Avukat biz bu davayı kaybederiz demeyecek tabi ki. Bizim bir tanıdık 7 ay evli kaldı (15 sene önce) boşanma davasında 700 bin tazminat aylık 20 bin civarı nafaka talep etti ona da demişler alırız o parayı diye 2 bin nafaka bile alamadıAvukatı demiş ki bu kadın ailene laf söylerken nasıl dayandın. Nasıl sabretsin bu kadına,davayı kazanırız vs vs..
Ailesinin evine düğünden sonra gittiğimde ailesi bizden önce kalktığı için kahvaltı ediyorlar,çayı termosa koyuyorlar ve biz kalkınca da 5 gün boyunca aynı şeklide termosta kalan çayı verdiler . Ve bir kez bile Ailesinin yanında yüzümü asmadım tek kötü lafım olmadı . Evimize geldiğimizde eşim bir kavgada çok üstüme geliyordu, termostaki çayın zoruma gittiğini bunu ama hiç problem olarak gündeme getirmediğimi söyledim. Annesi termostaki çaya laf ettiğimi duyunca sen kötülük düşünüyorsun bizim hakkımızda demişti. Aylardır süren kavganın en büyük sebebi bu termostu.Avukat biz bu davayı kaybederiz demeyecek tabi ki. Bizim bir tanıdık 7 ay evli kaldı (15 sene önce) boşanma davasında 700 bin tazminat aylık 20 bin civarı nafaka talep etti ona da demişler alırız o parayı diye 2 bin nafaka bile alamadı
Eşim yemeğin ,temizliğin kadının görevi olduğunu düşünüyor. Ufak tefek yardım ederim demişti ama öyle bir şey oldu diyemem . Çok yorgun olduğunda dışarıdan söyleriz demişti . Ayda bir iki kez söyledik dışarıdan. Bunu bile yüzüme vurdu,her gün yemek mi yapmışımAvukat mi demiş onuNasıl dayandın ailene laf söylerken nasıl sabrettin demiş ermiş bu koca nasıl sabretmis gerçekten kesin temizlik yemekde yapmiyordu demiştir demismi Onuda aç kaldım annemde yedim falan bak unutmuş onu .Halbuki anayasanın ilk maddesi mutlaka her dilekçede olmalı
İkiniz de çalıştığınız ve onun borçlarını ödediğiniz halde ev işlerinin hep size yüklendiğinde söylersiniz. Borç bölümünü özellikle vurgulayın. Gerçi tuttuğunuz avukat aptal değilse güzel bir savunma yapar size.Eşim yemeğin ,temizliğin kadının görevi olduğunu düşünüyor. Ufak tefek yardım ederim demişti ama öyle bir şey oldu diyemem . Çok yorgun olduğunda dışarıdan söyleriz demişti . Ayda bir iki kez söyledik dışarıdan. Bunu bile yüzüme vurdu,her gün yemek mi yapmışım
Bu davayı kazanmak demek boşanmak demek zaten. E iki taraf da boşanmak istiyorsa zaten kazanılır dosya. Ama tazminat falan saçmalamış yani.Avukatı demiş ki bu kadın ailene laf söylerken nasıl dayandın. Nasıl sabretsin bu kadına,davayı kazanırız vs vs..
Çok iyi tespitUzun süredir evli olan üyeler var burada benim gibi. Hepimizin iyi günü de olmuştur kötü günü de ama kaç kişinin kendisinin veya eşinin aklına gelir kavga anında eşini videoya çekip boşanma davasında delil olarak kullanmak. Hem de sizinki daha 6 aylık evlilik. Kusura bakmayın ama eşiniz zaten bu evliliği başından bir proje olarak görmüş.
Eşinizin niyeti aslında sizi boşamak değildi (şimdilik) elinde ki videolarla, ailenizin küçük bir çevrede yaşamasının vermiş olduğu rahatlıkla sizi elinden geldiği kadar sömürüp posanız çıktıktan sonra boşanacaktı.
Şimdi davayı duyunca tutuştu elindekilerle sizi tehdit ediyor o tutmazsa ailenizin köye rezil olacağını söyleyecek yine geri adım atmazsanız bu seferde sevgi sözcüklerine boğup barışmak isteyecek diye düşünüyorum. Çünkü eşiniz bağımlı ve sizin gelirinize ihtiyacı var
Az önce de odama geldi. Ailesi için olumsuz her şey için özür dileyip gönlünü almak yerine boşanma davasından bahsetmişim. Bunları bir daha yapmayacağıma söz versem ( adlarını bile anamazmışım, onlarla ilgili olumsuz nefes bile alamazmışım) barışırmışız ve artık şansımı kaybetmişim . Bundan sonra dönüşü yokmuş tüm suçlu benmişimUzun süredir evli olan üyeler var burada benim gibi. Hepimizin iyi günü de olmuştur kötü günü de ama kaç kişinin kendisinin veya eşinin aklına gelir kavga anında eşini videoya çekip boşanma davasında delil olarak kullanmak. Hem de sizinki daha 6 aylık evlilik. Kusura bakmayın ama eşiniz zaten bu evliliği başından bir proje olarak görmüş.
