• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

Zeytincimmmmmm sen bugünde yoksun yada yoğunsun sanırım aaa merak ettikk şekerimmmm seni ve küçük beyimiziiiiii :)))))))

kızlarr bugün kan tahlili yaptırdım ama doktora göstermedim sonuç beta hcg <0.100 sanırım negatif cvp verrseniz sevinirim

Siz gidin bakalım canım doktora kafanada hiç birşeyi takma evet ameliyat olanlar var onu biliorum hatta 1.buçuk ay önce en yakın arkadaşımın eşi ameliyat oldu tam bilmiyorum ama onda sperm yokmuş hiç ameliyatla arayacağız çıkarsa tüp bebek deneyeceğiz çıkmazsa yapıcak bişi kalmaz demiş doktorları ama çok şükür bulundu önümüzdeki aylarda tüp bebek deneyecekler kıyamam onlar 6 yıllık evliler düşünsene sevcancım biz daha aylığız ve isyan edip üzülüyoruzzz artık üzülmek yokkkk hem eşinde varmışki sizde sorun yok yani sen üzme kendini iş konusu ne oldu varmı bir gelişme canım

evet canım arkadaşın 6 yıllıkmış allah onun yardımcısı olsun işallah bebeklerine kavuşur en yakın zamanda ...dediğin gibi biz daha ylığız ama bebiş istiyoruz dimi arkadaşını çok ii anlıyorum.canım doktor eşime damar gevşemesi var demiş spermler normal demiş ama bugün ultrasyonala bakıcakmış belki bir ihtimal amilayat olabilrisin demiş 45 dakikalık operasyonmuş tabi biz bu akşam sonuçları bizim kadın doğum doktoranu götürücez bakalım o ne dicek bakalım hayırlısı sevgencim ne diyim ...
iş konusuna gelince arkadşaım ayın sonuna göre taminatımı hazırlamışlar sanıırm bu ayın sonunda çıkış gözüküyor ama tazminattmı vermiyorlar taksitle vericeklermiş bende tazm,inatımı almadan çıkmıycağımı dile getiricem sence haksızmıyım beni çıkartıyorsa taz<miantımı vermek zorunda dimi neyse üzüğlmemeye çalışıyorum sevgencim belkide hayıurlııs böyle benim için ...sen napıyosun çalışmalar nasıl gidityor arkadaşım işallah bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda

evet canım arkadaşın 6 yıllıkmış allah onun yardımcısı olsun işallah bebeklerine kavuşur en yakın zamanda ...dediğin gibi biz daha ylığız ama bebiş istiyoruz dimi arkadaşını çok ii anlıyorum.canım doktor eşime damar gevşemesi var demiş spermler normal demiş ama bugün ultrasyonala bakıcakmış belki bir ihtimal amilayat olabilrisin demiş 45 dakikalık operasyonmuş tabi biz bu akşam sonuçları bizim kadın doğum doktoranu götürücez bakalım o ne dicek bakalım hayırlısı sevgencim ne diyim ...
iş konusuna gelince arkadşaım ayın sonuna göre taminatımı hazırlamışlar sanıırm bu ayın sonunda çıkış gözüküyor ama tazminattmı vermiyorlar taksitle vericeklermiş bende tazm,inatımı almadan çıkmıycağımı dile getiricem sence haksızmıyım beni çıkartıyorsa taz<miantımı vermek zorunda dimi neyse üzüğlmemeye çalışıyorum sevgencim belkide hayıurlııs böyle benim için ...sen napıyosun çalışmalar nasıl gidityor arkadaşım işallah bebişlerimize kavuşuruz en yakın zamanda

Günaydın canım hadi hayırlısı bakalım inşallah sizin doktorunuzda bişi demez iyi olduğuna sevindim canım sonuçların ALLAHım beterinden saklasın ne hastalıklar var insanlar neler çekiyor neler yaşıyor çok şükür halimize çookkk şükürrr sevcancım bisde küçücük şeyleri kocamannn dertler yapıyoruz kendimize
İşkonusunda evet işveren biranda işten çıkırıyorsa tazminatını ihbarını kıdemini ödemek zorunda benim çalştığım yerde geçen sene çıkış oldu 15arkadaşı çıkardılar biranda oldu çıkış ve 1 hafta sonra hepsini çağırıp bütün ihbar ve kıdem tazminatını ödediler. öyle imzalar atıldı sende bir sor avukatlara falan canım
Bu arada bende iyiyim çok şükür bis dün yine çalıştık bu ay öyle istedim geçen ay ilkkez ovulasyon testi yapmıştım ya adetin 13,14,günü koyu çizgi çıkmıştı pazar günü 11.gündü çalıştık dün 12.gündü çalıştık bugün 13.gün bugünde çalışmak istiyorum yumurtalar çatlarsa falan içerde spermler hazır olsun die bu ay öyle deneyelim dedim ama koçiş sperm kalitesi düşer 3 gün üstüste diyor bende bu gece olsun sonra günaşırı diorummmm bakalım akşam hangimiz baskın gelicek :)) heheheeee komedi gibiyizzzz canım bak koçişlerleeee hayırlısı bakalım :)))

sevcancım YÜCE YARADAN arkadaşına da sana da bana da ve bu sitede kim istiyorsa onlara da cümle MUHAMMET ümmetine de nasip etsn en kısa zamanda İNŞALLAH.ben de dün kan testi yaptırdım sonuç <0.100 negatif galibe ama hayırlısı olsun üzülme sen de onun zamanını ALLAH biliyor.Belki de en ummadığın zamanda gelir tutunur bebişin sana

