arkadaşlarım sizce sorun varmıdır 6 aydır korunmadık her ay test yapıyorum ve sonucun da üzülüyorum
arkadaşlar siteye yeni üye oldum ben.biz 6 aylık evliyiz.bebek istyiyorum ama hamile kalamıyorum.oktor gittim aetin 2.günü gelin dei.ama çekiniyorum muayeneyi nasıl yapar ultrasyonlamı yoksa diğer türlümü bkar. bir bebek sahibi olmak istiyorum dua ein kızlar
canım biraz bekle evliliğin iyice otursun derim.
daha yeni evliymişsiniz.
gezin dolaşın evliliğin tadını çıkarın.
birde 6 ay değil 1 yıl içinde olmazsa gelin diyor doktorlar.
ben öyle biliyorum yani.
ZEYTİNCİMMM
Çokkkkkkkk teşekkür ederimmmm çokkkkk bende şoktayım inanamıyorum durup durup acaba testler yanıldımı diyorummm :26: kadın doğum doktoruna gösterdim laboratuvardan sonucu alınca gebelik varmı yokmu die bu sonuçlara göre evetttt varr dediii uçtum zatennnkanda beta 787 çıktı sanırım 3-4 haftalık henüz
Kalp atışlarını duyasıya kadar zor geçiçek benim için işyerinde herkesss duymuşşş arkadaşım herkese müjdeyi varmışş sabah şaşırdım kaldımmmşimdide korku saldı ya kalp atışlarını duymazsam ya bişi olursa die sende böyle olmuşmuydun canımmm
arkadaşlarım hepinize tek tek sevgiler ...ne zamandır giremiyordum evde netim yoktu allahıma şükürler olsun ki hamileyim....allah herkeze nasip etsin yalnız çok midem bulanıyor kızlar artık bol bol yazışırz görüşmek dileğiyle sizler napıyorsunuz
arkadaşlarım hepinize tek tek sevgiler ...ne zamandır giremiyordum evde netim yoktu allahıma şükürler olsun ki hamileyim....allah herkeze nasip etsin yalnız çok midem bulanıyor kızlar artık bol bol yazışırz görüşmek dileğiyle sizler napıyorsunuz
arkadaşlarım sizce sorun varmıdır 6 aydır korunmadık her ay test yapıyorum ve sonucun da üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?