6 aylık bebeğimi kürtajla aldılar

NZLLEMR

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
125
63
Merhabalar ben siteye yeni üye oldum buradan özellikle benim gibi doktor mağduru olmamak için arkadaşlara sesleniyorum

2019 yılında 6(24 haftalık) aylık hamileydim bir gün sabah kalktım lekelenmem ve aşırı derecede kasık ağrım oldu hemen tuzla devlet hastanesine gittim dr muayene etti açılman var hemen yatış olman gerek dedi ama bunun için seni başka hastaneye sevk etmem gerekir ya da başka tam teşekküllü bi hastaneye gitmen gerekir dedi neyse ben de hemen en yakın olan tam teşk.hastene olarak aklıma ilk gelen kaynarca via medikalpark hastanesi olduhemen oraya gittim yine ordada şeyma araz adında bir dr beni muayene etti o da 5cm açılman var hemen sana rahim ağzı dikişi atılması gerek diyip beni o halde okan ünv. hastenesinde başka bi dr a yönlendirdi tabi bu esnada benim ağrılarımla birlikte gitgide açılmam oluyor neyse oraya da gittim dr eray çalışkan ya bu çocuğu doğurtucam ya da rahim ağzına dikiş atıcam ama 500gr bir çocuk yaşama şansı yok ama dikiş atarsak 1 2 ay bekleyebiliriz deyip hemen karararını ver dedi başka seçeneğim olmadığı için tmm dikiş atalım dedim 09.09.2019 tarinde dikişim atıldı 1 gün hastanede kaldım çıktım ama ağrılarım hiç dinmedi her gün acile gidip iğne oldum ağrılarımdan bir bardak su bile içemedim ne uyku ne yemek neyse artık en son 15.09.2019 tarihinde sabah resmen ölüm sancısıyla beni medikalparka zor yetiştirdiler ölüyorum sandım meğerse bebeğim karnımda ölmüş benim hikayemin acı kısmı burda başlıyor ordada hatice korkmaz adında bi neyüdü belirsiz bi dr benim hayatımın ağzına sıçtı ben oraya ağrılı gittim beni normalde normal doğum yaptırması gerekirdi ya da olmazsa sezaryanla alması gerekirdi ama bu kadın bana ne yaptı ne etti hiç birşey bilmiyorum beni doğum odasına aldı çaktı anesteziyi beni bayılltı meğerse kürtaj yapacakmış bana neyse ne benim ne ailemin hiç birşeyden haberi yok bu bana operasyonu yaparken yani 6 aylık çocuğu kürtajla almaya çalışırken o esnada benim kanamam olmuş(bunu da başka bir dr dan öğreniyorum kendisinden değil) ve ben uyandım o esnada hatırladığım tek şey ben öldüm galiba beni yıkıyorlar sandım yani resmen ölümle burun buruna geldim neyse beni apar topar kapatıyor işleme son veriyor ertesi gün yanıma gelip bebeğin eşinin içerde kaldığını onu da alması gerektiğini söyleyip beni tekrar ameliyata aldı neyse onu da oldum taburcu oldum çıktım.sonra kontrole gittim içimde parça kaldığını 2 ay sonra bi ameliyat daha yapacağını söyledi neyse onu da oldum artık hayatına dönebilirsin bi daha ki gelmende seni gebe bekliyorum diye benimle resmen dalga geçmiş. tabi bu süreçte benim hiç ağrım dinmiyor her aradığımda şikayetimi söylediğimde psikolojiktir deyip beni başından savıyor resmen benim basiretim bağlanmış ilaç verdi ilaçlar bitince adet olacaksın dedi ilaçlar bitti uzun bir süre oldu adet olmadım gel bakayım dedi yine gittim beni aldı yine doğum haneye sende rahim yapışması olabilir diyerek zorla beni bağırttıra bağırttıra spiral taktı ne muayene ne film ne başka bişey yapmadan drekt olarak taktı sonra ben bi 10 gün de öyle ağrılı gezdim artık en son dayanamadım başka doktora gittim ağrılı sancılı allah bülent beyden razı olsun resmen hayatımı kurtardı beni hayata bağladı neyse doç.dr.Bülent Kars a gittim adam beni muayene etti bi baktı parçalar kalmış tabi benim bundan haberim yok spiraili çıkardı onu da yanlış takmış hoca benden rahim filmi istedi herşey orda belli oldu sağ tüp tıkalı rahim parçalanmış yani beni mahvetmiş sonra kendimi bülent hocaya emanet ettim 2 yıl tedavi oldum rahmim 12 kez işlem gördü şuan sonuç olarak da çatlatma iğnelerine başladım sonuç bu hafta belli olacak bakalım ne olacak suan o dr hatice korkmaz hastaneden kovuldu pendik medipol hastesine geçti kim bilir orda kimin canını yakıyor .he bu arada hastane ve dr u mahkemeye verdim.yaşadığım psikoloji çok zordu kadının bana ettiği hakaretler de cabası .

