6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

zeytincim ağzına sağlık ya....halklısın ilk önce bir olsun da gerisi düşünülür.:)evet ilk aylar zor geçer derler kız bebek annenin güzelliğini alır erkek bebek de güzellik katar derler doğrumu :)

KISLARrr çok sağolun var ya 2günüdr sürekli düşünüyordum ama artık umursamıyorum inşallah bebiş olurda böyle gezerim doğruuuu söyledikelriniz sağlılkı olmak sağsalim kucağa almak en güzeli
o zamannn bu saçlarla yeni şekille çalışmalara devammmmmmm )))) hehehee

ya galiba doğru ama ben bunun tersinide çok gördüm.batıl inanç tabi ama genelde tutar.
eşimde bana diyo hamilelik sana çok yakıştı çok tatlı oldun felan. geçen teyzem de dedi yüzün güzelleşmiş senin diye.
ama burda 2 patronum var ikisinin eşleri de aynı zamanda hamileydi. kızı olan çok güzelleşmişti.hatta herkes ona oğlun olacak galiba çok güzelleştin felan demişti.
ama oğlu olanda çok fena olmuştu yüzü lekelenmişti hep çok şişmişti suratı felan kocaman olmuştu resmen.ama oğluşu olduuu

öyle tabi yaa şimdi seninde morale ihtiyacın var yeni imajınla kendini bomba gibi hisset bakiimm. çalışmaları da aksatma.gelecek küçük meleğin yeni imajınla sana inşallah.ne kadar moralli enerjik olursan bebişin o kadar çabuk gelir sanaa.

zeytincim sen mükemmelsin ...bize çok iyi bir dost oldun çok teşekkür ederim canım...allah hepimizain gönlüne göre versin bebişlerimizle birlik de sağlıklı uzun yıllar nasip etsin

zeytincim sen mükemmelsin ...bize çok iyi bir dost oldun çok teşekkür ederim canım...allah hepimizain gönlüne göre versin bebişlerimizle birlik de sağlıklı uzun yıllar nasip etsin iyi ki varsın arkadaşım

zeytincim sen mükemmelsin ...bize çok iyi bir dost oldun çok teşekkür ederim canım...allah hepimizain gönlüne göre versin bebişlerimizle birlik de sağlıklı uzun yıllar nasip etsin

estafurullah canım benim ne mikemmelliği. şurda arkadaşlık ediyoruz iki lafın belini kırıyoruz. sadece sizden biraz önce başlamışım ben mücadeleye.sonundada geldi miniğim. bu aşamalarda kazandığım nacizhane tecrübelerimi size aktarıyorum.bunun lafımı olur.az da olsa size destek olabiliyosam ne mutlu bana.

fazlasıyla destek oluyorsun doktor gibisin.:)
arkadaşım çoğaltıcı hap duydun mu?hemşire arkadaş var o söyledi hamile kalmadan önce içiyormussun ikiz gebelik şansı yükseliyomuş doğrumudur sence

evettt sevcancıma katılıyorum kesinliklee canım arkadaşım zeytinnnn MAŞALLAHHH süpersin NAZAR DEĞMESİNNN iyiki tanıdık seniii süper moral veriyorsun bizlere ve iyi hissetmemizi sağlıyorsunnnn çok teşekkür ederim canım çokkkkkk sağolllllll :))))

fazlasıyla destek oluyorsun doktor gibisin.:)
arkadaşım çoğaltıcı hap duydun mu?hemşire arkadaş var o söyledi hamile kalmadan önce içiyormussun ikiz gebelik şansı yükseliyomuş doğrumudur sence
ya öyle bi hap duydum daha fazla yumurtlamanı sağlıyomuş galiba ama hiç kullanmadım.benm her ay 1 tane yumurtam gelişip atılıyodu mesela.kimisinde bu 2 tane oluyo felan onların ikiz ihtimali yüksek oluyo.ama doktorum önermediği müddetçe ben kullanmayı düşünmezdim.
çünkü ben şöyle biliyorum.her bayan belli sayıda yumurta üretecek şekilde dünyaya gelir.her adet kanamanda 1 tanesi atılır ve yumurta sayın her geçen gün azalır.menapoza girdiğindede bitmiş oluyo yumurtaların.hemen hamile kalacağımı kesin bilmeden neden teker teker azalan yumurtalarımı çifter çifter azaltayım dimi ama istersen doktoruna sor sen böyle bi hap varmış ne işe yarar kullansam ikiz olur mu felan diye.

