- 27 Nisan 2012
- 15.239
- 17.915
gördüğüm kadarıyla faturaları vs ödedim yazmışsınızAz önce de odama geldi. Ailesi için olumsuz her şey için özür dileyip gönlünü almak yerine boşanma davasından bahsetmişim. Bunları bir daha yapmayacağıma söz versem ( adlarını bile anamazmışım, onlarla ilgili olumsuz nefes bile alamazmışım) barışırmışız ve artık şansımı kaybetmişim . Bundan sonra dönüşü yokmuş tüm suçlu benmişim
Bunları söyleyip çıktı gitti.
Adam senı güzel sözlerle bıle kandırmaya çalışmıyor sadece tehdıt gözünü korkutma merak etme boşanmak ıstemez sana daha borçlarının tamamını ödetmedi ,tehdıt santaj ıse yaramayınca güzel sözlere geçecek ,daha fazla bu adamla aynı yerde durma rahatsız ederse polıs çağırıp uzaklaştırma alacağını söyle anlaşmalı ıstemezse cekısmelıyede gıtmekten korkmadığını söyleAz önce de odama geldi. Ailesi için olumsuz her şey için özür dileyip gönlünü almak yerine boşanma davasından bahsetmişim. Bunları bir daha yapmayacağıma söz versem ( adlarını bile anamazmışım, onlarla ilgili olumsuz nefes bile alamazmışım) barışırmışız ve artık şansımı kaybetmişim . Bundan sonra dönüşü yokmuş tüm suçlu benmişim
Bunları söyleyip çıktı gitti.
Hala mesajda bazı şartlar sunuyor. Benim istediğim bazı şartları kabul ediyor gibi yapıyor. Bunlar son şansımmışgördüğüm kadarıyla faturaları vs ödedim yazmışsınız
ondan tutuşuyor dötü de o yüzden geliyor
birde canı seks istemiştir açıkça yazıyorum
Allah sizi feraha çıkarsın
yakında yalvarmaya başlar arkadaşların da yazdığı gibi
kanmayın
Delil topluyordu boşanma davası açacaktı size ne oldu da birden şartları konuşmaya başladı. Tabi pabuç pahalı geldi. Geri adım atmayın bugün düzeldim der ilk fırsatta eski haline geri döner.Hala mesajda bazı şartlar sunuyor. Benim istediğim bazı şartları kabul ediyor gibi yapıyor. Bunlar son şansımmış
Şans dilenmiyorum dedim ve kabul etmedim
Henüz daha burnunun sürtüleceği aşamaya gelmedi de ondan. Barışırsanız eski konforu kaybolmasın, yine sizi ezebilsin diye üstten üstten konuşuyor şimdilik. İşe yaramadığını görünce köpek gibi pişman olacağı aşama da gelecek. Daha dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma jetonu düşmedi onda bence. Bundan sonraki sürünme aşamasını da yazın da keyifle okuyalım inşallah.Hala mesajda bazı şartlar sunuyor. Benim istediğim bazı şartları kabul ediyor gibi yapıyor. Bunlar son şansımmış
Şans dilenmiyorum dedim ve kabul etmedim
Bugün benimle yüz yüze konuşmak istediğini söyledi tavrım olumsuz oldu ve eve gelmediDelil topluyordu boşanma davası açacaktı size ne oldu da birden şartları konuşmaya başladı. Tabi pabuç pahalı geldi. Geri adım atmayın bugün düzeldim der ilk fırsatta eski haline geri döner.
Avukat bulma olayi da fasa fisoBugün benimle yüz yüze konuşmak istediğini söyledi tavrım olumsuz oldu ve eve gelmedi
Dün videoları lehine kullanacak avukat bulacağını ve o tutacağı evi görüp gelip eşyalarını toplayıp gideceğini söylemişti bugünden için.
Bugün yeni güçlü avukat peşinde çok büyük ihtimalle..
