6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

merhaba zeytin sen kaçıncı denemede ve nasıl hamile kaldın acaba.bu arada inşallah bebeğine hayırlısıyla kavuşursun...

canım ben baya bi denedim 10 ay kadar sürdü toplamda. doktor tecrübemde baya oldu.çok şükür sağlık açısından ciddi bir sorun yoktu ama olmuyodu bebiş.çok üzüldüm çok ağladım çok taktım kafama.o yüzden dahada zorlaştı bebişin gelmesi. en son kendime zarar verdiğimi farkettim ve o ay tatile gidecektim olursa bile bebekiçin risk olur yolculuk flan olmayacaksa olmasın dediğim ay kendiliğinden geldi meleğim. 25.haftamız bitiyor bugün.
o yüzden burdaki arkadaşlarıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum yaşadıklarımdan.onlar benim yaşadıklarımı yaşamasınlar diye.
rabbim evlat isteyen herkese nasip eder inşallah.

canım sen eğer hamişsen hemen hemen 1 aylık hamilesin zaten. hamileliğin ilk zamanları karın ağrıları normal ama.ben öğrenene kadar öyle ağrı sancı yaşamadım ama öğrendikten sonraki bikaç hafta aşırı sancılanmalarım oldu.sabahları ağrıdan ağlayarak kalktım yataktan.çok korktuk hatta bebeğe bişey oldu diye.bide bodrumdaydım o zaman. hatta doktoru aradım çok ağrım var çok kötüyüm diye.doktor normal korkma dinlen dedi.
az kaldı canım benim sabret.pazartesiye kadar gelmezse kırmızılar pazartesi sabah uyanınca ilk idrarınla test yap.allahım inşallah nasip etmiştir meleğini sana.
bende heyecanla bekliyorum canım güzel haberlerini.

canım sen eğer hamişsen hemen hemen 1 aylık hamilesin zaten. hamileliğin ilk zamanları karın ağrıları normal ama.ben öğrenene kadar öyle ağrı sancı yaşamadım ama öğrendikten sonraki bikaç hafta aşırı sancılanmalarım oldu.sabahları ağrıdan ağlayarak kalktım yataktan.çok korktuk hatta bebeğe bişey oldu diye.bide bodrumdaydım o zaman. hatta doktoru aradım çok ağrım var çok kötüyüm diye.doktor normal korkma dinlen dedi.
az kaldı canım benim sabret.pazartesiye kadar gelmezse kırmızılar pazartesi sabah uyanınca ilk idrarınla test yap.allahım inşallah nasip etmiştir meleğini sana.
bende heyecanla bekliyorum canım güzel haberlerini.

işallah canım arkadaşım hamileyimdir.adet sancısı gibi sancılar aynısı hiç eksilmedi sanırım dinlenmeklede alakası var ben çok yoruyorum kendimi galiba ...canım hamileyken tatil yapılıyor normalde dimi yani 5 aylıkken falan bebeğe zararı olur mu?
canım senin ağrılara değdi valla oğluşun geliyor az kaldı kocaman maşallah ikinize darısı benim başıma ....
valla o kadar sabırsıım ki anlatamam zeytincim kocamda evde iş yaptırmıyor artık ya hamileysen bir şey olmasın diye işallah güzel haberler veririm arkadaşım allah yüzümü güldürür...
arkadaşım doktora ağrıların sebebini sorsam sakınca olur mu komik olur mu acaba:)eğer adet olmassam bana alttan bakmıcak dimi arkadaşım ultrasyondan bakıcak sana öylemi yapmıştı

şurda 4-5 gün daha dikkat et kendine canım sonra anlaşılacak zaten hamiş misin değilmisin. inşallah hamişsindir.
ağrılar yerleşme felan olurken de olabiliyo. eğer çok fazla ağrın varsa doktoru ara istersen ama adet sancısı gibiyse çok da gerekli değil bence. ama sen bilirsin.
hamileyken ben tatile gittim canım doktorum gidebilirsin hiç sorun yok ama dikkat et atlayıp zıplama ağır bişey kaldırma felan demişti.

ben ilk gittiğimde hamile olduğumu öğrenince o doktor alttan bakmıştı.en erken zamanlarda keseyi alttan görmek daha kolay olur diye.ama alttan bile görememişti. 5. haftadaydım.
2 gün sonra başka bir doktora gittim o direk karından baktı.keseyide gördü hemen. alttan bakmak doktoruna bağlı bişey.ilk zamanlar bi zararı yok zaten. alttan bakarsada korkma sakın.

