bence 6 aylık bir bebek için 2 saat çok az.2 saatte azar azar yiyeceğine 3 saatte doyasıya yesin.ben doğduğundan beri 3 saatte bir besledim(sadece ilk ay 2 saatte) 6 aydan sonra da en az 3 saatte yediriyorum,5 saate kadar çıktığı da oluyor.bir kase dolusu kaşık maması yiyorsa 3 saat sonra vereceğiniz şeyi isteksiz yiyecektir muhtemelen.ben bu şekilde besledim hep,şu an 9 aylık,arada istisnalar olsa da genelde kilo alımında sorun olmadı çok şükür.
bir de merak ediyorum,niki unuttum hemen üstteki yorum,Rita olabilir,bu şekilde kaç öğün yiyor bebeğin?senin bütün işin gücün onu doyurmak oluyordur muhtemelen.
kızım dokuz aylık,maksimum 7 öğün yerdi,şimdi gece de pek bberon almıyor,6 öğüne düştü.ama şu an beslenmesinde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
benilcim,kendine çok haksızlık ediyorsun.sürekli anlamıyorum,bilmiyorum ,yalnızım...bir tek sen değilsin,bu düşünceleri kafandan çıkart.kızım 9 aylık,doğumda hastanede kayınvalidemle,sonrasında 10 gün annemle baktım.ondan beridir yalnızım,hiç elimden tutanım yok.kızım da çok zor bir bebek,kaç kere sinir krizi geçirdim bilmem.sırf ilaç kullanamayacağım için psikoloğa gitmedim kafayı yemek üzere olduğumu çook düşündüm.ama böyle düşünerek anca kendine ediyorsun.sen sanıyorsun ki herkes çok kolay ,yardımla büyütüyor.yok öyle bir şey.bak bilgisayarın var,hepimiz aynısını yapıyoruz,otur araştır.
kızın 7 aylık,sürekli uyumaz ,sanırım sabah kalkıp gece yatana kadar ancak 3 maksimum 4 defa uyur.(benim kızım 2 kez uyur mesela)3 saatten aşağı uykusunun geleceğini sanmam.buna göre gözlemleyebilirsin.bir düzen oturtmaya çalış.mesela her beslenmeden sonra uyutmayı dene,ya da uyanınca yedir.bir şekilde oturacaktır düzeni.ama artık diş falan da çıkarıyorlar,kitap gibi olmasını da bekleme olur mu?