6. Gün embriyo değerlendirmesi

asdfghjk744

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
1
0
1
25
Tüp bebek tedavisine başladım 3 yumurtam toplandı sadece 1 tanesi döllendi orta kalitede olduğunu söylediler ve bugün 5. Gün tam olarak istediğimiz şekile gelmemiş dediler yarın tekrar değerlendirme yapacaklar böyle bişey başına gelen var mı ?

Tüp bebek tedavisine başladım 3 yumurtam toplandı sadece 1 tanesi döllendi orta kalitede olduğunu söylediler ve bugün 5. Gün tam olarak istediğimiz şekile gelmemiş dediler yarın tekrar değerlendirme yapacaklar böyle bişey başına gelen var mı ?
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba sanırım sizde de amh düşük

Herkese merhaba arkadaşım durumun ne oldu benim de iki embriyom 6. Güne beklediler orta kaliteli olarak altıncı günde beşinci gün seviyesine geldiği için dondurdular buradan da çok okumuştum bu çok başa gelen bir durum

Kalitelerineçok takılmayın arkadaşlar benim de çift embriyo, orta kalite transfer edildi pozitif geldi

Kalitesi nasıldı acaba benimde 6.gün orta kalite çift transferimi oldum bekliyorum çok korkuyorum
Test tarihiniz ne zaman bende orta kalite cift embriyo transferi olacagim regl belkiyorum insallah pozitif gorursunuz bana da umut olursunhz

Back