Yazdıklarınızı okurken ben mahvoldum neler yaşamışsınız çok geçmiş olsun. Allah bundan sonra yolunuzu kolaylaştırsın inşallah

Size tavsiyem doktorsitesi şikayet var gibi platformlara da doktor ile ilgili yorumunuzu bırakın. Ben böyle bir şeyi bilsem o doktora asla gitmem.

çok sağolun ben artık allaha havale ettim onu şimdi iş yargıya taşındı ilahi adalet yerini bulacak inş.

yazdıklarınız resmen kanımı dondurdu. Allah size sağlık sıhhat versin bu insanları da bildiği gibi yapsın. İnşallah en yakın zamanda çok sağlıklı bir hamilelik yaşar ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

En kısa zamanda tüm acılarınızı unutup sıkı sıkı bebeğinize sarılırsınız inşallah

Yaşadıklarınız çok zor, sanki ben yaşamışım gibi üzüldüm. Eray Çalışkan hocaya ben gidiyorum şu an, memnunum kendisinden. Keşke yapmış olduğu serklaj engelleseydi her şeyi. Allah sağlıklı bebişler versin size

benim zaten oraya kadar herşey normal ondan sonrasında hayatım karardı doktor değil bir caninin eline düştümüştüm resmen. o süreçten sonra sağolsun doktorum Bülent Kars hocam benden desteğini hiç bir zaman esirgemedi tutacağım avukata varana kadar bana destek oldu şimdi de yumurta çatlatma iğnesi tedavisine başladık yaşadığım tramvalardan sonra bu tedaviyi kabul edecek kadar güveniyorum kendisine.allah hepimizin yardımcısı olsun.şuan tek isteğim hayırlısıyla evlat sahibi olup davayı kazanmak.

amin inşallah.dr. hatice korkmaz olacak katil cani benim canımı o kadar çok yaktı ki allahından bulsun mahkemelik olduğum içinde bişey yapamadım içimde söyleyemediğim çok şey kaldı bi de onları içime attım.

Yaşadıklarınız çok korkunç bunu size yaşatanların da yanına kalmaz inşallah. Doktorun ismini vermeniz çok iyi olmuş bizim de aklımızda olur ben hemen araştırdım bile. İnşallah en kısa zamanda evladınızı kucağınıza alırsınız

amin inş.isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten rabbim tekrarindan sakindirsin ve inşallah sağ saglim bebek sahibi olmayi nasip etsn maalesef hayatta her türlü insan var ve bazen bize denk geliyor acini cok cok iyi anlıyorum uyanıkken bebeğimi aldilar canli canli benden kopusunu izledm inan hayatta daha kötüsünü yasamadim hala bebek dusunemiyorum korkuyorm..

bazen gördüklerinizi yaşadıklarınızı kafanızdan çıkaramıyorsunuz ben psikiyatri ye de gittim bi süre ilaç kullandım bırakmak zorunda kaldım kullanınca iyi oluyuyorsunuz bırakınca yine aynı düşüneler .ben tam 1 yıl hem ağrılarımdan hemde yaşadıklarımdan dolayı uyuyamadım .sonra yavaş yavaş zamanla dua ederek tevekkül ederek acınız diniyor geçmiyor ama azalıyor bu süreçte benim doktorum allah ondan razı olsun bana çok desteği oldu ben şuan onun sayesinde tekrar gebelik düşünüyorum.tabi yine korkularım var ama doktoruma çok güveniyorum .

Allah yardımcınız olsun çok zor şeyler yaşamışsınız. Rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun. O kadının da aldığı paralar haram olsun. Bilmiyorsan yapma benim yetkim yok de karşındaki insan sonuçta

zaten bende ona kızıyorum hastenedeki diğer hekimlerde aynı fikirde neden bilmediğin bişey bulaşıyorsun insanların hayatlarıyla oynuyor.benden sonra acaba kaç kişinin daha canını yaktı iki yakası bi araya gelmesin onun

Çok çok geçmiş olsun vala doktorlarada güven kalmadı Allah sabır versin cok zor

Çok geçmiş olsun, Bülent hocam bir tanedir. İyi ki yolun kesişmiş. Abidir ,babadır, arkadaştır her şeydir ya. İşinin ehlidir. Hep ağlayarak gidersin ama gülerek gönderir. Kritik kararları en doğru zamanda verir. Benim kuzum gittiğimde ölmek üzereydi kan gitmiyordu önce Allah, sonra onun sayesinde yavrum kurtuldu. Gece yarısına kadar muayene alır ama her şeyi ince ince düşünür uygular. Ömrü uzun olsun yeri dolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…