- 28 Ekim 2016
- 126
- -35
-
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Geçmiş olsun canım büyük bir ihtimalle düzelir merak etme6 gün evvel meme estetiği oldum, az evvel açıp baktım memelerim yuvarlak değil sivri ve yanları daha yuvarlak iç kısmı yuvarlak değil nefret ettim görüntüsünden bu görüntü düzelir mi sizce? Bi de meme uçlarım öne doğru sivri bi şekilde çıkmış ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bişey söyleyin. İsteyene foto atarım
Çok teşekkür ederim canım söylediğin site için çok sağol sana nasıl fotoğraf atabilirim tarif eder misin, yarın kontrol sırasında foto çekip atarımGe
Geçmiş olsun canım büyük bir ihtimalle düzelir merak etmerealself diye bir sayfa var oraya bak istersen ameliyat olan bayanların gün gün resimleri ve iyileşme süreçleri var .belki biraz rahatlarsın bu arada hayırlı olsun yeni cicişlerin sakıncası ıyoksa resim atabilirmisin bende 11ağustosta ameliyat olucam hem heyecanlıyım hemde merak ediyorum ☺
Bana 300 cc arion marka protez takıldı. Arion daha yumuşak felan dedi ama pişmanım keşke mentorda ısrarcı olsaydım kafam rahat olurdu en azından. Fotoğraf nasıl atılır tarif ederseniz atarım tabii. Bu arada merak ederseniz 10 bin tlye yaptıedım acıbademdemerhaba öncelikle geçmiş olsun bende haftaya olacağım burdan okuduklarım kadarıyla yaklaşık olarak 1 ay füze gibi oluyormuş şekli bozukoluyormuş ödemler, cebe oturmaması gibi nedenlerden dolayı. doktornla konuştun mu bu konuyu sana en doğru bilgiyi verecek olan o sonuçta, bir de rica etsem fotoğraf paylaşır mısın nasıl duruyor merak ettim ve kaç taktırdın bana 300 cc dedi
Ben de yaptırmak istiyorum böyle şeyler okuyunca vazgeçiyorum6 gün evvel meme estetiği oldum, az evvel açıp baktım memelerim yuvarlak değil sivri ve yanları daha yuvarlak iç kısmı yuvarlak değil nefret ettim görüntüsünden bu görüntü düzelir mi sizce? Bi de meme uçlarım öne doğru sivri bi şekilde çıkmış ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bişey söyleyin. İsteyene foto atarım
Doktor içime sinince sorun olmaz canım merak etme arkadaşım yaptırdı vallahi o kadar doğal duruyor mi anlatamam ama o 22 bine yaptırdı ben 10 binBen de yaptırmak istiyorum böyle şeyler okuyunca vazgeçiyorum
Ya canım skinti yapma kendine. Bende 5 ay önce oldum. Benimkilerden Cok sert sanki patlicak gibiydi çok üstteydi ve sivriydi. O zamanla yumusuyor düzeliyor. Yavaş yavaş iniyor. Ben çok memnunum.6 gün evvel meme estetiği oldum, az evvel açıp baktım memelerim yuvarlak değil sivri ve yanları daha yuvarlak iç kısmı yuvarlak değil nefret ettim görüntüsünden bu görüntü düzelir mi sizce? Bi de meme uçlarım öne doğru sivri bi şekilde çıkmış ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bişey söyleyin. İsteyene foto atarım
Fiyat ne kadar farklıDoktor içime sinince sorun olmaz canım merak etme arkadaşım yaptırdı vallahi o kadar doğal duruyor mi anlatamam ama o 22 bine yaptırdı ben 10 bin
İnşallah zamanla memnun kalırsınİnşallah ben de memnun olurum bi de benimki arion marka keşke mentor olsaydım içim rahat değil hiç
Beni izleyip özelden resim atabilirsin canımÇok teşekkür ederim canım söylediğin site için çok sağol sana nasıl fotoğraf atabilirim tarif eder misin, yarın kontrol sırasında foto çekip atarım
Benim de 5. Günüm ağrıdan uyuyamıyorum su içmek el yüz yıkamak dısında kolum oynamıyor yukarıya geceleri mememde yanma var uyutmuyorBende olmayı düşünüyordum ama siz öyle deyince bi daha mı düşünsem diyorum
6 gün evvel meme estetiği oldum, az evvel açıp baktım memelerim yuvarlak değil sivri ve yanları daha yuvarlak iç kısmı yuvarlak değil nefret ettim görüntüsünden bu görüntü düzelir mi sizce? Bi de meme uçlarım öne doğru sivri bi şekilde çıkmış ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bişey söyleyin. İsteyene foto atarım
Ge
Geçmiş olsun canım büyük bir ihtimalle düzelir merak etmerealself diye bir sayfa var oraya bak istersen ameliyat olan bayanların gün gün resimleri ve iyileşme süreçleri var .belki biraz rahatlarsın bu arada hayırlı olsun yeni cicişlerin sakıncası ıyoksa resim atabilirmisin bende 11ağustosta ameliyat olucam hem heyecanlıyım hemde merak ediyorum ☺