- 15 Ağustos 2023
- 8
- 3
- 29
Daha başlamadım doktor bişey demeden, folik asite kanda bakmıştı dahiliye doktoru normal seviyedeydi.Amin amin, folik asit içiyorsun ama dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha başlamadım doktor bişey demeden, folik asite kanda bakmıştı dahiliye doktoru normal seviyedeydi.Amin amin, folik asit içiyorsun ama dimi
Bende aynıyım canım, ama doktoruna söyle kesinKizlar folik asit bitek bende mi kabizlik ve hszimsizlik yapior cok kotu oluyorum icince
Sat tarihimiz aynı inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırızMerhaba, SAT’a göre 6+1 haftalık hamileyim. 3 kez test yaptım ama henüz doktora gitmedim. Çok heyecanlıyım ama çokta korkuyorum daha önce kimyasal geçirdiğim için. Kalp atışlarını duyabileceğim haftaya kadar beklemek istiyorum aslında beta takibi çok stresli oluyor diye. Sat 4 temmuz. İnşallah hepimizin süreci çok çok güzel ve sağlıklı geçer
Aa çok geçmiş olsun inşallah bebişte iyidir sende iyileşirsin bir an önceBenim böbrekler üşümuş dun asiri derecede agrim oldu. Yarin hastaneye gidicem yatisim yapilacak. Offf orasi çok sicak ve sıkıcı. Heyecanliyim belki yarin ultrasona girerim bebegim umarim iyidr. Yarin 8 haftalik olucam
Buyur gel canim2 hafta ile bu konuyu kaçırdığım için üzüldüm ya 10 haftalık hamiş kabul ediyorsanız girebilir miyim içeri
Doktora gittin mi canım?Sat tarihimiz aynı inşallah sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Tabikide canım hoşgeldin, Allah kucağına almayı nasip etsin2 hafta ile bu konuyu kaçırdığım için üzüldüm ya 10 haftalık hamiş kabul ediyorsanız girebilir miyim içeri
Maşallah canımSelamm biz dün kalp artışlarımızı duydukk 6+5 te
Canım bende senin gibiyim sürekli kuru bunaltı, ağzımda acı bir tad, sanki demir yemişim gibi, sürekli yatarak geçiyor, zaten riskim vardı hep yattım şimdide aynı şekildeyim mide bulantısı hiç birsey geçirmiyor (((8+4 2 nci hamileligim birinciye gore cok zor geciyor Bas Agrm Mide Agrm Gecmek Bilmiyorum koku hasasiyetimden fazla bisey yiyip icemiyorum kendimi cok Halsiz Hisediyorum Folik Asit Kullanyorum şuan gecen hafta Bebegimin Kalp atsnı dinledim hersey cok şükür yolundaydı ama cok zor geciyor hamileligim Bebegime bisey olur diye korkuyorum
Amiin Allah razı olsun teşekkür ederim sizde sağlıkla alın kucağınızaTabikide canım hoşgeldin, Allah kucağına almayı nasip etsin
Yaaaa ayniyiz hafta olarak bende haftaya gidicem kalp atisini duymak icinSelamm biz dün kalp artışlarımızı duydukk 6+5 te
Ya öyle mi güzel haberlerle gelin inşallah ben normalde sata göre 7+3 ama ultrasona göre 6+6Yaaaa ayniyiz hafta olarak bende haftaya gidicem kalp atisini duymak icin