ALLAH hayırlısını versin...rabbim verrise hayırlısını en erken zmamanda nasip etsin...anne olma sevincini doya doya yaşama duasıyla.............

şurda 4-5 gün daha dikkat et kendine canım sonra anlaşılacak zaten hamiş misin değilmisin. inşallah hamişsindir.
ağrılar yerleşme felan olurken de olabiliyo. eğer çok fazla ağrın varsa doktoru ara istersen ama adet sancısı gibiyse çok da gerekli değil bence. ama sen bilirsin.
hamileyken ben tatile gittim canım doktorum gidebilirsin hiç sorun yok ama dikkat et atlayıp zıplama ağır bişey kaldırma felan demişti.

ben ilk gittiğimde hamile olduğumu öğrenince o doktor alttan bakmıştı.en erken zamanlarda keseyi alttan görmek daha kolay olur diye.ama alttan bile görememişti. 5. haftadaydım.
2 gün sonra başka bir doktora gittim o direk karından baktı.keseyide gördü hemen. alttan bakmak doktoruna bağlı bişey.ilk zamanlar bi zararı yok zaten. alttan bakarsada korkma sakın.

ay canım tamam dikkat edicem de heyacandan uyuyomuyıorum...zeytincim inanılmaz ağrılarım var belim kopuyor yerinden sancı vuruyor.
oh ne güzel bebeişinle tatilini de yaptın iyi ki de gitm,issin.ben de gebe olurasam giderim heralde ama çok paniyim ..paniklikden tatil yapamam heralde...
ozaman banada alttan bakar .alttan bakmak ilk aylarda zararlıo diye duymuştum ama değilmiş bu güzel .zeytincim sen evde dikkat etmişmiydin ilk aylarda yani hep dinelniyormuydun sen 5. haftada öğrenmiştin .canık birde dişlerimi fırçalarken midem bulanıyor çok yeni olmaya başladı

valla canım ben öğrenmeden önce ne yalan söyleyeyim hiç öyle bir ihtimal vermediğimden hiç dikkat de etmiyodum tabi.hep uykum geliyodu ama.
öğrenince de hemen o hafta tatile gittik zaten.önceden planlanmıştı. tatilde de 1 hafta boyunca uyudum. tatil yaptım sayılmaz yani. garibim kocişimde ben uyuyorum diye oda yattı uyudu hep uyuyarak geçti tatil. ramazanda öğrendik biz bebişimizi.hayırlı günde geldi yani meleğim.ramazanın son haftası tatile gitmiştik.

kıs kasık ağrısı bel ağrısı felan şimdi de mide bulantısı. hamişmisin ne :44: ayy çabuk geçsin şu 4 gün. 5.gün sabah test yapacaksın anlaştık mı. pazartesi sabahı. o yüzden cumartesiden felan test al pazar kapalı olur eczaneler. pazartesi de sabah ilk idrarınla yap testi.
o zaman hcg hormonu daha çok birikmiş oluyor idrarda o yüzden

sevcan tatlım alltan bakmaya izin verme olurda kontrole gidersen ..doktara söyle müsde etme ben müsade etmemiştin bebeğe yazık..ultrasonda çıkıyor işte..:)))

sevcan tatlım alltan bakmaya izin verme olurda kontrole gidersen ..doktara söyle müsde etme ben müsade etmemiştin bebeğe yazık..ultrasonda çıkıyor işte..:)))

bi zararı yok ama. istememek tabi sizin kararınız ama zaten bebek bile yok ilk zamanlar sadece mm lerler ölçülen kese oluşuyo.bebek büyüyünce zaten alttan hiçbir doktor bakmaz.
nasıl ilişkiye izin veriyorsa doktor onun bi zararı yoksa alttan muayeneninde yokmuş bi zararı ilk zamanlar ama tekrar söylüyorum. ama istemeyen yaptırmaz tabiki.

valla canım ben öğrenmeden önce ne yalan söyleyeyim hiç öyle bir ihtimal vermediğimden hiç dikkat de etmiyodum tabi.hep uykum geliyodu ama.
öğrenince de hemen o hafta tatile gittik zaten.önceden planlanmıştı. tatilde de 1 hafta boyunca uyudum. tatil yaptım sayılmaz yani. garibim kocişimde ben uyuyorum diye oda yattı uyudu hep uyuyarak geçti tatil. ramazanda öğrendik biz bebişimizi.hayırlı günde geldi yani meleğim.ramazanın son haftası tatile gitmiştik.

