Tutuştu embesilO kadar haklıymışsınız ki ..
Az önce geldi Seni seviyorum evliliğimiz devam etsin istiyorum vs vs bir şeyler söyledi.
Kabul etmedim barışmayı ,öfkelendi
O avukat seni çok değiştirdi diyor:)
Koltuk diye ölüyordu ne oldu? E tabi finansörü gidiyor beyimizin, daha bunlar iyi günleriO kadar haklıymışsınız ki ..
Az önce geldi Seni seviyorum evliliğimiz devam etsin istiyorum vs vs bir şeyler söyledi.
Böyle kendi kıt aklıyla karşısındakini gerizekalı sanıp küçük hesaplar yapan erkek bozmalarına aşırı ifrit oluyorum. Çok belliydi gidişat zaten. Gözünüzün açıldığını tahmin ediyorum. Lütfen bu tarz oyunlara gelmeyin. İnanın sizi seviyor olsaydı evliliğin hatta ilişkinizin ilk gününden beri sizi kulllanmaya, onu da geçtim hakkınızda delil biriktirmeye kalkmazdı. Tek derdi akan musluğu kaybetmek. Ondan tutuştu şimdi. Seviyorum lafları falan hikaye. İnanın sizi mutlu edecek bir eş olamaz bu adam. Lütfen güzel sözlerden etkilenip zaaf göstermeyin ve geri adım atmayın. Siz bu adamla geçireceğinizden daha güzel bir hayatı hak ediyorsunuz.O kadar haklıymışsınız ki ..
Çok çabuk seviyorum moduna geçmiş, ciddi olduğunuzu anladı tutuştu şimdi tüm tuşlara basıyor.O kadar haklıymışsınız ki ..
Kendini ne halt sanıyordu acaba. Sinirden gülüyorum yanlış anlama. Bu adam tehlikeli ama çok tehlikeli biri değil. Her şeyi planlı yapıyor fakat beceremiyor. Seni korkutmaya, sindirmeye çalışıyor. Amacı borçlarını ödetmek, seni manipüle ederek bir ömür inek gibi sağmak resmen.O kadar haklıymışsınız ki ..
Avukat ona gerçekleri soylemistir ahdvagsgsO kadar haklıymışsınız ki ..
Farkında mısınız durmadan kendine göre taktik değiştiriyor.Bunun derdi boşanmak falan değil derdi borç ödetmek.Daha ne yapabilirim vazgeçirmek için diye düşünüyordur inanınO kadar haklıymışsınız ki ..
Bir gün içinde söylediği sözlerin değişkenliğini takip edemiyorum artıkFarkında mısınız durmadan kendine göre taktik değiştiriyor.Bunun derdi boşanmak falan değil derdi borç ödetmek.Daha ne yapabilirim vazgeçirmek için diye düşünüyordur inanın
Anlaşmalı boşanmayı kabul etse kısa süre içinde tüm her şey sonlanacak ,sonunda rahat huzurlu nefes alacaktım..Sizin maaşı seviyor.Sizi sindirmiş tek derdi bu yolla borçlarını kapatmak..Avukata gideceğinizi hiç aklına bile getirmedi.Çok şaşırdı şimdi ayrılmamak için yeni oyunlar peşinde.Çünkü maaş gidecek.Burada bunu söyleyen KK kadınları doğru yazmış.İşte ortada herşey
Dik durmaya devam edin.Bu adamdan hayır gelmez eş olmaz.Zaten bu kadar borcu olan insan ne koca ne arkadaş olmaz.Ömür boyu borçlarını ödersiniz.Ailede bunun farkında size borç ödetme peşindeler.Bunun için akılları sıra ezip gözünüzün açılmaması için uğraşıyorlar.Hepsi şimdi boşanma isteğinizi öğrendiler taktik verecekler uyanık olun.
Avukatla anlaştıysanız onunla bu son yaptıklarını mesajlarını gösterin yeni yol haritası çizin.Uzaklaştırma aldırın diyen var.Bu konuda avukat size artık yol göstersin.Bu adam size yazsın ama siz onun eline fırsat vermeyin.Hatta onu artık avukata yönlendirin.
Gördünüz artık değil mi ortada herşey.Çok gençsiniz inanın bunlarla hayat geçmez.Bir arkadaşım üniversitede sınıf arkadaşı ile aşık olarak okul bitince evlenmişler.20 yıl sonra ayrıldı.Hata yaptığımı geç anladım keşke daha önce anlasaydım da erken ayrılsaydım demişti.İnanın hayatı bu adamlarla geçirmeye değmez.Bir gün içinde söylediği sözlerin değişkenliğini takip edemiyorum artık
O videoların vb hiç bir işe yaramayacağını öğrenince o da anlaşmalı isteyecek merak etmeyin.Anlaşmalı boşanmayı kabul etse kısa süre içinde tüm her şey sonlanacak ,sonunda rahat huzurlu nefes alacaktım..
