- 1 Mayıs 2016
- 9
- 2
- 6
- 33
- Konu Sahibi Freshbride
Merhaba arkadaşlar, 6 ayd8r çocuk istiyoruz fakat olmuyor. Doktora gittim korunmayi birakmadan önce tahlil yaptirdim kist iltihap yok dedi ama yumurtlama atlamasi oluyor dedi. 1sene boyunca dene olmazsa tedaviye baslarsin. Senin gibi olup ilk aydan hamile kalanlar da var dedi ama maalesef ben 6aydir bekliyorum. Korunmayi birakip çocuk dusunmeye basladigimdan beri adetlerim iyice duzensizlesti. Bir ara 50 gün adet olamadim. Tarlusal ile o ay adet olabildim. Doktor ilacı verirken bir kaç ay kendini gozlemle düzene binmezse gel ilaç yazalim dedi. Tarlusaldan sonra adet dongulerim 40gun olmaya başladı normalde maksimum 35 36 olurdu. Ayrıca ilişki sirasinda da çok sancim oluyordu korunmayi biraktiktan sonra. Bu ay da ovulasyon testi aldim ve adet bitiminden beri ara ara kullandim. Tahmini ovulasyin tarihinden bir hafta öncesinde de her gün yapmaya basladim bugün 29. Gün ve hala iki koyu çizgi göremedim ve bu ay akintilarim da çok değişikti. Adetten hemen sonra sarı akintim oldu. Bir ara sarıdan sonra kahverengi oldu. Sonra tekrar sarı ve sonra düzeldi seffaflasti simdi yine sarı. Ben artık Yoruldum sürekli kendimi gözlemlemek ten bu konularla ilgili fikri olanlar lütfen beni aydinlatsin arkadaşlar.