6 Aylık Evliyim Kocam Sadece Kağıt Üzerinde Evliyiz Dedi Güncel

gördüğüm kadarıyla faturaları vs ödedim yazmışsınız
ondan tutuşuyor dötü de o yüzden geliyor
birde canı seks istemiştir açıkça yazıyorum

Allah sizi feraha çıkarsın
yakında yalvarmaya başlar arkadaşların da yazdığı gibi
kanmayın

Sen ona şunu söyle, evlenmeden önce borcun varmış benden sakladın, tüm banka hesap dökümlerini isteteceği , altınlarımı zorla borcuna yatırdın, altınlarımı alacağım, sen bu evliliği çıkar amaçlı yaptın tek derdin maddi anlamda bana borçlarını ödetmekti. Ruh sağlığımla oynamaya çalıştın, bilinçli olarak bilerek yaptın, beni delirtip videoya alarak benden tazminat almakla tehdit ettin. Hepsini yaptıklarını tek tek dökeceğim tüm borçlarını ortaya çıkartacağım de.

Sakın bunları deme hepsini kendine sakla. Avukatın akıllı davranırsa o videoları lehine çevirir. Karşı tarafa koz verme, bilmesinler ne yapılacağını.

Adam senı güzel sözlerle bıle kandırmaya çalışmıyor sadece tehdıt gözünü korkutma merak etme boşanmak ıstemez sana daha borçlarının tamamını ödetmedi ,tehdıt santaj ıse yaramayınca güzel sözlere geçecek ,daha fazla bu adamla aynı yerde durma rahatsız ederse polıs çağırıp uzaklaştırma alacağını söyle anlaşmalı ıstemezse cekısmelıyede gıtmekten korkmadığını söyle
Üzgünün senı degıl paranı sevıyor

Hala mesajda bazı şartlar sunuyor. Benim istediğim bazı şartları kabul ediyor gibi yapıyor. Bunlar son şansımmış
Şans dilenmiyorum dedim ve kabul etmedim

Hala mesajda bazı şartlar sunuyor. Benim istediğim bazı şartları kabul ediyor gibi yapıyor. Bunlar son şansımmış
Delil topluyordu boşanma davası açacaktı size ne oldu da birden şartları konuşmaya başladı. Tabi pabuç pahalı geldi. Geri adım atmayın bugün düzeldim der ilk fırsatta eski haline geri döner.

Henüz daha burnunun sürtüleceği aşamaya gelmedi de ondan. Barışırsanız eski konforu kaybolmasın, yine sizi ezebilsin diye üstten üstten konuşuyor şimdilik. İşe yaramadığını görünce köpek gibi pişman olacağı aşama da gelecek. Daha dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma jetonu düşmedi onda bence. Bundan sonraki sürünme aşamasını da yazın da keyifle okuyalım inşallah.

Delil topluyordu boşanma davası açacaktı size ne oldu da birden şartları konuşmaya başladı. Tabi pabuç pahalı geldi. Geri adım atmayın bugün düzeldim der ilk fırsatta eski haline geri döner.
Bugün benimle yüz yüze konuşmak istediğini söyledi tavrım olumsuz oldu ve eve gelmedi
Dün videoları lehine kullanacak avukat bulacağını ve o tutacağı evi görüp gelip eşyalarını toplayıp gideceğini söylemişti bugünden için.
Bugün yeni güçlü avukat peşinde çok büyük ihtimalle..

Avukat bulma olayi da fasa fiso
Hani digeri nasil dayandin buna diyordu merak etme kazaniriz diyordu noldu

Dava sonucu ne oldu ?

Bundan sonra iletişimi mümkün olduğunca yazılı yap, telefonlarını açma, bırak mesaj atsın, yasadiklariniza dair yönlendirici sorular sor " aşkım her küçük tartışmamizda beni yalnız bırakıp günlerce annene gitmedin mi ? " "Sevgilim evlenmeden önceki kumar borçlarını ben ödemedim mi ?" gibi gibi...Sen sakın koz olabilecek şeyler yazma, ofkelenme, sakin sakin sok o koltuğu g.tüne

WhatsApp tüm gün bana bu tür şeyler yazıp itiraf ettirmeye çalıştı. Olanı olmayanı birbirine katıp

Avukat bulma olayi da fasa fiso
Hani digeri nasil dayandin buna diyordu merak etme kazaniriz diyordu noldu
Videonun birinde imdat yardım edin bana şiddet uyguluyor dedim (psikolojik şiddeti kasttetim) videoyu kapatmıyordu kapatması için çaresizlikten söyledim. Bu ona iftira attığım anlamına geliyormuş ve onur kırıcı davranış sebebiyle dava açacakmış bana.

Siz de onu videoya çekin kısasa kısas yapın.
Sizi daha fazla kışkırtarak yanlış adım atmanızı ve korkmanızı sağlamaya çalışıyor haysiyetsiz köpek. Asla koz vermeyin eline. Alacağı eşyaları da ya o evde yokken birini bul çıkart ( ya hayrına ver, ya sat) ya da parçala ama onun sağlam bir şekilde almasına da izin verme. Çok bilendim şerfze, Dualarım seninle.

Çay soğuyorsa çaydanlığın altını yakarsın. Termos ne alaka? Açık alanda mı kahvaltı yapıyorlar? Fazla geç kalkıyorsanız da siz kalkınca taze demlersiniz.

O kadar haklıymışsınız ki ..
Az önce geldi Seni seviyorum evliliğimiz devam etsin istiyorum vs vs bir şeyler söyledi.
Kabul etmedim barışmayı ,öfkelendi
O avukat seni çok değiştirdi diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…