Uslup cirkin olsada niyet güzel.Benim yan sinifimdaki arkadasta sinifini velilerden para toplayarak dolap , boya badana , perde , yazıcı ,guzel bir kitaplik ile kitap okuma kosesi ,uzay bölümü vs cok guzel bir sinifa dönüştürdü.Tüm veliler keske benim cocugumda bu sinifta olsa diyor ama acikcasi ben bu tarz bir girisim yapmak istemem asla , sirf burda da yazildigi gibi bir sey icin para isteyince resmen topa tutuluyoruz son yillarda"bu kadar parayi ne yapacakmis ogretmen ,tefeci (aynen bunu yazmis burdan bir bayan bugunde bu laftan korktuk cok sukur), hesabini versin ,bir dolap ne kadarmiski ,zaten bilmem kac maas kadar kirtasiye ucreti almiyor mu onunla yapsin tarzi dedikodulara malzeme olmak asla istemem sirf guzel bir sinif olusturacagim diye..Sizde burdakilerin gazina gelmeyin lutfen bence , uslubu elestirin ama niyeti ve yapilmak isteneni de destekleyin.Velilerin bir kismi kaynak kitapla bile ogretmeni vurabiliyor son yillarda.Artik ne yaparsak bir muhalif oluyor her yerde nedense hatta kaynak kitap istedik diye hesap verir duruma bile geldik.Kendi sinifimdan ornek vereyim benim velilerden bazilari da 70 liralik kaynak kitabi pahali buldular mesela ki ben bunu da normal buldum herkesin gecimi farkli sonucta ve dedimki o halde bol bol yazdirarak ilerlerim problem degil.. o zamanda cocuklarimizin parmaklari acııırrrr hocaaammm dediler.Tamam fotokopi cektiririz dedim ama onunda bir maliyeti olacak illaki.Neyse.. Agizlarini yamulta yamulta napalimmm set alalimmm o zaman BARİ dediler.Hicbiri ders kitabini istemedi ama cozum noktasinda bazi veliler resmen artistleniyor resmen.Yani ya ders kitabina razi ol ya da sete ya fotokopiye.Ne diye bana hesap soruyorsun bana ne yani ben isimi yaparim kitapta olsa sette olsa ogretirim.Her seyi elestirip duran veliler ne yapmaya calisiyor anlayamadim dogrusu belki bir anlayan bana da yazar neyse burdan icimi dokmus oldum:)