How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi 6 ay sadece ve sadece anne sütü veren var mıdır?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
6 ay boyunca emziren anneler, çalışan annelermisiniz? Yoksa evde miydiniz?
İşe başladıktan sonra da 6 ay sadece anne sütümüz yeterli oluyor mu? Sütlerinizi sağıp stok mu yaptınız?

canım ben ücretsiz izin kullandım evdeydim yani ufaklık 11 aylıkken başladım işe o yüzden rahat oldu emzirme dönemim çalışırken emzirmek geröekten zor ikinci çocuğum olursa gene ücretsiz izin düşünüyorum bu arada maddi durumum aslında izin kullanacak durumda değil şöyle söyleyim 4 aylık izin süresince kredi kartına borç yaptım ama hiç pişman değilim işe başlar başlamaz ödedim borçlarımı sonuçta bebeğimle geçirdiğim zamanın bir daha tekrarı olmayacak bu arada 15 aylık hala emiyoruz

ben anladım canım senii.sadece 6 ay sütü yetebilen var mı onu merak etmişssin.çünkü özendin sadece anne sütüyle karnı doyan bebeklere di mi.ben de öleyim çünkü.sütüm yetmedi bebeğimin doğduğu günden itibaren.ama emzirdim sonra mama verdim doymadıysa.3 aylıkken çalışmaya başladım ben yokken mama içti.işten gelince emzirdim.şimdi 5 aylık oldu bebeğim.elma havuç suyu veriorum.bi de az az tattırıorum sofrada yediklerimizden.geceleri sabaha kadar beni emio.gündüz de işten gelince bşka bişi vermioruz.ne kadar emerse ne kadar anne sütünden alırsa o kadarı kardır die düşünüorum...rahat olmak gerek.ben kendimi üzünce hem sütüm azalıo hem de bebeğim üzülüo ne gerek var buna..

Back