kıs kasık ağrısı bel ağrısı felan şimdi de mide bulantısı. hamişmisin ne ayy çabuk geçsin şu 4 gün. 5.gün sabah test yapacaksın anlaştık mı. pazartesi sabahı. o yüzden cumartesiden felan test al pazar kapalı olur eczaneler. pazartesi de sabah ilk idrarınla yap testi.
o zaman hcg hormonu daha çok birikmiş oluyor idrarda o yüzden

ay canım ya tam mübarek zamanda gelmiş meleğin ....çabuk geçsin canım işallah olur tamam testleri yarından alırım arkadaşım pazartesimi yapıyım arkadaşım eğer çıkmassa sonuç olumsuz olur dimi ya olursam adet sence olurmuyum zeytincim birde alttan baktırmak isteğe bağlı demek bende baktırmam:)

gunbağı
bebeğe zararı oluyormu arkadaşım yani bana kalsa baktırmam isteğe bağlımıymış zeytin arkadaşım söyledi

pazartesiye kadar gelmezse sabah yaparsın canım uyanır uyanmaz.
testte çıkmazsa kesin yok diye bi kaide yok. çok insanda hemen idrardan belli olmayabiliyor.kanda çıkıyor felan.bekleyelim bakalım hayırlısı olsun.
doktorun öncelikle zaten kan testiister kana göre hamişsen.alttan muayene etmek isterse sen ben istemiyorum felan dersen zorla yatırıp alttan bakacak hali yok adamın merak etme
sadece bi zararı yok böyle kese daha kolay görünebilir felan diyebilir. ama sen istemiyosan da yaptırmazsın olur biter. bi süre sonra zaten karından görünür.
zaten bu keseyi görmek felan kullanılan cihaza ve doktoruna bağlı olarak daha erken veya daha geç de görünebiliyor.
benim bi hastanedeki doktor alttan bile görememişken 2 gün sonra başka bi hastanedeki doktor direk karından gördü.

aslında farketmez zeytincim kaç defadır baktı zaten ama acı oluyor azcık işde bir de çekinme olayı oluyor iyi olmuyor:)bu arada sen nasılsın oğlulşun iyimi bugün yormayın kendinizi ...
işallah olur zeytincim bu ay hakikaten ümidim var dualrını eksik etme arkadaşım

ben idare ediyorum işte nolsun canım.
dualarım seninle canım hakkında hayırlısı olur inşallah.

Kıslarrr merhaba nasılsınız ben iiyiyim şükür adetimm bitmeye başladı bugün 5.gün azaldı bitsinde artık nasipse çalışmalara başlayalım bu arada netten ovulasyon testi sipariş ettim biras geç kaldım ama ne zaman gelr bilemiyorumda evde bulunsun dedim :)))

nerden aldın canım ovulasyonu.gelir ya benim hemen gelmişti. ben gittigidiyordan almıştım.

nerden aldın canım ovulasyonu.gelir ya benim hemen gelmişti. ben gittigidiyordan almıştım.

aa bende ordan aldım zeytincim daha öğleyin aldım senin ne kadarda gemişti tabi benim izmir oda var ama peki etkisini gördünmüüü ?????
canım birde nasıl kullandım hani çalışıyoruz ya akşammı yaptın nasıl ayy ne çok sordum dimi :)))

aldığım gün kargoya vermişti ertesi gün gelmişti. senin en geç cuma gelir merak etme.hiçde geç değil zaten başlarsın hemen. kaç tane aldın.
adet döngüne göre kaçıncı gün yapacağın belirleniyor üzerindede yazıyo zaten. hergün aynı saatte yapman önemli olan. mesela her akşam işten eve gelince yap testini. aynı gebelik testi gibi yapılıyor.
gebelik testinden farkı şu. gebelik testinde silik de olsa 2.bir çizgi görürsen hamilesin demek oluyor.
ama ovulasyonda 2.çizgi silik olunca yumurtalar çatlıyor demek olmuyo. ikiside koyu çizgi olması lazım. iki koyu çizgiyi gördüğünde 48 saat içinde yumurtalar çatlayacak demek.
çizgiyi görünce ççalış 3 gün üst üste bişey olmaz. popoya yastık ve bacakları dikmeyi unutma.
ben hamiş kaldığım ay ovulasyon kullanmıştım. laboquick markaydı benimkisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…