canım sağol ama bu ay fazla soru sorarım artık sana sıkmam umarım :)
ocak 11mi 12mi net 9ile 15 arası yine 1 gün araylamı çalışma yapalım ve tahmini yumurtlama olduğu günler misal adetin 11,12,13 de ardarda yapsak nasıl olur ayyyy bu ay heyecan yaptım çokkkk :)))) sevinçli heyecanı amaa :))))))
zeytincim anlıyorum arkadaşım seni fazla yorma kendini yıl sonunu atlattık .oğlışun nasıl iyimi ..
benim karın ağrılarım geçti şimdide geçtiğine göre adet olucam diye aklıma sokuyorum ama senin hamileliğin ilk ayı nasıldı vüsudunda fark hissettinmi ilk haftalarda ...
sevgencim kırmızılar erken gelmiş bu ay işallah kalırsın arkadaşım allah hepimize bebişleri nasip etsin işallah
sevgencim ben her gün çalışıtım doktora gidene kadar doktor yumurtalarım çatladığını görünce sen son ne zaman yaptınız birde beraberlikleriniz gün aşırmıydı diye sordu bende her gün yaptık hiç aksatmadan dedim.muayneden sonra bize o gün tekrardan ilişki yapın dedi eğer adet olursan adetin 2.günü gelin olmassan 15 opcakda gelin dedi.yumurtalarımın erken çatladığına çok şaşırdı yalnız biz o akşam doktorun söylediği akşam ilişki yaşamayadık eşimin psikoloji bozuldu:) ve bu 1 hafta srdü hayatım sakınm sen de benim durumuma düşme inan yumurtalam günümü kaçırdım ama belkide benim daha önce tuyttu bilmiyorum canım ama hergün çalşışmakda fayda var:)işallah güzel haberler verrim sen dende güzel haberler alırızz
zeytincim sevgencim diğer arkadaşlarım günaydınlar nasılsınız bugün ? ben doktora gittim bugün işyerinin hekimi bana tansiyonumun çok düşük olduğunu söyledi hamile olabilrisin dedi zeytincim senin düşmüşmüydü canım ya bak ümitlenmeye başladım:)
zeytincim nasıl oldun arkadaşım?
zeytincim hamileliğin ilk ayında leke geldimi bebek yerleşince geliyormuş ya arkadaşım merak ettim
zeytincim canım geçmiş olsun dikkat et kendine neden ağrıyor canım dinlenmeye ihtiyacın var galiba senin aslında bir kaç gün izin veya rapor alsanda dinlensen canım doktorundan...
benimde nedense bugün karnım ağrıyor sana oluyodu dimi adet sancısı gibi ağrılar ağzım kuruyor birde canım dinlen canım
evet canım dinlenmeye ihtiyacım var gerçektende.ama şuan izin almak istemiyorum. çünkü bütün izin haklarımı doğumdan sonrasına bırakmak istiyorum.
karnım büyüdüğü için vücudumun ağırlıkmerkezi değişiyor.o yüzden bel ağrıları normal aslında.ama dün akşamdan beri dayanamıyorum.çok arttı.
o lekelenme kimisinde oluyo canım yerleşme kanaması deniliyor.ama bende olmamıştı.[/
merhaba zeytin sen kaçıncı denemede ve nasıl hamile kaldın acaba.bu arada inşallah bebeğine hayırlısıyla kavuşursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?