Dava sonucu ne oldu ?Uff cok istiyorsa alsin koltuklari, ne koltuknmus yahu. Cirkeflesecek tabi, benin bir arkadasimin eski eski tazminat davasi acmisti, kendisi issiz degil ha belediyede veteriner, bosaninca geliri dusecekmis. Bosanma sebepleri de adamin escinsel olmasibosanma sirasinda erkeklerin cifkefligi sinir tanimiyor
WhatsApp tüm gün bana bu tür şeyler yazıp itiraf ettirmeye çalıştı. Olanı olmayanı birbirine katıpBundan sonra iletişimi mümkün olduğunca yazılı yap, telefonlarını açma, bırak mesaj atsın, yasadiklariniza dair yönlendirici sorular sor " aşkım her küçük tartışmamizda beni yalnız bırakıp günlerce annene gitmedin mi ? " "Sevgilim evlenmeden önceki kumar borçlarını ben ödemedim mi ?" gibi gibi...Sen sakın koz olabilecek şeyler yazma, ofkelenme, sakin sakin sok o koltuğu g.tüne
Videonun birinde imdat yardım edin bana şiddet uyguluyor dedim (psikolojik şiddeti kasttetim) videoyu kapatmıyordu kapatması için çaresizlikten söyledim. Bu ona iftira attığım anlamına geliyormuş ve onur kırıcı davranış sebebiyle dava açacakmış bana.Avukat bulma olayi da fasa fiso
Hani digeri nasil dayandin buna diyordu merak etme kazaniriz diyordu noldu
Siz de onu videoya çekin kısasa kısas yapın.İyi akşamlar, konuyu özetlenmiştim. Avukat tuttuğumu söyledim ve zamanımı almaması ( çekişmeli davada yıpranmamak adına) kısa sürede anlaşmalı boşanmanın yolu varmış, bunu belirttim. Çıldırdı benimle anlaşmalı boşanamazmış tüm hatalı olan benmişim. Elindeki videoları kendi avukatı kullanacakmış beni çok pişman edecekmiş . Nefes almak için dışarı çıktım geldim son kararını ver dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi. Boşanmakta kararlı olduğumu belirttim . Yarın evden gidecekmiş ( eşyalı ev tutuyormuş birkaç ay içinde normal eve geçeceğini söylemiş . Bendeki koltuğu ,beyaz eşyaları alacakmış) ve tüm bedelini ödeyecekmişim( Tazminat). Avukatın senin nasıl biri olduğunu bilse davanı bile almazdı diyor. Ailesini savunup onlara ön yargılı oldun tarzı bir sürü suçladı. Doğru olmadığını bilsem de şuan içim inanılmaz daralıyor. Dualarınızda yer alırsam çok mutlu edersiniz beni..
Çok tehlikeli bir adam. Mümkünse davayı açıp bir an önce evlerinizi ayırın ve telefonunuza KADES yükleyinWhatsApp tüm gün bana bu tür şeyler yazıp itiraf ettirmeye çalıştı. Olanı olmayanı birbirine katıp
WhatsApp tüm gün bana bu tür şeyler yazıp itiraf ettirmeye çalıştı. Olanı olmayanı birbirine katıp
Çay soğuyorsa çaydanlığın altını yakarsın. Termos ne alaka? Açık alanda mı kahvaltı yapıyorlar? Fazla geç kalkıyorsanız da siz kalkınca taze demlersiniz.Ailesinin evine düğünden sonra gittiğimde ailesi bizden önce kalktığı için kahvaltı ediyorlar,çayı termosa koyuyorlar ve biz kalkınca da 5 gün boyunca aynı şeklide termosta kalan çayı verdiler . Ve bir kez bile Ailesinin yanında yüzümü asmadım tek kötü lafım olmadı . Evimize geldiğimizde eşim bir kavgada çok üstüme geliyordu, termostaki çayın zoruma gittiğini bunu ama hiç problem olarak gündeme getirmediğimi söyledim. Annesi termostaki çaya laf ettiğimi duyunca sen kötülük düşünüyorsun bizim hakkımızda demişti. Aylardır süren kavganın en büyük sebebi bu termostu.
O kadar haklıymışsınız ki ..Henüz daha burnunun sürtüleceği aşamaya gelmedi de ondan. Barışırsanız eski konforu kaybolmasın, yine sizi ezebilsin diye üstten üstten konuşuyor şimdilik. İşe yaramadığını görünce köpek gibi pişman olacağı aşama da gelecek. Daha dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma jetonu düşmedi onda bence. Bundan sonraki sürünme aşamasını da yazın da keyifle okuyalım inşallah.