6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

evet sevgen canım hakkımızda hayırlısı ama sakin ol, birde bu kadar kafaya takma, herşey yoluna gircek sen kendini buna inandır.

aslında bu ay işim okadar yoğundu okadar çokduki düşünmeye fırsatım bile olmuyordu işyerinde sürekli tempo eve gidince yorgun bitkin bir halde sızıyordum arada aklıma geliyordu hemen unutuyordum hayırlısı diyordum ama 2 gündür adet belirtim var ya başladı ya kafamdada kurmaya başladım işte neden bu ayda tutmadı neden olmuyor die

aferin sana at tabi kafandan.
hayırlısı olsun.
ben normalde bu hafta ayrılmalıydımda. ayrılmadım yarın çalışabilir diye rapor alıcam doktordan.
1 ay daha çalışırım. doğuma yakın ayrılıcam.
oda da hazır mış ama haftaya getirin dedim ben. biraz iş var odada.

kızlarrr günaydınlarr hayırlı haftalar hepimizeee nasılsınızzz ????
bende durumlar henüz aynı ara ara kasık ağrıları gögüs acıması devam adeti bekliyorum bakalım bugün yarın işte günüm hayırlısı bakalım ya :) birde bu arada tutamadım kendimi cumartesi test yaptım tabiii negatif çıktııı belirtilerden adet olacağımı anladığım için açıkcası çok etkilenmedim hayırlısı dedim sizler nasılsınız kıslarrr sizlerde neler var neler yokkk
zeytin bebişin odası gelince gösterr biseeee :))) teyzeleri merak ederrrr :)))

günaydın canım. sabret bakalım hayırlısı olsun. hamişsen bile herkesin erken görünmez idrar testinde.
bebiş odamız da hazırdı aslında ama odada benim bisürü ıvır zıvır vardı o yüzden getirmeyin dedim. cumartesi gelecek
haftaya bugün gösteririm bi aksilik olmazsa allahın izniyle

günaydın sevgencim, cumartesi günü regli oldum. ama bekliyordum. beklediğim için bende pek üzülmedim, zaten soğan kürü içtim ama başka bi çalışma yoktu, bu kürleri uygulayacağım diye asıl şeyi atladım bu ay :) neyse canım üzülmek yok, bu ay uğraşıırız. herşeyin hayırlısı. hiç kafama takmıyorum. sende bende zeytinin söylediklerine kulak vermeliyiz canım. stres yok, üzülmek yokk...mart ayında alırız inşallah hayırlı haberleri..

göster göster tabi canımm fotoları koy merak ederizzz sağsalim gelsinde mışıl mışıl uyusun odasında inşallahhh :) bol bol oynasınnn :)))
zeytincim sana bişi sorucam sen yaşadın belki bilirsin bu konuyuda yeni duydum eğer hamile kalırsan hani adete yakın olan akıntı varya o olmazmış öyle dediler geçen gün doğrumu olmuyormu merak ettim canım sorayım dedim

gülşencimmm kırklarımızmı karışcak ne dersin :))) öyle derler yaa kadınlarr :)) heheee :))) benimde adetim bugün yarın canım bende bekliyorum ben ne bilim bir aklıma geliyor üzülüyorum sonra hayırlısı herşeyde vardır bir hayır demekki bu konuda bizim için vakit zaman dolmamış diyorum hayırlsı canım dediğin gibi ya üzülmek yok bizde stresss yokkk moraller hep iyi hep mutluuuuu :)))

gösteririm tabi teyzesi.

canım yaa o belirtiler herkeste farklı oluyo. benim akıntım olmuştu mesela.o yüzden başkalarıyla kıyaslayarak hamileyim yada değilim demek çok doğru olmaz açıkçası.

gösteririm tabi teyzesi.

canım yaa o belirtiler herkeste farklı oluyo. benim akıntım olmuştu mesela.o yüzden başkalarıyla kıyaslayarak hamileyim yada değilim demek çok doğru olmaz açıkçası.

