• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5i 1 yerde sözüm vardı ya ?

emldklt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
6
1
1
35
Günaydın arkadaşlar.

Canım kadar sevdiğim iş yerimde ki ablama zamanında söz vermiştim sen onla evlen 5 i 1 yerde takmazsam gel yüzüme tükür gibi bir şey :) Tamam şuan hiç bahsetmiyor belki unuttu bile ama bu yaza düğün var. Sözümü tutayım dedim birde ne göreyim 5 i 1 yerde 6.000 TL ye yaklaşmış :) Aslında bu kadarını tahmin etmemiştim o zamanlar. Herneyse fazla uzatmadan bi kaç arkadaşıma danıştım 5 tane tam altın almak yerine 2 çeyrek en kenarı 2 yarım altın onun yanına 1 tanede tam altın ortaya tak gibi öneriler altim. Bu mantıkla 3 bin tl civarına düşüyor.

Ama benim aklımda ki soru böyle yaparsam komik mi olur ? 5i 1 yerde de altınların hepsi tüm cumhuriyet altini mi olmak zorunda ? Görüşlerinizi bekliyorum teşekkurler.

Günaydın arkadaşlar.

Canım kadar sevdiğim iş yerimde ki ablama zamanında söz vermiştim sen onla evlen 5 i 1 yerde takmazsam gel yüzüme tükür gibi bir şey :) Tamam şuan hiç bahsetmiyor belki unuttu bile ama bu yaza düğün var. Sözümü tutayım dedim birde ne göreyim 5 i 1 yerde 6.000 TL ye yaklaşmış :) Aslında bu kadarını tahmin etmemiştim o zamanlar. Herneyse fazla uzatmadan bi kaç arkadaşıma danıştım 5 tane tam altın almak yerine 2 çeyrek en kenarı 2 yarım altın onun yanına 1 tanede tam altın ortaya tak gibi öneriler altim. Bu mantıkla 3 bin tl civarına düşüyor.

Ama benim aklımda ki soru böyle yaparsam komik mi olur ? 5i 1 yerde de altınların hepsi tüm cumhuriyet altini mi olmak zorunda ? Görüşlerinizi bekliyorum teşekkurler.
Yani siz onu şaka amaçlı söylemişsiniz diye düşünmüştür,5 i 1 yerde beklediğini zannetmiyorum ben,zaman zaman her çevrede söylenen sözler şunu yap bunu yaparım gibi,illa altın takmanız gerekiyorsa 1 çeyrek yeter.

Yani siz onu şaka amaçlı söylemişsiniz diye düşünmüştür,5 i 1 yerde beklediğini zannetmiyorum ben,zaman zaman her çevrede söylenen sözler şunu yap bunu yaparım gibi,illa altın takmanız gerekiyorsa 1 çeyrek yeter.
yok ya öyle değilde aslinda benimde içimden geçiyor yani ama dediğim mantik olur mu 5i 1 yerde gibisinden 2 yarim 2 çeyrek 1 tum ile ?

yok ya öyle değilde aslinda benimde içimden geçiyor yani ama dediğim mantik olur mu 5i 1 yerde gibisinden 2 yarim 2 çeyrek 1 tum ile ?

Olur canım niye olmasın. Senin maddi durumun neye uygunsa oyle olur.
İlla kolye gibi olmasına gerek yok. İçindr altın bulunan çerçeveli bilekliklerden alabilirsin. Bunlar gibi

_20180214_124932.JPG

Son düzenleme:
3bin tllik çeyrek altın tak ama kolye gibi yapma sırasıyla tak göz doldurur öyle abovv kadın kaç tane altın taktı derler :KK53:

Soz agzindan çıkmış arkadaşın bekler beklemez aranizda hukuğa dayanır ama çeyrek ten olur 5 i 1 yerde durum neye yeterse ama oyle bisey olsan kullanmayacak takmaz tahminimce . Yerinde olsam bilezik ve ya bileklik aliriim hem hatira kalır hemde senin icin rahat eder .
. Anneannem de sen evlen iki bilezik takicam dedi sozunu unutma diye takildim koydeki evlerini temizleyip odunları iceri almıştım . Aradan yillar geçti düğün zamani cunku herkes biliyordu uvey annennem olduhu icin zoruna gidenler oluyordu . Neyse sakin alma dedim iki yasli iki inek bir emekli kiyabilirmiyim inek satar yine alirim diyince zor bela helâlleştik zaten bir bilezik parasi hazirmia . Bir tane takti esime yarim . Çocuğuma yarim . Esim ilk koye gittiğin de tek olan horozu kesti tavuk kes dedim ikna edemedim neymis damat adim atti ayip olurmus tavuk.
Tabi bende sonradan tam altınlı kolye yaptırdım ona hediye

cevaplariniz için teşekkurler
3bin tllik çeyrek altın tak ama kolye gibi yapma sırasıyla tak göz doldurur öyle abovv kadın kaç tane altın taktı derler :KK53:
öyle yapinca daha çok gulerler yaa :) deli mi ne derim ben biri öyle yapsa görgusuz derim hatta :D tum takmiyor tek tek çeyrek almiş falan komik olurr :))

Yooo bence cok tatli... ben galiba 5 ceyrek alirdim ( arkadaşa cok bile).
Ben öz ablama 5 büyük takicam.

cevaplariniz için teşekkurler

öyle yapinca daha çok gulerler yaa :) deli mi ne derim ben biri öyle yapsa görgusuz derim hatta :KK70: tum takmiyor tek tek çeyrek almiş falan komik olurr :))
Ben demem valla :KK53: o zaman 2 tam altın al yarımla çeyreğe hiç bulaşma kurdalelere de ismini yazmayı unutma heheh :KK53:

Ekonomik olarak hangi takıyı almaya bütçeniz yetiyorsa ve hoşlandığınız bir takı seçimiyse neden olmasın ;)

Back