- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Arkadaşlar çok merak ediyorum. 6 ay bebeğinizi hiç anne sütüyle beslediniz mi? Başka hiç bir ek gıda kullanmadan. Sadece anne sütü?
Sizce ne kadar doğru 6 ay boyunca sadece anne sütü, yanında hiç bir ek gıda olmadan.
(çorba yoğurt vs. hiç birşey) Bunu merak ediyorum.
(Arkadaşlar sorumda yanlışlık yaptığımı sonradan farkettim, kusura bakmayın. "Ne kadar doğru 6 ay anne sütü" sorusu saçma olmuş. Moral bozukluluğla öyle yazmışım. Sonradan düzelttim fakat ilk okuyup yargılamayın diye dipnot yazma ihtiyacı duydum)
tşkler
arkadaşlar
benim kızım 2. ayını doldurmak üzere. emme sıklığı azaldı. eskiden gündüzleri 2 saatte bir emerdi ama şimdi 5 saat falan oldu.geceleri de aynı şekilde. büyüdükçe bu sürenin arasımı açılıyor.
uyurken falan memeyi vermeye çalışıyorum ama almıyor. yada huysuzlaşınca veriyorum memeyi istemiyo. aç kalmıyordur dimi?
ben de bebeğimi 6 ay boyunca emzirdim.bugün 6 ay 1 günlük. bu gün itibarıyla doktorum başlayabilirsin dedi.su bile vermedim ben de. evet çevreden çok karışanlar oldu. ek gıda ek gıda diye ama doktorumun direktifi de başlamamam yönünde idi. anne sütünde gerekli herşey var. bebeğim şuan 9900 gram ve 74 cm.
bilemiyorum doktorun seni mamaya yönlendirdiyse biz doktorundan iyi bilemeyiz ama süt zaten emzirme ile artan birşey. bebek ne kadar çok emerse vücut o kadar çok süt üretir.
maşallah canım benim oğlum 15 aylık 9,900 kilo...
seninki süper kilo almış...
aslında benim demek istediğim kilolu bebek sağlıklıdır değil. ama anne sütünün ilk 6ay bebek gelişimi içinyeterli olacağını anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?