Daha iki ay önce boşanma konusu o kadar zor geliyordu ki .. Ölseydim de bunları görmeseydim diye içimden geçirdiğim bile oldu. Saatlerce ağlama krizleri ,yemeden içmeden kesilmek...Eşim değilsin, kağıt üzerinde evliyiz laflarıyla aydınlanma yaşadım . Sonra burada yazılan destek mesajları ,onun üstüme yapıştırdığı sorunlu her şeyin suçlusu kadın olmadığımı gördüm . Kendisi de bu yaptıklarıyla kendinden soğuttu, boşanacağız ama tek damla ağlayamıyorum bilmiyorum normal midirGördünüz artık değil mi ortada herşey.Çok gençsiniz inanın bunlarla hayat geçmez.Bir arkadaşım üniversitede sınıf arkadaşı ile aşık olarak okul bitince evlenmişler.20 yıl sonra ayrıldı.Hata yaptığımı geç anladım keşke daha önce anlasaydım da erken ayrılsaydım demişti.İnanın hayatı bu adamlarla geçirmeye değmez.
Ben meslek sahibi çalışmış ayakları üzerinde duran kadın sorunlarına da ilgili bir anne/kadınım.Bizlerin zamanında hemen boşanma düşünülmezdi.Fakat etrafımda o kadar mutsuz arkadaşlar görürdüm ki.Boşanmayı düşünmezlerdi bile.Yine böyle meslek sahibi kadın arkadaşım(ki ben içimden neden çekiyor bu eşi derdim) çocuklarım için derdi biliyor musunuz çocuklar büyüdü onlar istedi anne bizi de kendini de kurtar dediler.Size bir önerim bu aşamada memursunuz ulaşmanız zor olmaz bir uzman desteğide alın.Onların işi bu.Size öneri tavsiyede bulunup sizin bu dönemi daha rahat atlatmanızı sağlayabilir.İnanın şu an belki sıkıntılı dönem ama sonuç iyi olur.Son olarak hep yazdım köyde yetişmiş meslek sahibi bir genç olarak güzel günler sizi bekleyecek.Daha iki ay önce boşanma konusu o kadar zor geliyordu ki .. Ölseydim de bunları görmeseydim diye içimden geçirdiğim bile oldu. Saatlerce ağlama krizleri ,yemeden içmeden kesilmek...Eşim değilsin, kağıt üzerinde evliyiz laflarıyla aydınlanma yaşadım . Sonra burada yazılan destek mesajları ,onun üstüme yapıştırdığı sorunlu her şeyin suçlusu kadın olmadığımı gördüm . Kendisi de bu yaptıklarıyla kendinden soğuttu, boşanacağız ama tek damla ağlayamıyorum bilmiyorum normal midir
Elindeki videoları izinsiz çektiği için ayrıca şikayetçi ol, kim tazminat ödüyormuş görsün p.s herif!İyi akşamlar, konuyu özetlenmiştim. Avukat tuttuğumu söyledim ve zamanımı almaması ( çekişmeli davada yıpranmamak adına) kısa sürede anlaşmalı boşanmanın yolu varmış, bunu belirttim. Çıldırdı benimle anlaşmalı boşanamazmış tüm hatalı olan benmişim. Elindeki videoları kendi avukatı kullanacakmış beni çok pişman edecekmiş . Nefes almak için dışarı çıktım geldim son kararını ver dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi. Boşanmakta kararlı olduğumu belirttim . Yarın evden gidecekmiş ( eşyalı ev tutuyormuş birkaç ay içinde normal eve geçeceğini söylemiş . Bendeki koltuğu ,beyaz eşyaları alacakmış) ve tüm bedelini ödeyecekmişim( Tazminat). Avukatın senin nasıl biri olduğunu bilse davanı bile almazdı diyor. Ailesini savunup onlara ön yargılı oldun tarzı bir sürü suçladı. Doğru olmadığını bilsem de şuan içim inanılmaz daralıyor. Dualarınızda yer alırsam çok mutlu edersiniz beni..
Adam avukatları arenada kapıştıracak galiba. Her lafında avukat var.O kadar haklıymışsınız ki ..
Dün bu tavrından sonra bugün evden çıkarken bugün beni görmezden gelmeye başladı . Bugün evden gidecek misin dedim annesine mi gidecek yoksa ev tuttu mu diye ayırt etmek için onunla konuştuğum için sinirlendi cevap dahi vermediO kadar haklıymışsınız ki ..
s.lakO kadar haklıymışsınız ki ..