Günaydın canım hadi hayırlısı bakalım inşallah sizin doktorunuzda bişi demez iyi olduğuna sevindim canım sonuçların ALLAHım beterinden saklasın ne hastalıklar var insanlar neler çekiyor neler yaşıyor çok şükür halimize çookkk şükürrr sevcancım bisde küçücük şeyleri kocamannn dertler yapıyoruz kendimize
İşkonusunda evet işveren biranda işten çıkırıyorsa tazminatını ihbarını kıdemini ödemek zorunda benim çalştığım yerde geçen sene çıkış oldu 15arkadaşı çıkardılar biranda oldu çıkış ve 1 hafta sonra hepsini çağırıp bütün ihbar ve kıdem tazminatını ödediler. öyle imzalar atıldı sende bir sor avukatlara falan canım
Bu arada bende iyiyim çok şükür bis dün yine çalıştık bu ay öyle istedim geçen ay ilkkez ovulasyon testi yapmıştım ya adetin 13,14,günü koyu çizgi çıkmıştı pazar günü 11.gündü çalıştık dün 12.gündü çalıştık bugün 13.gün bugünde çalışmak istiyorum yumurtalar çatlarsa falan içerde spermler hazır olsun die bu ay öyle deneyelim dedim ama koçiş sperm kalitesi düşer 3 gün üstüste diyor bende bu gece olsun sonra günaşırı diorummmm bakalım akşam hangimiz baskın gelicek :)) heheheeee komedi gibiyizzzz canım bak koçişlerleeee hayırlısı bakalım :)))

canım sevgencim dediğin gibi hayırlısı ama doktor amilayat olabilrid emiş yarın çağırmış tekrar bugün öğleden sonra iizniymiş sanırım ama allahıma şükrediorum sevgenim inan ayın 9unda doktora gidiyoruz bakalım o sounuçlar için ne dicek .çok psikolojim bozuldu ark avukaı aradım tazminatını ödemeden çıakrtaqmaz diyor avukatla irtibat içersindeyim sevgenim bugün aradım ve bu haber beni sevindirdi ama budünyada kimseye güvenilmez sevgencim inan yeri gelir herkez herkezi harcar ben bu kadar fazla çalışmamım herekzle ii geçinmemeim ve allahıma şükürler olsun çok iyi yere evlendim eşim mükemmel beni çekemediler sizlerden allah razı olsun sizin gibi dostluklar bulmak çok zor arkadaşım allahım yüzlerimizi güldürsün en kısa zamanda bebişlerimiz sırayla gelsin işallah

sevcancım YÜCE YARADAN arkadaşına da sana da bana da ve bu sitede kim istiyorsa onlara da cümle MUHAMMET ümmetine de nasip etsn en kısa zamanda İNŞALLAH.ben de dün kan testi yaptırdım sonuç <0.100 negatif galibe ama hayırlısı olsun üzülme sen de onun zamanını ALLAH biliyor.Belki de en ummadığın zamanda gelir tutunur bebişin sana

amin amin arkadaşım bu güzel dileklerin duan için allah razı olsun senden ...üzme kendini arkadaşım tamam herşeyde hayır vardır bak şimdik b en bebek derdinin bıraktım iş derdine düştüm haksızlıklara karşı eğilmiyorum allahım yeterki dert vermesin gerisi gelir arkadşaım bebeişlerimizde olur sıra sıra hem de gün gelicek bzlerde çok mutlu olucaz işallah şubat ayı bebiş günümüz olsun yaza kadar rabbim hepimize nasipe eylesin

amin amin arkadaşım bu güzel dileklerin duan için allah razı olsun senden ...üzme kendini arkadaşım tamam herşeyde hayır vardır bak şimdik b en bebek derdinin bıraktım iş derdine düştüm haksızlıklara karşı eğilmiyorum allahım yeterki dert vermesin gerisi gelir arkadşaım bebeişlerimizde olur sıra sıra hem de gün gelicek bzlerde çok mutlu olucaz işallah şubat ayı bebiş günümüz olsun yaza kadar rabbim hepimize nasipe eylesin

aminnn cnm aminn ALLAH yar ve yardımcımız olsuun İNŞALLAH

kızlarrr adetim 1 hafta geçti kanda 0.100 çıktı ama ben hala adet olmadım acaba kanda da mı geç döllenme olduğunda geç çıkıyo öyle olnlar var mı aranızda cevappp lütfennn

ben de öyle biliyorum ama arkadaş pozitif deyince kafam karıştı yine öyle olmasını istiyorum yaa ondann :)))) olsun hayırlısı olsun arkadaşlar hepimiziçinn

ARKADAŞLAR hepinize merhabalar nasılsınızzz ???
Zeytincim sen nasılsın uzun zamandır yoksun merak ettim canım iyisindir inşallahhh bebişde iyidirrr :)))
Sevcancım canımmm sen nasılsın sende bugün yoksun gittinizmi doktora neler dedi inşallah herşey yolundadırrr , iş konusu ne oldu gelişme varmı tatlımm ???

kızlarr bugün kırmızıları gördüm adetim 8 gün geçtikten sonra hayırlısı olsun

mercancım adetmi oldun kırmızıları gördüm derken öyleyse eğer üzülme canım herşeyde bir hayır vardır ALLAHım büyük demekki daha bizim için vakit zaman dolmamış bebiş konusunda zamanı gelince bislerede nasip olurr inşallahhh unutma üzülmek yok bislereeeee moral bozmak yokkkkk :) hayırlısı herşeyinnn

Merhaba kızlar,

ben de yeni üye oldum buraya.Benim de adetim bu ay 4 gün geçti.Dün akşam idrar testi yaptım ama negatif çıktı.İki gün öncesine kadar adet olacakmışım gibi belirtilerim vardı,şimdi o da yok.Sizce ne yapayım,testi ne zaman bir daha tekrarlayayım?

Back