hımm sağol canım teşekkür ederim yeni duymuştum ben bunuda merak ettim bilyormusun benim annem emekli sağlıkçı ebe hemşire defalarca tek başına doğum yapmıştır türkiyenin çeşitli illeriniin köylerinde çalışmış annem ablam ben hep arkadaş gibiyizdir annem acayip kafadırrr:) kuzenlerim falan gelir annemle dertleşir hep düşün yani ama insan bu konularda utanıyor ya birde kendisinden olunca dahada utanıyor tam konuşamıyorum annemle hemen kızarıyormuşumm ablam dalga geçiyorrr :)))
bende burda sizlere soruyorum sağol zeytincim sende yardımcı oluyorsunnn :)) çokk teşekkür ederim canım arada senide olumsuz fikirlerimizle bunaltıyoruz ama :)))

aynen tatlım bizdede öyle derler kırkımız karıştı, inşallah bebeklerimizinde kırkları karışır, sen soğan kürü yada başka şeyler denedinmi hiç ben soğan kürünü bitirdim yarında incir kürüne başlıcam, eşimede keçiboynuzu kürü yapcam, eşimde bi sorun varmı yok mu bilmiyorum ama fazla mal(sperm) göz çıkarmaz. bu ay bu işi sıkı tutmaya karar verdim 5 kiloya yakın kiloda verdim. 3 kilo daha verirsem hamilelik için bütün zeminler hazır olcak, hiç umudumu kaybetmiyorum ve üzülmüyorum. çünkü bende sende yakında hamiş olcaz:))

gülşencimmm valla süpersin maşallahhh süper motive ettin zeytin eminim sana tam puan verirrr ben arada hüsran yaşıyorum moral bozuyorum yaa:))) Bu arada AMİNNN CANIM AMİNNNN İNŞALLAHHH bebişlerimizinde kırkı karışırrr :)))
canım biliyormusun ben hiç birşey yapmıyorum geçen ay ilk kez ovulasyon testi yaptım netten aldım çok heveslendim koyu çizgileri falan net gördüm umutlandım çok onuda olmadı kırmızlar gelince hayal kırıklığı yaşadım hiç doktorada gitmedim nasipse bu ay gitmeyi düşünüyorum doktora 2,3, ay olucak çünkü çalışalı ben ocak ayında 15-20 gün tek folik asit içtim olmayınca bebiş onuda bıraktım bizde artı hiç birşey yok tek çalışmayla yaptık şimdilik
sende yaş kaç kaçıncı ay canım çalışalı o krler nasıl acaba yapsammıkiii :)))

tatlım ben 7 ay önce evledim, hiç korunmakdık ama çocuk içinde çokta bi çabam olmadı, 3-4 ay geçince biraz uğraşayım dedim ama bu defa yumurtlama olduğunu düşündüğüm zamanlar hiç yumurtlama olmamış çünkü hep 10 gün yada 6 gün adetim geçikti, cinsel ilişki konusunda da pek parlak olduğumu söyleyemem ayda taş çatlasa 5 kez ilişkiye giriyorumdur yada daha az, iki ay çalıştığım dönemde yumurtalam günü biraz ilişkilerim sıklaştı o zamanda yumurtlama günleri değilmiş zaten, sonra sorun var diye doktora gittim 6 ay olmadan, doktor yumurtaların azcık tembel dedi 3-4 kilo verirsen bi kaç ayda hamile kalırsın dedi, yumurtalarımında çok iyi olduğunu söyledi tembellik dışında, kilo almam çok etkiliyormuş, ben o ay 64 kilo oldum. ve o ayda adet olmadım hayatımda bi ilkti bu benim normalde her ay geciksede olurdum. bu ay soğan kürü uyguladım ama yaklaşık iki yada bir buçuk haftada bir ilişkiye girdiğim için tutmadı haliyle :)) bu ay ama sıkı çalışcam eşime söz verdim. daha fazla leyleklerin sana bebek getirmesini bekleme diyor. dün akşamda baharımı bekliyon leylekler için diye dalga geçiyor benle, valla bu bebek konusunda biraz eşşeklik var bende. yumurtalarım değil asıl tembel olan benim galiba:)))

Kızlar merhaba sevcandan haberi olan varmı ilk başta tanışmıştık onla epeydir görünmüyor merak etmedim deil inşallah iyidir

he birde soğan kürünü yapmanı tavsiye ederim canım, gerçekten bi çok kişi bunun sayesinde hamile olmuş, birde bu kür insanın yumurtalıklarını temizliyormuş. hem yapmakla bişey kaybetmezsin, bi zararı yok tam tersi faydası var.seni hamileliğe hazırlar diye de düşünüyorum. ayrıca kafana hiç takma sen daha 3 aydır uğraşıyon. hiç bişey değil daha olur. Allahım hayırlı zamanı bekliyordur.

estafurullah canım benim. istediğin zaman sor ne istersen. insan ne olursa olsun ailesiyle öyle rahat konuşamıyor.

