merhaba 10,11,13,14 deki kıyafetler için görüşebilirmiyiz.
elinizde mi hala tüm bu ürünler ? mont hariç hepsini alabilirim de:)
canım dün özelden msj yazdım bende sizden cevap bekliyorum ben alıcıyım bağcılarda oturuyorum olursa elden almak istiyorum.
Hepsi satildimi acaba hangileri duruyo
Mont haric hepsini almak istesem indrim yaparmsnz bde yer olarak nerdesnz kargo ucretide var cnku
Canim fiyatlari zaten uygun tuttum cok fazla indirim yapamam ama kislik evde giydirebilecegin temiz kiyafetler citcitli badiler coraplar elimdeki erkek icin kislik ne varsa gonderirim hatta bebek ayakkabilarim var hediye olarakda gonderirim onlari istanbul gungorendeyim
Anladm.. Bnde sisli tarafinda oturuyorm.. bulusabilecegimz biyer olursa elden almak isterm metrobus duragina filan yakinsaniz eger
Canim bben bir hafta yokum yarin tatil icin antalyaya ucuyorum bekleyebirlirsen geldikten sonra bi yer belirleriz olur mu
Peki o zmn geldiginzde ozelden msj atarsinz
Canim fiyatlari zaten uygun tuttum cok fazla indirim yapamam ama kislik evde giydirebilecegin temiz kiyafetler citcitli badiler coraplar elimdeki erkek icin kislik ne varsa gonderirim hatta bebek ayakkabilarim var hediye olarakda gonderirim onlari istanbul gungorendeyim
Canim bben bir hafta yokum yarin tatil icin antalyaya ucuyorum bekleyebirlirsen geldikten sonra bi yer belirleriz olur mu
Tamam olur canim kesin alici misin cunku ozelden bi kac arkadas daha var onlari optal edicem ona gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?