Yani siz onu şaka amaçlı söylemişsiniz diye düşünmüştür,5 i 1 yerde beklediğini zannetmiyorum ben,zaman zaman her çevrede söylenen sözler şunu yap bunu yaparım gibi,illa altın takmanız gerekiyorsa 1 çeyrek yeter.Günaydın arkadaşlar.
Canım kadar sevdiğim iş yerimde ki ablama zamanında söz vermiştim sen onla evlen 5 i 1 yerde takmazsam gel yüzüme tükür gibi bir şey :) Tamam şuan hiç bahsetmiyor belki unuttu bile ama bu yaza düğün var. Sözümü tutayım dedim birde ne göreyim 5 i 1 yerde 6.000 TL ye yaklaşmış :) Aslında bu kadarını tahmin etmemiştim o zamanlar. Herneyse fazla uzatmadan bi kaç arkadaşıma danıştım 5 tane tam altın almak yerine 2 çeyrek en kenarı 2 yarım altın onun yanına 1 tanede tam altın ortaya tak gibi öneriler altim. Bu mantıkla 3 bin tl civarına düşüyor.
Ama benim aklımda ki soru böyle yaparsam komik mi olur ? 5i 1 yerde de altınların hepsi tüm cumhuriyet altini mi olmak zorunda ? Görüşlerinizi bekliyorum teşekkurler.
yok ya öyle değilde aslinda benimde içimden geçiyor yani ama dediğim mantik olur mu 5i 1 yerde gibisinden 2 yarim 2 çeyrek 1 tum ile ?Yani siz onu şaka amaçlı söylemişsiniz diye düşünmüştür,5 i 1 yerde beklediğini zannetmiyorum ben,zaman zaman her çevrede söylenen sözler şunu yap bunu yaparım gibi,illa altın takmanız gerekiyorsa 1 çeyrek yeter.
yok ya öyle değilde aslinda benimde içimden geçiyor yani ama dediğim mantik olur mu 5i 1 yerde gibisinden 2 yarim 2 çeyrek 1 tum ile ?
öyle yapinca daha çok gulerler yaa :) deli mi ne derim ben biri öyle yapsa görgusuz derim hatta3bin tllik çeyrek altın tak ama kolye gibi yapma sırasıyla tak göz doldurur öyle abovv kadın kaç tane altın taktı derler
aslinda bunlar çok hoş duruyor ama bunlarda 5 çeyrekli falan 7 bin tlOlur canım niye olmasın. Senin maddi durumun neye uygunsa oyle olur.
İlla kolye gibi olmasına gerek yok. İçindr altın bulunan çerçeveli bilekliklerden alabilirsin. Bunlar gibi
Eki Görüntüle 2111157
Ben demem vallacevaplariniz için teşekkurler
öyle yapinca daha çok gulerler yaa :) deli mi ne derim ben biri öyle yapsa görgusuz derim hattatum takmiyor tek tek çeyrek almiş falan komik olurr :))
kayit tutalar kayit burasi kayseriiiiii :) :)Ben demem vallao zaman 2 tam altın al yarımla çeyreğe hiç bulaşma kurdalelere de ismini yazmayı unutma heheh
aslinda bunlar çok hoş duruyor ama bunlarda 5 çeyrekli falan 7 bin tlKar edelim derken zarara giriyoruzz :) https://urun.gittigidiyor.com/taki-saat/5-ceyrek-altinli-22-ayar-altin-bileklik-319802424?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252527*22324017927*58375869807*{type}*319802424*pla-396909419993&gclid=Cj0KCQiA2Y_UBRCGARIsALglqQ3_Q6TBvOKo9L7CGxvuzVE6AatdVUY9sWV83olrzhyySCsyxT06L9AaAgUsEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?