• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 6,9 ve 9,12 erkek bebek kiyafetleri/SATILMIŞTIR.

urunlerimin hepsi gunceldir.ikizlerim oldugu icin toplu satis yapmak istiyorum surekli kargoyla ugrasamam dedigim gibi urunlerle elimdeki evde giydirebileceginiz herseyi gondericem

Son düzenleme:
Sevgili hayela 4-5 urunde gozum kaldi toplu satis yapmazsan senden haber bekliyorum talip olduklarimi biliyorsunuz zaten:)

diğerlerinin de fotoları varsa toplu olarak çekip yollar mısınız oğlunuz kaç aylık bundan sonraki kıyafetleriniz için de sürekli alıcınız olabilirim oyuncak ta var mı??

Canim oglum 15 aylik bu giysileri gecen kis giyindik oyuncak yok elimde suan butun oyuncaklarimiz yasimiza uygun diger gondereceklerimide ucretsiz gondericektim oyuzden fotolarini cekmedim canim ama zamanim olursa ceker koyarim malum ikizlerim var pek zaman ayiramiyorum ben mail adresimi pek kullanmiyorum buradan daha iyi haberlesebiliriz

Son düzenleme:
Canim oglum 15 aylik bu giysileri gecen kis giyindik oyuncak yok elimde suan butun oyuncaklarimiz yasimiza uygun diger gondereceklerimide ucretsiz gondericektim oyuzden fotolarini cekmedim canim ama zamanim olursa ceker koyarim malum ikizlerim var pek zaman ayiramiyorum ben mail adresimi pek kullanmiyorum buradan daha iyi haberlesebiliriz

tamam canım senden haber beklerim o zaman....

$20130920_112450.jpg
tamam canım senden haber beklerim o zaman....

Canim aceleyle toplu olarak cektim fotoyu umarim anlasilirdir. Urunleri bi arkadas aliciydi ama tekrar donmedi o arkadastan kesin cevap gelmezse seninle haberlesiriz

Back