Konudan bağımsız yoo yaşayabilir, biz yaşıyoruz. Ayrı ayrı tatillere de gidiyoruz, ailelerimizle tatile de gidiyoruz. Akşamları bazen arkadaşlarımızla da takılıyoruz, dostlarla felekten bir gece de çalıyoruz. Bunları eş olarak beraber de yapabildiğimiz gibi, ayrı ayrı da yapabiliyoruz. Eşimle alâkasız değiliz, parmakla gösterilen mutlu bir evliliğimiz var, çok da şeffafız, iletişimimizin sağlıklı olduğu, sevgi saygı aşkın olduğu bir ilişkideyiz, forumda beni tanıyanlar da beni mutlu evliliğimle, babam gibi bir adamla evlenecek kadar şanslı oluşumu dile getirmemle tanır zaten ve kimse kimseyle evlendi diye tapusunu almıyor, 7 24 her anını beraber geçirmek zorunda değil. Hamileliğimde de sıkıntı yoksa doğum yaklaşmamışsa ve hastanede yatmıyorsam sıkıntı etmem dedim, bu benim fikrim size ne?
Ayrıca dediğim gibi benim istemediğimi hissederse ve söylersem eşim gitmez bile, konu sahibi gitme demesine rağmen gitmiş yani eşi hatalı. Kaldı ki ben eşime ultimatom vermem, o ne yapacağını zaten bilir.