kızlar ne zaman girsem kimse yok. bende yazmadan çıkıyorum.yoğun oluyorum felan. bende artık baya ağırlaştım. çok fazla şişmeler oldu ellerde ayaklarda.doktor artık dinlenmemi söyledi.
bu hafta son artıkizne çıkıyorum. biraz oğlumun hazırlıklarıyla evimle ilgileneyim.
canım benim hepimize Allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tez zamanda,, ben bu ay çok kaptırdım kendimi inşallah hayal kırıklığına uğramam canım ya((
canım merhaba.KIZLARRR merhaba nasılsınızzz ???
Mercancım Sevcancım Gülşencim Zeytincim ve diğer arkadaşlarrrr ??? hayat nasıl durumlar gelişemler ne alemdeee ???
Zeytincim kıyamam sanaa bencede yeter artık yorma kendini sen iznini al dinlenmene oğlışunun işlerine hazırlıklarına bırak kendineşimdi tam olarak ne kadar kaldı canım küçük beyimizin gelmesine ilk bebişimiz olucak amanda amannnn teyzeleri yer onuuuuu
Bu arada kızlar benim adet günüm bugün. Bugün 26.gün ümitlenmek istemiyorum ama ilk kez böyle farklı duygular hissettim kendimde içimden bir ses evet bu ay var diyor ama bir andada hayır olmadı şimdi geldi sabah gelicek öğleden sonra gelicek akşam gelicek yarın gelicek kırmızılar die düşünmektende yoruluyorum :18: henüz gelen giden yok sadece ve sadece gögüslerimde acıma var 5-6 gündür ve şişlik hissediyorum ara ara bu ay testte yapmadım sonra tek çizgi çıkınca üzülüyorum kırmıızılarda gelince üstüne iyice hüsrana uğruyorum öyle yani kızlarrr ben öleeee beklemedeyim ve kendimi dinlemedeyim istemiyorum ama psikolojik sanırım vücudumu dinliyorum başım döndü acaba bebiş olabilirmi aa hafif kasıklarım ağrıdı adet olucam bebiş yok işteee öleee kızlarrr karmaşık bir durum benimkiiii inşallahhh hayırlı sonuçlar gelirrrrr
birde 2 hafta sonra doğum günüm eğer bebiş olursa bana süper bir hediye olucakkkkkkkk
ama olmazsada sanırım biras üzüşlüp atlatırım yeni aya bakarımm
canım merhaba.
inşallah bebişin gelmiştir sana bu ay. ama olmazsa bile kendini üzmek yok.
hakkında hayırlısı olur inşallah.
Benim bugün şirkette son günüm. izne ayrılıyorum. iyice ağırlaştım.ayaklarım felan berbat durumda ayakta duramaz oldum artık. aniden ödem oldu hertarafım. ama napalım dayanıcaz artık.az kaldı. tam 1 ayım var ama doktor martı çıkarırsak iyi dedi.bekliyorum artık.
Kızlarrrr gülşen mercan sevcan vildan nerelerdesiniz sık sık bakıyorum artık sizler yoksunuz zeytin izine ayrılmış olması lazım bu hafta herşey yolunda dimi kızlar sağlığınız sıhhatiniz yerinde merak ettim sizleriiiii
zeytincim sevgencim diğer arkadaşlarım nasılsınız?
zeytincim izne çıkmışsın arkadaşım bebeğini sağlıklı birşekilde kucağına almak nasşip etsin allah doğumda allah yardımcın olsun canım benim çok özledim sizleri...
kızlar sizler nasılsınız bana bu ay yine iğneler vuruldu bu ay normal yoldan deneyelim dedi doktor eşimde bu aykitestlerde sorun çıkmadı menogon falan vuruldumn işallah hayırlısı olur arkadaşlarım hepimiziçin birde hemşirem 41 tane gebeden pirinç tanesi toplamış benim için 41 yasin eşim 41 yasinde ben okuyucakmışım herkez faydasını görmüş bakalım okuyoruz işallah allahım nasip eder arkadşalarım görüşmek üzere hepinişz allaha emanet olun
canım merhaba.
inşallah bebişin gelmiştir sana bu ay. ama olmazsa bile kendini üzmek yok.
hakkında hayırlısı olur inşallah.
Benim bugün şirkette son günüm. izne ayrılıyorum. iyice ağırlaştım.ayaklarım felan berbat durumda ayakta duramaz oldum artık. aniden ödem oldu hertarafım. ama napalım dayanıcaz artık.az kaldı. tam 1 ayım var ama doktor martı çıkarırsak iyi dedi.bekliyorum artık.
zeytincim sevgencim diğer arkadaşlarım nasılsınız?
zeytincim izne çıkmışsın arkadaşım bebeğini sağlıklı birşekilde kucağına almak nasşip etsin allah doğumda allah yardımcın olsun canım benim çok özledim sizleri...
kızlar sizler nasılsınız bana bu ay yine iğneler vuruldu bu ay normal yoldan deneyelim dedi doktor eşimde bu aykitestlerde sorun çıkmadı menogon falan vuruldumn işallah hayırlısı olur arkadaşlarım hepimiziçin birde hemşirem 41 tane gebeden pirinç tanesi toplamış benim için 41 yasin eşim 41 yasinde ben okuyucakmışım herkez faydasını görmüş bakalım okuyoruz işallah allahım nasip eder arkadşalarım görüşmek üzere hepinişz allaha emanet olun
TATLIM iyiyim sen nasılsın, çok umutluyum diye yazmışsın. inşallah hamişsindir canım benim.. benim bu ay bütün umutlarım boşa çıktı, olmadı canım ya inşalalh nisana artık...