Eşinizin niyeti aslında sizi boşamak değildi (şimdilik) elinde ki videolarla, ailenizin küçük bir çevrede yaşamasının vermiş olduğu rahatlıkla sizi elinden geldiği kadar sömürüp posanız çıktıktan sonra boşanacaktı.
Şimdi davayı duyunca tutuştu elindekilerle sizi tehdit ediyor o tutmazsa ailenizin köye rezil olacağını söyleyecek yine geri adım atmazsanız bu seferde sevgi sözcüklerine boğup barışmak isteyecek diye düşünüyorum. Çünkü eşiniz bağımlı ve sizin gelirinize ihtiyacı var
Bu adam dışarıdan inanılmaz efendi, aklı başında,saf ve kibar imaj çiziyor. İçinden ne çıktı halen şok içindeyim .Yahu ne cibilliyetsiz adammış bu ya. Para için bu kadar kıçı başı ayrı oynayan erkeği de ilk defa gördüm. Sizi yıldırmak, sindirmek için yapıyor. Sakın duruşunuzu bozmayın ve onun manipülasyonuna da gelmeyin. Sinir krizi geçirdiyseniz geçirtene de bakmak lazım. Hakim sadece sizin bağırıp çağırmanıza bakıp karar vermez heralde. Koca bozuntusunun evle ilgisi yok, kirayı, faturaları, adamın borçlarını siz ödüyorsunuz. Bunlar davayı etkilemez mi, etkiler bence. Tez zamanda yakanızı kurtarırsınız inşallah. Sizi sindirip daha fazla para koparmanın peşinde. Mahkemede tazminat alsa bile kuş kadar bir şey alır diye düşünüyorum. Yani sizi yolmayı hayal ettiği miktar daha fazla aslında. Mahkeme olursa seni mahvederim diye gözünüzü korkutup -şimdilik- boşanmaktan caydırmaya çalışıyor ki daha çok para koparsın evliyken. Sakın oyununa gelmeyin. Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa zamanda bu sütü bozuk herifi hayatınızdan çıkarırsınız.
Evdeki hesap çarşıya uymadı ya, ondan bu çirkefliği. Sakin kalın, soğukkanlı olun. O şimdiye kadar stratejik hareket etmiş. Siz de dava bitene kadar stratejik düşünün bundan sonra. Eline koz vermeyin, ne söylerse söylesin duymayın, gaza gelmeyin sakın.Bu adam dışarıdan inanılmaz efendi, aklı başında,saf ve kibar imaj çiziyor. İçinden ne çıktı halen şok içindeyim .
Paniklemis sizi korkutmaya çalışıyor hâlâ.İyi akşamlar, konuyu özetlenmiştim. Avukat tuttuğumu söyledim ve zamanımı almaması ( çekişmeli davada yıpranmamak adına) kısa sürede anlaşmalı boşanmanın yolu varmış, bunu belirttim. Çıldırdı benimle anlaşmalı boşanamazmış tüm hatalı olan benmişim. Elindeki videoları kendi avukatı kullanacakmış beni çok pişman edecekmiş . Nefes almak için dışarı çıktım geldim son kararını ver dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi. Boşanmakta kararlı olduğumu belirttim . Yarın evden gidecekmiş ( eşyalı ev tutuyormuş birkaç ay içinde normal eve geçeceğini söylemiş . Bendeki koltuğu ,beyaz eşyaları alacakmış) ve tüm bedelini ödeyecekmişim( Tazminat). Avukatın senin nasıl biri olduğunu bilse davanı bile almazdı diyor. Ailesini savunup onlara ön yargılı oldun tarzı bir sürü suçladı. Doğru olmadığını bilsem de şuan içim inanılmaz daralıyor. Dualarınızda yer alırsam çok mutlu edersiniz beni..
kanıt toplamaya çalışacaktır. Sakın bu adamın oyunlarına gelmeyin cevap vermeyin size küfretse bile orada olmayın. Yaw he he he deyin geçin.İyi akşamlar, konuyu özetlenmiştim. Avukat tuttuğumu söyledim ve zamanımı almaması ( çekişmeli davada yıpranmamak adına) kısa sürede anlaşmalı boşanmanın yolu varmış, bunu belirttim. Çıldırdı benimle anlaşmalı boşanamazmış tüm hatalı olan benmişim. Elindeki videoları kendi avukatı kullanacakmış beni çok pişman edecekmiş . Nefes almak için dışarı çıktım geldim son kararını ver dedi sanki hiçbir şey olmamış gibi. Boşanmakta kararlı olduğumu belirttim . Yarın evden gidecekmiş ( eşyalı ev tutuyormuş birkaç ay içinde normal eve geçeceğini söylemiş . Bendeki koltuğu ,beyaz eşyaları alacakmış) ve tüm bedelini ödeyecekmişim( Tazminat). Avukatın senin nasıl biri olduğunu bilse davanı bile almazdı diyor. Ailesini savunup onlara ön yargılı oldun tarzı bir sürü suçladı. Doğru olmadığını bilsem de şuan içim inanılmaz daralıyor. Dualarınızda yer alırsam çok mutlu edersiniz beni..