Tuvalet Eğitimi 6. ay çok yoruldum

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

aksehirli

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2012
2
0
16
Konya
kızım 19 aylıkken tuvalet eğitimine başladım. 1 hafta içinde öğrendi herşey güzeldi. birbuçuk ay sonra işe başladım işte o günden bu güne tam 6 ay oldu çişini evin her yerine yaptı. bazı günler söylüyor ama çoğu kez yaptıktan sonra söylüyor. kakasını üstüne hiç yapmadı ,onu herzaman söyledi. sabırlı bir anneydim artık sabrım kalmadı bana yardım edin nolur ne yapmalıyım. artık kızmaya başladım...... çok çaresizim ne zaman biticek ..........

canım muhtemelen sana kasıtlı yapıyor onu bırakıp işe gittiğin için senin dikkatini çekmeye çalışıyor sakın sert çıkma dahada inada bindirir... çocuğuna onun için çalıştığını çalışmak zorunda olduğunu tatlı dille anlat umarım işe yarar

Acaba çok mu erken başladınız eğitime onun için olabilir mi
Teyzem de kızına erken öğretti ve aynı sorunu yaşadı sonra tekrar bezledi çaresiz kaldığı için ve 2,5 yaşında tekrar başladılar ögrenmeye gerçekten cok zor allah sabır versin size

bezine tekrar geri dönebilir .benim kızım 31 aylık iki ayrı dönemde denedik olmadı beze geri döndük
1 ay sonra tekrar denicem.biraz erken öğretmişsiniz ama aslında şuan tam zamanı 2 yaşından sonra yani.

herkese teşekkürler beze dönmem doğru olurmu bilmiyorum... sinirlerim altüst oldu artık sert davranmaya başladım... arkadaşlar beze dönsem, tekrar ne zaman öğretmeye başlayacağım. tekrar beze dönmemin sonuçları daha ağır olursa diye korkuyorum:-(

cnmm benim kızımda 2 yaşında kaka ve çişini söylemeye başladı. Sonra hastane yoğun bakım işlerimiz oldu çocuk hastane çıkışı unuttu kaka ve çiş haber etmeyi... Şimdi 3.5 yaşında bazen söylüyor şuanlık zorlamıyorum ama Yazın tekrardan düşücem üstüne... Bence şimdilik beze dön havalar ısınınca tekrar tuvalet eğitimini vermeyi denersin...:46::46::46:

Back