Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya yürümekten bahsetmedim yanlış anlaşıldı koltuk altından tutunca dik durmasından bahsettim Yoksa kendi başına tabiki ayakta duramaz ben koltuk altından tutunca ayaklarını yere koymuyor dizlerini kıvırıyor
ben bile ayda yolda bir görüyorum ona rağmen saçma sapan şeyler söyleyip karışması beni deli ediyo ve ben hemşireyim düşünün bana bildiğimi bile acaba diye düşündürüyor insan çocuğu olunca en ufak bir yorumdan bile etkileniyor
Ay takilma valla kendi bildigini yap en iyisini anne olarak biz biliriz sonucta bilmiyosam da asla sormam arastiririm sen bilmiyosn bak bana sordun dedirtmedim hic misler gni buyuyo oglum
Ay takilma valla kendi bildigini yap en iyisini anne olarak biz biliriz sonucta bilmiyosam da asla sormam arastiririm sen bilmiyosn bak bana sordun dedirtmedim hic misler gni buyuyo oglum