Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz gidin bakalım canım doktora kafanada hiç birşeyi takma evet ameliyat olanlar var onu biliorum hatta 1.buçuk ay önce en yakın arkadaşımın eşi ameliyat oldu tam bilmiyorum ama onda sperm yokmuş hiç ameliyatla arayacağız çıkarsa tüp bebek deneyeceğiz çıkmazsa yapıcak bişi kalmaz demiş doktorları ama çok şükür bulundu önümüzdeki aylarda tüp bebek deneyecekler kıyamam onlar 6 yıllık evliler düşünsene sevcancım biz daha aylığız ve isyan edip üzülüyoruzzz artık üzülmek yokkkk hem eşinde varmışki sizde sorun yok yani sen üzme kendini iş konusu ne oldu varmı bir gelişme canım
evet canım arkadaşın 6 yıllıkmış allah onun yardımcısı olsun işallah bebeklerine kavuşur en yakın zamanda ...dediğin gibi biz daha ylığız ama bebiş istiyoruz dimi arkadaşını çok ii anlıyorum.canım doktor eşime damar gevşemesi var demiş spermler normal demiş ama bugün ultrasyonala bakıcakmış belki bir ihtimal amilayat olabilrisin demiş 45 dakikalık operasyonmuş tabi biz bu akşam sonuçları bizim kadın doğum doktoranu götürücez bakalım o ne dicek bakalım hayırlısı sevgencim ne diyim ...
iş konusuna gelince arkadşaım ayın sonuna göre taminatımı hazırlamışlar sanıırm bu ayın sonunda çıkış gözüküyor ama tazminattmı vermiyorlar taksitle vericeklermiş bende tazm,inatımı almadan çıkmıycağımı dile getiricem sence haksızmıyım beni çıkartıyorsa taz<miantımı vermek zorunda dimi neyse üzüğlmemeye çalışıyorum sevgencim belkide hayıurlııs böyle benim için ...sen napıyosun çalışmalar nasıl gidityor arkadaşım işallah bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda
evet canım arkadaşın 6 yıllıkmış allah onun yardımcısı olsun işallah bebeklerine kavuşur en yakın zamanda ...dediğin gibi biz daha ylığız ama bebiş istiyoruz dimi arkadaşını çok ii anlıyorum.canım doktor eşime damar gevşemesi var demiş spermler normal demiş ama bugün ultrasyonala bakıcakmış belki bir ihtimal amilayat olabilrisin demiş 45 dakikalık operasyonmuş tabi biz bu akşam sonuçları bizim kadın doğum doktoranu götürücez bakalım o ne dicek bakalım hayırlısı sevgencim ne diyim ...
iş konusuna gelince arkadşaım ayın sonuna göre taminatımı hazırlamışlar sanıırm bu ayın sonunda çıkış gözüküyor ama tazminattmı vermiyorlar taksitle vericeklermiş bende tazm,inatımı almadan çıkmıycağımı dile getiricem sence haksızmıyım beni çıkartıyorsa taz<miantımı vermek zorunda dimi neyse üzüğlmemeye çalışıyorum sevgencim belkide hayıurlııs böyle benim için ...sen napıyosun çalışmalar nasıl gidityor arkadaşım işallah bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda
Günaydın canım hadi hayırlısı bakalım inşallah sizin doktorunuzda bişi demez iyi olduğuna sevindim canım sonuçların ALLAHım beterinden saklasın ne hastalıklar var insanlar neler çekiyor neler yaşıyor çok şükür halimize çookkk şükürrr sevcancım bisde küçücük şeyleri kocamannn dertler yapıyoruz kendimize
İşkonusunda evet işveren biranda işten çıkırıyorsa tazminatını ihbarını kıdemini ödemek zorunda benim çalştığım yerde geçen sene çıkış oldu 15arkadaşı çıkardılar biranda oldu çıkış ve 1 hafta sonra hepsini çağırıp bütün ihbar ve kıdem tazminatını ödediler. öyle imzalar atıldı sende bir sor avukatlara falan canım
Bu arada bende iyiyim çok şükür bis dün yine çalıştık bu ay öyle istedim geçen ay ilkkez ovulasyon testi yapmıştım ya adetin 13,14,günü koyu çizgi çıkmıştı pazar günü 11.gündü çalıştık dün 12.gündü çalıştık bugün 13.gün bugünde çalışmak istiyorum yumurtalar çatlarsa falan içerde spermler hazır olsun die bu ay öyle deneyelim dedim ama koçiş sperm kalitesi düşer 3 gün üstüste diyor bende bu gece olsun sonra günaşırı diorummmm bakalım akşam hangimiz baskın gelicek :)) heheheeee komedi gibiyizzzz canım bak koçişlerleeee hayırlısı bakalım :)))
sevcancım YÜCE YARADAN arkadaşına da sana da bana da ve bu sitede kim istiyorsa onlara da cümle MUHAMMET ümmetine de nasip etsn en kısa zamanda İNŞALLAH.ben de dün kan testi yaptırdım sonuç <0.100 negatif galibe ama hayırlısı olsun üzülme sen de onun zamanını ALLAH biliyor.Belki de en ummadığın zamanda gelir tutunur bebişin sana
amin amin arkadaşım bu güzel dileklerin duan için allah razı olsun senden ...üzme kendini arkadaşım tamam herşeyde hayır vardır bak şimdik b en bebek derdinin bıraktım iş derdine düştüm haksızlıklara karşı eğilmiyorum allahım yeterki dert vermesin gerisi gelir arkadşaım bebeişlerimizde olur sıra sıra hem de gün gelicek bzlerde çok mutlu olucaz işallah şubat ayı bebiş günümüz olsun yaza kadar rabbim hepimize nasipe eylesin
050 üstü gebeliktir 1 kaçgün sonra tekra test yaptır rakmlar yükselmişse gebelik ilerliyor demektir
nasıl yani şimdi ben hamile olabilir miyimmm? ben 5 üstü gebelik var diye biliodum şimdi ice kafam karıştı yaa
kızlarr bugün kan tahlili yaptırdım ama doktora göstermedim sonuç beta hcg <0.100 sanırım negatif cvp verrseniz sevinirim
Hadi hayırlısı bebek geliyor...:))kızlarr bugün kırmızıları gördüm adetim 8 gün geçtikten sonra hayırlısı olsun
kızlarr bugün kırmızıları gördüm adetim 8 gün geçtikten sonra hayırlısı olsun