6 gün evvel meme estetiği oldum

Graveyardgoat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
126
-35
6 gün evvel meme estetiği oldum, az evvel açıp baktım memelerim yuvarlak değil sivri ve yanları daha yuvarlak iç kısmı yuvarlak değil nefret ettim görüntüsünden bu görüntü düzelir mi sizce? Bi de meme uçlarım öne doğru sivri bi şekilde çıkmış ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bişey söyleyin. İsteyene foto atarım

merhaba öncelikle geçmiş olsun bende haftaya olacağım burdan okuduklarım kadarıyla yaklaşık olarak 1 ay füze gibi oluyormuş şekli bozukoluyormuş ödemler, cebe oturmaması gibi nedenlerden dolayı. doktornla konuştun mu bu konuyu sana en doğru bilgiyi verecek olan o sonuçta, bir de rica etsem fotoğraf paylaşır mısın nasıl duruyor merak ettim ve kaç taktırdın bana 300 cc dedi

Ge
Geçmiş olsun canım büyük bir ihtimalle düzelir merak etme realself diye bir sayfa var oraya bak istersen ameliyat olan bayanların gün gün resimleri ve iyileşme süreçleri var .belki biraz rahatlarsın bu arada hayırlı olsun yeni cicişlerin sakıncası ıyoksa resim atabilirmisin bende 11ağustosta ameliyat olucam hem heyecanlıyım hemde merak ediyorum ☺

Çok teşekkür ederim canım söylediğin site için çok sağol sana nasıl fotoğraf atabilirim tarif eder misin, yarın kontrol sırasında foto çekip atarım

Bana 300 cc arion marka protez takıldı. Arion daha yumuşak felan dedi ama pişmanım keşke mentorda ısrarcı olsaydım kafam rahat olurdu en azından. Fotoğraf nasıl atılır tarif ederseniz atarım tabii. Bu arada merak ederseniz 10 bin tlye yaptıedım acıbademde

Ben de yaptırmak istiyorum böyle şeyler okuyunca vazgeçiyorum

Ya canım skinti yapma kendine. Bende 5 ay önce oldum. Benimkilerden Cok sert sanki patlicak gibiydi çok üstteydi ve sivriydi. O zamanla yumusuyor düzeliyor. Yavaş yavaş iniyor. Ben çok memnunum.

Bende ameliyat olmayı düşünen biri olarak, kime nerede ameliyat oldunuz? süreç ağrılı mı?

ameliyat oldunuz mu doktor önerir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…