ama utandırmayın beni yaa. sizin moraliniz düzeliyosa ben daha çok mutlu olurum canlarım benim. bende iyiki tanıdım sizi valla ni güsel oldu arkadaş olduk

bende doktora gittim geçen 8 aydır bebeğim olmuyo diye. kovmaktan beter etti beni, 1 yılı doldurmadan olmuyo diyemezsin 4 ay sonra gel dedi... nefret ettim doktordan muayeneye gitçektim başka doktora gitçem artık

slm ben yeni üye oldum 4 yıllık evliyim bizde 1 yıl sonra doktora gittik ama yanlış doktor o yüzden doğru doktoru bulmak çok önemli ben çok zaman kaybı yaşadım hayırlısı buymuş şimdide tüp bebek tedevisine başlayacağım polip vardı onu aldı sizde sorun yok dedi şimdi süpriz gebelik olabilir dedi ama polip alındıktan ne kadar sonra olabilir ben 2 ay sonra tüp bebek yapacağım karar veremedim beklesem mi yapsam mı

Canım, daha çok erken olduğu için endişelenme derim. Ben de 7 aylık evliyim ve korunmuyoruz bebek istediğimiz için. Ve sizin gibi neden henuz kalamadık diye doktora gittik, doktor daha çok erken en az 1 yıl geçsin dedi olmazsa bu aşamada öyle gelin dedi çalışmalara devam dedi.. Allah dileğen herkese versin , aratmasın inşallah . Amin ...

nerdesiniz kızlar yaaaaa ?
sabahtan beri 10 kez geldim hiç kimse yoookkk.

zeytincim nasılsın ya bugün ben doktor doktor dolaştım raporluydum.gribal enfeksiyon olmuşum ama doktorun verdiğii ilaçlar var doktora sormadan grip ilaçları kullanmıyım diye düşündüm.zeytin gerçekden çok saol yarın işteyimhayırlısıyla bol bol dertleşiriz annemlerdeyim kendine çok dikkat et....

mrb sevcan, bende 6 aylık evliyim, çok fazla çocuk istememe rağmen benimde henüz olmadı, son iki aydır üzerinde bayağı çalıştık yumurtlama günlerimi falan hesapladım şimdi adet günüm henüz bişey olmadı ama sabah gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm gün boyu aklımda stres yapıyorum uzun zamandırda, inşallah adet olmam hamileyimdir. ama bu ayda olmazsa bende doktora gitcem geciktirmemek lazım diye düşünüyorum inşallah en yakın zamanda hamile oluruz.

ah canım benim geçmiş olsun. çok iyi etmişsin canım. doktora sormadan sakın ilaç kullanma. ilaç verecekleri zamanda gebelik için tedavi oluyorum demeyi unutma.
ben hamile olduğum ay tabi bilmiyordum o zamn hamile olduğumu. bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.ve o ara sürekli üst üste aynı sorunu yaşıyodum. yine aynı şey olmuştu apartopar acile gittik. doktor hemen bisürü ilaç yazdı bisürü filmler tahliller felan. artık çıkıcaz. birden kafamda şimşek çaktı. ben gebelik için doktora gidiyorum gebe olabilirim belkide bu ilaçlar dokunmaz dimi dedim.
ve doktor iyiki söyledin yoksa bu ilaçlar bebeğe zarar verirdi demişti.
hemen o reçeteyi yırttı yerine iğne yazmıştı.bu iğnelerin hiçbir zararı olmaz dedi. ve ben o ay gerçekten de hamileymişiimmm.

Arkadaşlar nasılsınızzzz? yazdıklarınızı okudum bende yazmak istedim ben henüz 3 aylık evliyim bir aydır korunmuyoduk ve suan adetim tam 9 gün gecikti cok fena bel ağrım var ve kasıklarım garip bi şekilde ağır geliyo vücuduma :S idrar testı yaptım negatıf hemşirede adetin geçsin bı hafta falan ole gel dedı kesın olması ıcın sizde hamile olma ihtimalim idrar testının negatıf olmasına ragmen varmı ? Sevcan hanım özellikle sizin yazdıklarınız dikkatimi çekti bende sanırım bıraz acele edenlerdenim dimi :)

Bende 3 aylık evliyim fakat bır aydır korunmuyorum suan adetım 9 gun gectı ama testler hala negatıf hemsıre gec döllenme olduysa cıkmayabılır dedı oyuzden hala hamıle olma şansın var gül_sen umarım bebişlerimiz gelir en kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…