merhaba zeytin sen kaçıncı denemede ve nasıl hamile kaldın acaba.bu arada inşallah bebeğine hayırlısıyla kavuşursun...
canım arkadaşım evet yükün ağır ama sonucunda oğluşun doğucak allahın izniyle allah yardımcın olsun kışın daha kolay dimi hamilelik yaz olsa daha çok sıkılabilrdin sıcakdan arkadaşım.yoruluyosun kolay değil bir de yıl sonundan kalan işler yorgunluk katıyor insana canıma rkadaşım allah her dileğini gerçekleştirsin sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin .
arkadaşım doktora gittim gideli adet sancısı gibi karın ağrılarım bitmiyor çok ağrıyor doktora telefonla sormam gerekir mi birde diyelim ki hamileyim 10 günlük olsa doktor görürmü
işallah canım arkadaşım hamileyimdir.adet sancısı gibi sancılar aynısı hiç eksilmedi sanırım dinlenmeklede alakası var ben çok yoruyorum kendimi galiba ...canım hamileyken tatil yapılıyor normalde dimi yani 5 aylıkken falan bebeğe zararı olur mu?
canım senin ağrılara değdi valla oğluşun geliyor az kaldı kocaman maşallah ikinize darısı benim başıma ....
valla o kadar sabırsıım ki anlatamam zeytincim kocamda evde iş yaptırmıyor artık ya hamileysen bir şey olmasın diye işallah güzel haberler veririm arkadaşım allah yüzümü güldürür...
arkadaşım doktora ağrıların sebebini sorsam sakınca olur mu komik olur mu acaba:)eğer adet olmassam bana alttan bakmıcak dimi arkadaşım ultrasyondan bakıcak sana öylemi yapmıştı
ALLAH hayırlısını versin...rabbim verrise hayırlısını en erken zmamanda nasip etsin...anne olma sevincini doya doya yaşama duasıyla.............
ay canım tamam dikkat edicem de heyacandan uyuyomuyıorum...zeytincim inanılmaz ağrılarım var belim kopuyor yerinden sancı vuruyor.
oh ne güzel bebeişinle tatilini de yaptın iyi ki de gitm,issin.ben de gebe olurasam giderim heralde ama çok paniyim ..paniklikden tatil yapamam heralde...
ozaman banada alttan bakar .alttan bakmak ilk aylarda zararlıo diye duymuştum ama değilmiş bu güzel .zeytincim sen evde dikkat etmişmiydin ilk aylarda yani hep dinelniyormuydun sen 5. haftada öğrenmiştin .canık birde dişlerimi fırçalarken midem bulanıyor çok yeni olmaya başladı
sevcan tatlım alltan bakmaya izin verme olurda kontrole gidersen ..doktara söyle müsde etme ben müsade etmemiştin bebeğe yazık..ultrasonda çıkıyor işte..:)))
ay canım ya tam mübarek zamanda gelmiş meleğin ....çabuk geçsin canım işallah olur tamam testleri yarından alırım arkadaşım pazartesimi yapıyım arkadaşım eğer çıkmassa sonuç olumsuz olur dimi ya olursam adet sence olurmuyum zeytincim birde alttan baktırmak isteğe bağlı demek bende baktırmam:)
aslında farketmez zeytincim kaç defadır baktı zaten ama acı oluyor azcık işde bir de çekinme olayı oluyor iyi olmuyor:)bu arada sen nasılsın oğlulşun iyimi bugün yormayın kendinizi ...
işallah olur zeytincim bu ay hakikaten ümidim var dualrını eksik etme arkadaşım
Kıslarrr merhaba nasılsınız ben iiyiyim şükür adetimm bitmeye başladı bugün 5.gün azaldı bitsinde artık nasipse çalışmalara başlayalım bu arada netten ovulasyon testi sipariş ettim biras geç kaldım ama ne zaman gelr bilemiyorumda evde bulunsun dedim :)))
nerden aldın canım ovulasyonu.gelir ya benim hemen gelmişti. ben gittigidiyordan almıştım.
aa bende ordan aldım zeytincim daha öğleyin aldım senin ne kadarda gemişti tabi benim izmir oda var ama peki etkisini gördünmüüü ?????
canım birde nasıl kullandım hani çalışıyoruz ya akşammı yaptın nasıl ayy ne çok sordum dimi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?