sen kavonoz pürelerden verdin mi hiç ben vermiştim büyük oğluma şimdi küçük 4 aylık onada vericem hiç bir zararı yok yani onuda şöyle verbilrsin biryerlere giderken yanında hazır bişeyler olur rahat edersin..zararlı diyorlar zararı olsa banada olurdu az yememişim onlardan küçükken ..10 yaşına kadar yediğimi hatırlıyorum portakal havuç püresi çok hoşuma giderdi:)
evet ya zararlı diye yanına yanaşmıyorum.. aslında özellikle bir yere giderken meyveli yogurtlar yerine onu vermek daha mantıklı en azından doyurucu olur.Deniycem umarım beğenir bücürük..Dün yazdıklarını okuduktan sonra artık telaş yapmamaya başladım... nasılsa dişlerini çıkarıp herşey yolunda gittikten sonra kilo alımı daha da iyi olur diye düşünüyorum....Sanırım herkeste kusursuz anne olması çabası var...çevrenin etkisi çok fazla oluyo ama her çocuk bir olcak diye bir şart yokki...Sağlıklı olsun gülümsesin yeter..Hasta olmadığı sürece strese gerek yok...Bütün anneler kusursuz ve harika..Yememesi sizin eksik olduğunuzu çocuğa bakamadığınızı göstermez..no panik no stres...