Ankaravan olucak pes etmicez sende etme anneliği hakediyorsun canım hepimiz hkediyoruz bol bol dua edelim.aşılmada acı çekmiyoruz dimi
Evet biraz fazla taktım evet aslında ikiz gebelik isterim olmasını aşılamanın fazla ücretli olmamasına çok ii.bozma moralini arkadaşım olucak ,işallah benim bir arkadaşım var oda bir sefer aşılama yaptırdı tutmadı doktor 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaparız demiş oda 2.aşılama yerine tüpebeği tercih edicekmiş granti olsun diye nasıl uğraşlr veriyoruz arkadaşlarım allah boşa çıkarmasın işallah .çok stres yaptığım için de olmuyor belki yarın anlıcaz hemen diğer sabah bildiircem sizlere saolun
Oktor kontrolinde mi alıcam onu yoksa içebilirmiiym normalde
Allah bağışlasın allah bebeğinize ve size sağlıklı uzun ömürler versin işallah.ilk muyaneyi alttan bakmıştı ilk olduğu için çok canım yandı tekrar korkuyorum sizce neden bebek isteyince bana gelmeniz gerekiyor dedi bnir şeymi gördü acaba benim sormak klıma gelmedi yartın bu sorulrımdan kurtulucam gidicem teşekkürler güzel dilekleriniz için işaallah en kısa zamanda olur
Evet o 6 senedir bebek özlemi çekiyor..çok ilaçlar kullanı doktoru yurtdışından ilaçlar getirdi ama sonuç olumsuz.2 yıl önce hamile kaldı bebek 3 aylıkken ölmüş sezryanla aldılar bir tüpünü almıilar amilayat sırasında bireşeyler olmuş mecbur kalmışlar sonrada dış gebelik geçirdi başka da olmadı aşılma denedi bir efa tutmadı geçenler tüp bebeğe geçicem dedi.doğru sölüypsun arkadaşım .peki sorun yok derse oktor ben kendi isteğimle aşılama yaptırabilirmiyim..
Evet yarın akşam gidicem tamam arkadaşım sorucam yazdırıcam.saol ya gerçekden iyiki varsın iyiki üye olmuşum diyorum
işallah bebeğiniz olur evet gidicem ve pes etmicem sonun kadar pes etmek yok.allah herkeze versin aratmasın yardımcınız olsun.moralim bozuldu regl olunca umudum vardı.doktora randevu aldım yarın işallah.kızlar kadın doğum sitesinden okudum rahim filmi çekilenler hamile kalıyomuş.ama rahim filmi çok acıyor diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?