6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

arkadaşlarım bugün üzücü haberin üstüne bir üzücü haber daha aldım işden çıkarıtlıyorum hayırlısı olsun 5 yıldan falzdır burda çaılıyordumn napalım

arkadaşlarım bugün üzücü haberin üstüne bir üzücü haber daha aldım işden çıkarıtlıyorum hayırlısı olsun 5 yıldan falzdır burda çaılıyordumn napalım

ayyy çok üzüldüm cnm yaa olsun her şerrin arkasından bir hayır geliyo mutlaka üzme kendini hayırlısı olsun cnm yaa

İNŞALLAH yaşarsın bi gün cnm.testi yaptım ama çok dikkatli bakınca bi çizgi görünüyo ama pembe de değil kafam karıştı keşke yapmasaydım yaa

arkadaşlar hamileyim daha önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrar hatırlatayım 1.5 yıllık evliyim geçen ağustos ayında piko olduğumu öğrendim ve dr bu şekilde asla çocuğumun olmasının mümkün olmadığını söyledi tedavi görmen gerekio önünde uzun bi yol var dedi :18: açıkçası moralim çok bozuldu ve tekrar dra gtmedim hiç bi şekilde bi tedavi görmedim yani son 2 aydırda soğan kürü ve kuru incir kürü uyguluyodum sadece okadar şuanda 2 haftalık hamileymişim dün öğrendim kan testi yaptırdım ama anlamıştım ben insan gerçekten anlıo içine doğuyo daha adet zamanım bile 1 gün gecilmişti erekn olduğunu bilsemde önce fortel aldım orda 2 çizgi çıktı :26: 2 haftalık olmasına rağmen ama emin olmak için soluğu hmn hastanede aldım kan testi yaptırdım ve testinin sonucunu veren görevli dh ben testi almadan gözün aydın dedi bu çok muhteşem bi duygu dilerim rabbim herkese bu duyguyu yaşatır bu mübarek günde tüm dualar kabul olsun arkadaşlar ve son olarakta şunu eklemeliyimki asla ümitsizliğe kapılmayın allah büyük herşeyin bir zamanı var sanırım...

çok sevndm cnm hayırlı olsun darısı bizlere İNŞALLAH benim de adetm 2 gün geçti test yaptım ama ikinci çizgi pembe olmasa beyaz bi şekilde görünüyo o yüzden kafam karıştı yaa

benimde öyleydi arkadaşım 2. çizgi silik gözüküodu varla yok arasında bnce hmn bi kan testi yaptır sende eğer varsa bebek çok küçük olduğundan öyle çıkıomuş dr söyledi

canımmm çok üzüldümmm ama ne yapıcan herşeyde bir hayır vardır nedenmiş peki nerden çıkmış biranda bu çıkış üzülme hep diyoruz ya hakkımızda hayırlısı olsun
ne yani artık görüşemicezmi evde net varmıydı yoksada hemen allll sevcancım daha yeni tanıştık ve daha birbirimize güzel haberler vericez yaaaaa bozma moralini ALLAHım büyük bir kapı kapanır bir kapı açılırmışşş

kızlarrrr nerdesiniz cevap veren yok muuu

benimde öyleydi arkadaşım 2. çizgi silik gözüküodu varla yok arasında bnce hmn bi kan testi yaptır sende eğer varsa bebek çok küçük olduğundan öyle çıkıomuş dr söyledi

yaaa ikinci çizgi görünüyo ama pembe değil beyaz görünüyo acaba yeri olduğundan mı öyle gözüküyo senn ikinci çizgi pembe miydi benm ki gibi beyaz mıydı cnm yaa kan testi için pazartesiye kadar beklemem lazım sağlık ocağına gitcem inŞALLAH

canımmm bize verdiğin moral için çokkkkk sağolll işte biz hemen olmadı deyip acaba benim bebişim olmucakmıki diyoruz ??? kendimizi üzüyor yıpratıyoruz eşleride üzüyoruzzz ben kasım ve aralıkda 3sefer korunmadan denedik olmadı yumurtlama falan özen göstermedik hiç 2 aylık sürede 3 sefer korunmamış ilikşiylede bebiş olmadı normaldi yani :)) ama onu bile takmıştım kafama neyse tam anlamıyla ilk kez çalışmamz ocakda oldu ama olmadı bebiş bu ay 2.olucak bakalım çalışma adetinde 9.günü inşallah bu ay olurrrr :) sende inşallahhh sağsalim kucağına alırsın bebişini canımmm inşallahhh sorunsuz sağlıklı hamilelik yaşarsın :)

sana soğan kürünü sormak istiyorum hep duyuyorum ama nasıl bilmiyorum ??? birde incir nasıl oluyor normal bildiğimiz gibimi tüketiyoruzz şimdiden sağolll

valla canım hiç bilmiyorumki ama silikde olsa ikinci çizgi çıktımı hamilelik var diyorlar öyle duyuyoruz veeee inşallahhh sendede öyledirr göbiş doludurrrrr :)) haberdar et bizleri ama merak ederizzzz ))

valla canım hiç bilmiyorumki ama silikde olsa ikinci çizgi çıktımı hamilelik var diyorlar öyle duyuyoruz veeee inşallahhh sendede öyledirr göbiş doludurrrrr :)) haberdar et bizleri ama merak ederizzzz ))

ben de öyle biliyorum ama yine de kafam karıştı en iyisi kan testi ama ona da daha çookk var tabi haber veririm size de İNŞALLAH

ben de öle biliorum ama yine de kafam karıştı işte kan tahhliline de daha çokkk var cnm haber veririm İNŞALLAH

silikte olsa 2 . çizgi var demekmiş ama kan testi kesin sonuç p.tesiyi beklemene gerek yok özel bi hastaneye git hemen yapıp veriolar fiyatta okdr pahalı değil bnce ben 22 tl ye yaptıdrım özel hastanede bnce değerde beklemektense yapptır gtsin

cms cnm senn idrar testide mi benmki gibi çıkmıştı

soğan ve incir kürünü de şöyle oluyor soğan kürü için soğanlAR beyaz soğan olacak 1 adet soğanı 4 e bölüyoruz önceden de bir miktar su kaynatıyoruz kaynayan suyun içine soğanları atıyo ve 5 dakka daha kaynatıyoruz öğle akşam yemeklerden önce 1 bardak içiyoruz bubu 15 gün yapıyo ve bırakıyorız adetin gelmesini bekliyoruz adetbittikten 7 gün snr tekrar başlıyoruz ben bunu sdce 2 kez yaptım
kuru incir kürü için de 2,5 su bardağı suya 16 tane kuru incir i 2 ye bölerek ilave et ve 20 dakka ağzı kapalı olarak kaynat snr ılıt ve süz yemeklerden 15 dakka önce iç yapılan bu karışım bir günlüktür hergün yeni karışım yapılır yapılan karışımı 2 ye bölerek kullanın 21 gün yappın bırakın 7 gün ara ver tekrar uygulayın aynı şekilde bunuda sdce 2 kür yapabildim soğan kürü ile birlikte mutlaka kuru incir inde yapılması lazım çnk kuru incir kürü yumurtalıkların çalışmasını arttıtıyo öle yazıodu yani ben denedim denemesi bedava kaybedecek hiç bişey yok arkadaşlar deneyin

şmdi idrar testimin resmini yükliycem becerebilirsem tabi az bekle tamam arkadaşım seni okadr ii anlıyorum ki inş sende de bebek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…