan kimse yokve biraz hafife alıyorlar bu kadar ağrımıyordur yada ağrıyorsa bi problem vardır diye yemeği bile ailem yediriyor tucaletim gelmesin kalkmayayım diye yalvarıyorum Allaha gerçi yatarken bile ağrıyor yanıyor batıyor bilsem yaptırır miyim yüksek profil ah ah mesajıhıs için teşekkür ederim sağolunCanım benim acı eşiğim biraz yüksektir ve senin 400 cc benim 300 cc, protez ne kadar büyükse acı da o kadar büyük oluyor maalesef. İnşallah ters giden bişey yoktur zannetmiyorum olduğunu. 1 haftayı atlattıktan sonra rahatlayacaksın merak etme ben de ağlaya ağlaya uyurdum acı eşiğim yüksek olmasına rağmen şimdi de acıyor gerçi canım ama o ilk hafta ölüm gibi bişey, geçecek merak etme
Katlanılmayacak bişey değil yazacaktım pardonTabii ki a
ağrılı tabii ama katlanılmayacak bişey canım
Yok hiç üzülme ben ilk zamanlar kolumu oynayınca mememin içinden lıkır lıkır su sesi duyardım veya protezin içinde gezsiğini hissederdim çok kötü bi his. Gecenin bir yarısı uyanır tuvaletim gelirdi tek başıma kalkmam imkansız birini de uyandırmaya utanıyordum millet benimle mi uğraşacak diye düşünüyordum çok kötüydü ama şükürler olsun bir nebze geçti daha da iyileşicez inşallah.Şuan o kadar teşekkür ederim ki bir nebze de olsa rahatladım aile de bu ameliyatı olan kimse yokve biraz hafife alıyorlar bu kadar ağrımıyordur yada ağrıyorsa bi problem vardır diye yemeği bile ailem yediriyor tucaletim gelmesin kalkmayayım diye yalvarıyorum Allaha gerçi yatarken bile ağrıyor yanıyor batıyor bilsem yaptırır miyim yüksek profil ah ah mesajıhıs için teşekkür ederim sağolun
Aynı şeyleri yaşıyorum inanın .Yok hiç üzülme ben ilk zamanlar kolumu oynayınca mememin içinden lıkır lıkır su sesi duyardım veya protezin içinde gezsiğini hissederdim çok kötü bi his. Gecenin bir yarısı uyanır tuvaletim gelirdi tek başıma kalkmam imkansız birini de uyandırmaya utanıyordum millet benimle mi uğraşacak diye düşünüyordum çok kötüydü ama şükürler olsun bir nebze geçti daha da iyileşicez inşallah.
saat gece 4 6. Gübüm ağrı yanma ve batma dan uyuyamadım kalktım oturuyoruz memelerimle bebek gibi aynı ilgi istiyor gece uyutmuyor :/ uyumadan 2 ağrı kesici üst üste aldım 1 de yatıp 3 saat uyuyabildimÖncelikle merhaba
doktorunuz kimdi?Göpüsteki yağlar eriyince meme sakınca ne olacak peki doktorun bence normal protez taksın bilmiyorum gerçi doktor daha iyi bilir ama. Ben acıbadem atakent hastanesinde 10 bin liraya oldum canım
annem geçen sene oldu onunki düzelmedi görüntüsü çok çirkin6 gün evvel meme estetiği oldum, az evvel açıp baktım memelerim yuvarlak değil sivri ve yanları daha yuvarlak iç kısmı yuvarlak değil nefret ettim görüntüsünden bu görüntü düzelir mi sizce? Bi de meme uçlarım öne doğru sivri bi şekilde çıkmış ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bişey söyleyin. İsteyene foto atarım
Meme topiginden cesaret alıp bu ameliyatı olmak istesemde yıllardır cesaret toplayamadim ne kadar kötü olabilir kimerhaba öncelikle geçmiş olsun bende haftaya olacağım burdan okuduklarım kadarıyla yaklaşık olarak 1 ay füze gibi oluyormuş şekli bozukoluyormuş ödemler, cebe oturmaması gibi nedenlerden dolayı. doktornla konuştun mu bu konuyu sana en doğru bilgiyi verecek olan o sonuçta, bir de rica etsem fotoğraf paylaşır mısın nasıl duruyor merak ettim ve kaç taktırdın bana 300 cc dedi
Geçmiş olsun alın benden de o kadar bende ne yerdeyim nE gökte hiç iyileşemeyecek gibiyim mahvoldum bittim resmensaat gece 4 6. Gübüm ağrı yanma ve batma dan uyuyamadım kalktım oturuyoruz memelerimle bebek gibi aynı ilgi istiyor gece uyutmuyor :/ uyumadan 2 ağrı kesici üst üste aldım 1 de yatıp 3 saat uyuyabildim