- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
-
6 aylik bebek daha yeni yeni oturmaz mi? Neden yurutmeye calisiyorsunuz?6 aylık bebeğim yere tamamen basmıyor dizlerini büküyor hemen yada parmak ucunda duruyor sizce normal mi
Benim 9 buçuk aylık oğlum var parmak uçlarında6 aylık bebeğim yere tamamen basmıyor dizlerini büküyor hemen yada parmak ucunda duruyor sizce normal mi
6 aylik bebek daha yeni yeni oturmaz mi? Neden yurutmeye calisiyorsunuz?
Benim 9 buçuk aylık oğlum var parmak uçlarındanormal canım . Ortapediye de götürdüm 3 yaşına kadar normal dedi
Benim kız 6 buçuk aylık benim kide öyle canım
Etrafa aldanma herkes bisey uydurur daha yeni oturabilen bi bebek sonucta anca annesi onu da yapar. Kimseyi de dinleme bos konusan cok olur herkes profesör kesilirnormal o zaman insanlar yok bacakları eğri ondan falan filan diyor canım sıkılıyor
canim benimki 9ayi bitirdi daha basamiyo parmak ucunda kosarcasina gitmeye çalışıyo kasları yeni gelisiyo 6ay erken endişen boşuna.6 aylık bebeğim yere tamamen basmıyor dizlerini büküyor hemen yada parmak ucunda duruyor sizce normal mi
Yeni yeni oturmaya basladigi icin yere basamaz tabii ki.hayır yürütme değil dik durmasını soruyorum Yere basabilir mi diye yürümek için çok erken tabiki de
Teşekkür ederim çevredeki boş insanlar insana bildiğini de unutturuyorYeni yeni oturmaya basladigi icin yere basamaz tabii ki.
Benim oğlumun en sevdiği şey ayakları üzerinde durmak ve 5 aylık hatta daha küçüktü basıyor ama parmak uçları biraz kıvrık kalıyordu .6 aydan itibaren kolundan tutup yürütünce çok mutlu oluyor. Gayet güzelde yürüyor yani ayaklarını basıyor . Şimdi 8.5 aylık bırakınca iki üç saniye durup bir tane adım atıyor emekleme hiç yok. Her çocuk farklı tabi ..
Teşekkür ederim saolun bacakları çok etli hafif içe doğru aklıma bir sürü şey geldi bir an çevreden de böyle duyuncacanim benimki 9ayi bitirdi daha basamiyo parmak ucunda kosarcasina gitmeye çalışıyo kasları yeni gelisiyo 6ay erken endişen boşuna.
Gerçekten dediğiniz gibi oluyor teşekkür ederimEtrafa aldanma herkes bisey uydurur daha yeni oturabilen bi bebek sonucta anca annesi onu da yapar. Kimseyi de dinleme bos konusan cok olur herkes profesör kesilir
sen insanlara bakma herkez herşeyi çok biliyo canım.belki etli diyorsun ondan ice doğru duruyor olabilir zaten 5 aydan sonra kasları gelişmeye başlar benimki 1 ay olmadı oturmaya başlayalı her bebk bir olmuyo bazilari tembel oluyo.Teşekkür ederim saolun bacakları çok etli hafif içe doğru aklıma bir sürü şey geldi bir an çevreden de böyle duyunca
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızsen insanlara bakma herkez herşeyi çok biliyo canım.belki etli diyorsun ondan ice doğru duruyor olabilir zaten 5 aydan sonra kasları gelişmeye başlar benimki 1 ay olmadı oturmaya başlayalı her bebk bir olmuyo bazilari tembel oluyo.
Ayni seyler bende de oluyo canm. Benm kaynana ben 3 cocuk buyuttum diyo daha 2 aylikti oglum otutturuyo baktm bi de dimdik sekilde napiyosn oturmaz diyorm alışsın diyo. İste mal dedim ya byle mi bakmis cocuklarina eşimle de ay kontrolune gidonce bilerek kocamn yaninda sordm asla oturtma dedi daha cok ufak 4 5 aylikken o da az bisey kisa sureli oturabilir o da tam bile degil dedi destekli sekilde yarım oturacak. Esim tabi ben deyince inaadi güya annesi tecrubeli ya kadin oyle deyince benden gizli kızmış sakın otutturma diye. İste o yuzden ben bilmiyorm demiyorm netten bakiyorm herseye arastiriyorm oyle burda soruyorm bilmediklerimi. Emmedi oglum mama içiyor kv kalsa ek gida verecek daha 4 aylik olacak olmadi bile herseyi erken yapmanin derdinde kadın. Ayni evde yasiyorm iste zararlari iyi olur faydasi olur sana diyolar eksik kalsn daha iyi tek basima bakarım da insallah o da olurGerçekten dediğiniz gibi oluyor teşekkür ederim
Ayni seyler bende de oluyo canm. Benm kaynana ben 3 cocuk buyuttum diyo daha 2 aylikti oglum otutturuyo baktm bi de dimdik sekilde napiyosn oturmaz diyorm alışsın diyo. İste mal dedim ya byle mi bakmis cocuklarina eşimle de ay kontrolune gidonce bilerek kocamn yaninda sordm asla oturtma dedi daha cok ufak 4 5 aylikken o da az bisey kisa sureli oturabilir o da tam bile degil dedi destekli sekilde yarım oturacak. Esim tabi ben deyince inaadi güya annesi tecrubeli ya kadin oyle deyince benden gizli kızmış sakın otutturma diye. İste o yuzden ben bilmiyorm demiyorm netten bakiyorm herseye arastiriyorm oyle burda soruyorm bilmediklerimi. Emmedi oglum mama içiyor kv kalsa ek gida verecek daha 4 aylik olacak olmadi bile herseyi erken yapmanin derdinde kadın. Ayni evde yasiyorm iste zararlari iyi olur faydasi olur sana diyolar eksik kalsn daha iyi tek basima bakarım da insallah o da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?