Canım nasılsınnn özlüyoruz seni sık sık gir nete yaz bizlere inşşallahh bu ay hayırlı haberleri alırsın canımbenimm inşallahhh dualarım hepimiz için inan okumanın zararı olmaz sevcancım okuyun inşallahhh ALLAHım tez zamanda göbişini doldurur
Gülşencim saol bende iyiyim çok şükür üzülme canım herşeyde bir hayır vardır demekki daha vakit zaman dolmamış ALLAHım hayırlısıyla sendende mutlu haberler almamızı nasip etsin inşallahhhh
Bu arada kızlar ben adet olmadım geçen ay 20 şubatta olmuştum ortalama 26 günde bir oluyorum bu ay 16 marttı gelmedi 17 mart cumartesi sabah elimde olan son gebelik testini yaptım negatif çıktı şuan 19 mart pazartesi hala gelen giden yok gögüs uçlarımda acıma var çok fazla dokunamıyorum ve ara ara başımda sersemlik hissediyorum birde kasıklarımda resmen şiş gibi adet olucak gibi doluyum sürekli tuvalete gidesim var ama anlamadım idrar testinde negatif fakat 4 gün geçti hiçde geçikmem olmazdı kan testimi yaptırsam yaptırmasammı anlamadım yaaa karmakarışık oldummm kızlarr bebiş yoksa neden gelmedi :26:
Canım nasılsınnn özlüyoruz seni sık sık gir nete yaz bizlere inşşallahh bu ay hayırlı haberleri alırsın canımbenimm inşallahhh dualarım hepimiz için inan okumanın zararı olmaz sevcancım okuyun inşallahhh ALLAHım tez zamanda göbişini doldurur
Gülşencim saol bende iyiyim çok şükür üzülme canım herşeyde bir hayır vardır demekki daha vakit zaman dolmamış ALLAHım hayırlısıyla sendende mutlu haberler almamızı nasip etsin inşallahhhh
Bu arada kızlar ben adet olmadım geçen ay 20 şubatta olmuştum ortalama 26 günde bir oluyorum bu ay 16 marttı gelmedi 17 mart cumartesi sabah elimde olan son gebelik testini yaptım negatif çıktı şuan 19 mart pazartesi hala gelen giden yok gögüs uçlarımda acıma var çok fazla dokunamıyorum ve ara ara başımda sersemlik hissediyorum birde kasıklarımda resmen şiş gibi adet olucak gibi doluyum sürekli tuvalete gidesim var ama anlamadım idrar testinde negatif fakat 4 gün geçti hiçde geçikmem olmazdı kan testimi yaptırsam yaptırmasammı anlamadım yaaa karmakarışık oldummm kızlarr bebiş yoksa neden gelmedi :26:
merhaba canım. evet izindeyim artık. evden bazı işleri idare etmeye devam ediyorum. o yüzden şimdilik düşük kapasiteli bi wınn var onnla evden bağlanıyorum nete.zeytincim sevgencim diğer arkadaşlarım nasılsınız?
Kızlarrr günaydınnnn nasılsınızzz ????
Sizlere hayırlı haberlerim varrr dün sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı emin olmak istedim işten izin aldım öğleden sonra kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktıııı
bebiş geliyormuşşşşş kızlarrr çok şükür ALLAHıma binlerce şükürrrr
Şimdi dualarım daha çokkk sizin için canım arkadaşlarım ALLAHım inşallahh en yakın zamanda tez zamanda hayırlısıyla sizlerinde göbişlerinizi doldururrrr sağsalim kucağınıza almanızı nasip ederrr AMİNN artık inşallahh burda hamileliklerimizi ve bebişlerimiz konuşuruz inşallah kızlarrrr inşallahhhh
çoooooookkkkkk sevindim alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaaa :))))))))))))
çok sevindim cnm yha SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DE KUCAĞINA ALIRSIN İNŞALLAH....
ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP EDER İNŞALLAH =))
Sizlere hayırlı haberlerim varrr dün sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı emin olmak istedim işten izin aldım öğleden sonra kan testi yaptırdım beta hcg 787 çıktıııı
Şimdi dualarım daha çokkk sizin için canım arkadaşlarım ALLAHım inşallahh en yakın zamanda tez zamanda hayırlısıyla sizlerinde göbişlerinizi doldururrrr sağsalim kucağınıza almanızı nasip ederrr AMİNN artık inşallahh burda hamileliklerimizi ve bebişlerimiz konuşuruz inşallah kızlarrrr inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?