Bebek Beslenmesi 6 Aylık bebek beslenmesinde lahmacun

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

unicornlupatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
83
15
38
27
Arkadaşlar forumda konuları okuyorum o kadar sinirliyim ki saçma sapan cevaplar eğitimsiz insanlarla kaynıyor
bende sinirden artık insanlara aynı şekilde davranacağım böyle giderse
6 aylık ek gıda ne olmalı listesi sormuşlar

biri lahmacundan cantıktan tattır biri kıymalı pide biri tavuk suyu çorbası
arkadaşım hastamısınız lan siz o kadar sinirlendim ki sinirden forumun sahibi olsam forumu sileceğim o derece bilgiler var...

herneyse sizin elinizde 6 7 8 ay gibi
ek gıda tablosu yada listesi varmı

bunun dışında hayat hikayesini bebeğinin anne baba demesini yada saçma sapan cevaplar yazmayın duymak zorunda değiliz!!!

Ek gıda hakkında haklı olabilirsin ama belki insanlar sevinclerini de yazmak istiyor. Niye sinirlisin

• Beğen
Reactions: Z P
Herkesin çocuğunu eğitme şekli farklidir. Biri çok kitap okur bilinçli olur. Çocuğunu o şekilde yetiştirir ne yemesi gerektiğini o şekilde bilir . Bazı kesim insanlar büyüklerinden ne gördüyse onu yapmaya çalışır. Sizin burda akıl alacağınız birşey göremiyorum.Siz akıl almaya değil. Ahkam kesmeye gelmişsiniz. Üslup zaten yerlerde. Neyse hayırlı banlanmalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back