- 3 Ekim 2007
- 14.425
- 35.496
- 1.123
- 39
benil dediğin gibi kıyafetten kaynaklanıyor olabilir ama en azından zayıflamıyor bu da iyi bir şey,çünkü yazdığın miktarlar gerçekten çok az.hastalık belirtisi olabilir mi kısmına bir şey diyemem,konumdan hatırlıyorsundur sanırım beni,ordan da yazışıyorduk,orda da çok bahsettim gitmediğim doktor kalmadı,en sonunda bir şey olmadığına emin oldum çok şükür,sadece biraz aksi bir bebek.için rahat etsin istiyoran sen de götür bir beslenme uzmanına falan,bilmiyorum nerde yaşıyorsun,bulunduğun şehirde bir gastrolog bulabilirsen yardımcı olabilir.
mama sandalyesini şu yüzden tavsiye ediyorum.kızım çok hareketli 7 aylıkken asla yatarak yemiyordu,asla ama asla.kalkıp gidiyordu.mama sandalyesi olunca gidemeyeceğini anladı en azından,sınırlarımız belli.bir de oturarak yemeleri gerekiyor artık,katı besinler deniyorsun Allah korusun boğazına takılır yattığı yerde.ben çok fazla faydasını görüyorum mama sandalyesinin,bulan kişi kimse hep dua ediyorum ona,sayesinde en azından evin içinde dört dönmüyoruz .
mama sandalyesini şu yüzden tavsiye ediyorum.kızım çok hareketli 7 aylıkken asla yatarak yemiyordu,asla ama asla.kalkıp gidiyordu.mama sandalyesi olunca gidemeyeceğini anladı en azından,sınırlarımız belli.bir de oturarak yemeleri gerekiyor artık,katı besinler deniyorsun Allah korusun boğazına takılır yattığı yerde.ben çok fazla faydasını görüyorum mama sandalyesinin,bulan kişi kimse hep dua ediyorum ona,sayesinde en azından evin içinde dört dönmüyoruz .