Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oha.Şok oldum mesajı görünce.
Mobilya dedikleri çocukların kitaplarını koymaları için dolap, yazıcı derslerde lazımmış. Vd. ne diyoruz cevap yok.
Öğretmen ben şahsi bilgisayarımı kullanmaya mecbur değilim, çocuklarınız geri kalır vs diyor.
Benimde yeğenim ilkokul 2 de, öğretmen bir hafta içinde 200 TL vermeyen, o tarihten sonra hiç vermesin demiş.
Uslupler leş gerçekten.
Karı koca maaşlı çalışıyorlar, maaş gününden önce herkesin kenarda 300 500 u olmayabiliyor.
Yazık diyorum ne diyelim...
velilerin korkmasina anlamiyorum okulun iyi yöne mi bakıyor ?Maalesef öyle.
Öğrencilere davranışı hiç hoş değil.
Iyi niyetli bulmadım ben bu tavrı. Arkadaşımın kızı devlet okulunda,öğretmeni toplantı yaptı kitap taşımasınlar diye en uygun fiyatlı olarak çanta aldılar. Okulda bırakılıyor o çanta,hatta velilerden biri gitti aldı uygun fiyat aldıkları bir yerden,faturası geldi ödendi kimsenin aklında soru işareti kalmadı.Ben de şok oldum.
Sınıfa dolap alınmazsa çocuklarınız ağır çantaları taşımaya devam eder. Diyor öğretmen.
Üstelik -bence kasıtlı olarak- tüm kitapları ve defterleri ilk günden beri taşıtıyor çantalarında.
İstiyorlar evet her okulda varmı bilmiyorum ama bizdende istemislerdi1. Sınıf
İdarenin haberi varBen öğretmenim ve böyle para isteme olmaz. Bence okula gidip okul müdürüne mesajı gostererek bilgi alın. İdarenin bilgisi dışında bir msj olabilir .
Aynısını ben de sordum.Iyi niyetli bulmadım ben bu tavrı. Arkadaşımın kızı devlet okulunda,öğretmeni toplantı yaptı kitap taşımasınlar diye en uygun fiyatlı olarak çanta aldılar. Okulda bırakılıyor o çanta,hatta velilerden biri gitti aldı uygun fiyat aldıkları bir yerden,faturası geldi ödendi kimsenin aklında soru işareti kalmadı.
Tamam okullarda eksikler var bunu artık biliyoruz hepimiz ama bu şekilde isteyemez.
Birde heryerde duyuyorum bu mevzuları,4 senede 1 yenisi mi alınıyor anlamadım. Bu kadar mı kalitesiz bu alınanlar? Gidip sorsanız ilkokuldan mezun olmuş birinin ailesine onlarda 1.sınıfta aldık derler eminim.
Yazıcı vd varmış. Ve diğerleri ne bilmiyoruz.Öğrenci dolabı (75), perde (25) , set (50) i htiyacı için kişi başı 150 tl tuttu bizim.
Sizin diğer 150 tl nereye gidiyor onu öğrenmeniz gerekiyor bence.
İdarenin haberi var
Kimse gelmez ki benimle.MEB ödenek veriyor okullara , harcamalar oradan yapılır. Eğer idare nin haberi var ise bulunduğunuz il milli eğitim yada ilçe milli egitim müdürlüğüne giderek durumu arz edin. Tavsiyem bir kaç veli ile giderek durumu bildirmeniz daha yararlı olacaktır. Öte yandan şunu da belirtmek isterim; gerçekten okulun ihtiyacı olabilir ve ödenek yetersizdir. Bu gibi durumlarda veliler ile toplantı yapılarak içinde bulunulan durum ve maddi destek beklendiği açıklanır. Msj ile iletişim kurmak hiç etik değil.