urunlerimin hepsi gunceldir.ikizlerim oldugu icin toplu satis yapmak istiyorum surekli kargoyla ugrasamam dedigim gibi urunlerle elimdeki evde giydirebileceginiz herseyi gondericem
HEPSİ İÇİN 60 TL DÜŞÜNÜRSENİZ MAİL ADRESİM baharkeskingil@gmail.com görşelim
canim o fiyata veremem zaten fiyatlari cok uygun tuttum ve beraberinde de giysi gondericem o yuzden indirim yapamam
diğerlerinin de fotoları varsa toplu olarak çekip yollar mısınız oğlunuz kaç aylık bundan sonraki kıyafetleriniz için de sürekli alıcınız olabilirim oyuncak ta var mı??
diğerlerinin de fotoları varsa toplu olarak çekip yollar mısınız oğlunuz kaç aylık bundan sonraki kıyafetleriniz için de sürekli alıcınız olabilirim oyuncak ta var mı??
Canim oglum 15 aylik bu giysileri gecen kis giyindik oyuncak yok elimde suan butun oyuncaklarimiz yasimiza uygun diger gondereceklerimide ucretsiz gondericektim oyuzden fotolarini cekmedim canim ama zamanim olursa ceker koyarim malum ikizlerim var pek zaman ayiramiyorum ben mail adresimi pek kullanmiyorum buradan daha iyi haberlesebiliriz
Tamm cnm bn sana 1 2 saate haber verym eger tamm dersek yarin alablirmyim eşin musait olurmu
Eki Görüntüle 808362
Canim aceleyle toplu olarak cektim fotoyu umarim anlasilirdir. Urunleri bi arkadas aliciydi ama tekrar donmedi o arkadastan kesin cevap gelmezse seninle haberlesiriz
tamam canım ben hepsini alıyorum haber gelmezse ayakkabılar da dahil mi numaram 5418948245. adım bahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?