gülşencim harikasın canım. işte böyle yaaa. moral hep yüksek umutsuzluk yoooookkkk. ama tembellikde yoookkk. anlaştık mı.
bende senn gibiydim canım. hepçalışmalardan kaçardım.çünkü hep canım yanardı. ama bebiş isteyince ne olursa olsun çalışıcam diye kafaya koydum canımda yansa zor da olsa çalıştım ve ona rağmen 10. ay geldi minnak.
o yüzden leylekleri bekleme sıkı çalış. yumurtalarda hiç belli olmuyo. bazen erken bazen geç çatlıyo. o yüzden 2 adet dönemi arası mümkünse gün aşırı çalışmak gerek

aynen öle zeytincimmm gün aşırı çalışcam artık, bu ay çok çalışcam inşallah bu ay kırcam şeytanın bacağını..:)) tembellik yokkk:))

bukadar kafana takma ama bende senın yasadıklarını yasadım aynı ayda aynı sekılde hemde:) sımdı 1 bucuk yasında kızım var doktorlar 1 sene gecsın dıyor ama sen ozel bı muayenehaneye gıdıp eşimin ailesı sıkıstırıyor bı problem varmı acaba dersen bakarlar kontrole gelınce ultrasonla yumurtalıklarına bakıyorlar ama aşağıdan cekınılecek bısı yok utanma hıc yumurtalıklarında sorunun yoksa eşinde bı sperm saydırsın yanı bunları sen neden olmuyor dedın ıcın soluyorum bızde ole yapmıstık:) korunmuyorduk ama cocukta olmuyordu su kulaktan dolma seyler varya doğru kulak as mesela ılışkıden sonra ayaklarını havaya dıkmek gıbı veya regl gunun baslagıncından ıtıbaren 14. gunu kadınların en cok yumurtladığı donemdır bak bısı demıyorum baslangıctan ıtıbaren 14, gun öle yanı bızm osekılde olduda:)ha bu arada ınternetı arastır cok guzel bılgıler edınebılırsın doktordan bısı cıkmassa bu ara psikolojıde etkılıyomus haberın olsun yanı olsun olsun nıyetıyle baslarsan ıse hormonsal dalgalanmalar oluyomus ya ıste heyecan vs gıbı oda yumurtlamayı mınımuma dusurduğu ıcın olasılığı dusuruyor bak bı bılımsel kulaktan dolma deıl...

kızlarrr günaydınnn
benim kırmızlar akşam geldiiii işin kötü yanı koçişle çalıştık biraz yattım sonra yataktan kalktım peçetede farkettim olmuşum hemen abdest aldım ama inşallahh kabul olur akşam birde onu taktım kafama abdestim geçtimi geçmedimi die eşimde niyet önemli nerden bileceksin sen dedi üzülme ALLAH senin içini bilir dedi inş. kabul olmuştur.
yaaaa kızlarr bu ayda gitti bizm bebişlerde amma nazlı çıktı yawww hiç üzülmedim desem yalan olur insanın içinde hep bir umut oluyor biras üzüldüm ama hayırlısı dedim sonra bakalım doktora bir arıyayım gerçi yarın için izin verceklerni oda var ya söylüycem bakalım önemli kontrolüm die tabi ne olduğunu söylemicem utanırım :))
zeytincim sen doktora gitmiştin ya neler yaptı neler istedi birde nasıl bir tedavi vermişti

kızlar ya sizlere birşey daha sorucam gitmek istedğim doktoru aradım eskiden hastanede çalışıyordu istifa etmiş ablamın 9 ay gittiği ve doğumunu yaptıran doktor erkek ama çok ilgili çok duyarlı konuşurken insanın yüzüne bakmazdı karşıdaki utanmasın diye tek şimdi aradım özel muaynanesi var oraya gitmek istiyorum eşimde birşey demiyor 120 lira biraz fazla ama olsun tanıdığım doktor olsun dedim
işte aradım kan idrar v.s. tahlili isterse nasıl oluyor diye çalışan kız sağlık ocağında yaptırırsınız ddi ama ben çalışıyorum sürekli izin alamamki ya ikilemde kaldım özel hastanede bir doktoramı gitsemki orda hemen aynı günde sonuçlar alınırmı gerçi işyerimde cumartesi pazar tatil cumarteside yaptırabilirim ama sizce nereye gideyim arkadaşlar ya zeytincim sen yapılanları doktorların istediklerini bilirisin yardım edermisiniz bana ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…