5ab embriyo transferi

cansubltt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
31
15
23
Merhaba arkadaşlar 21 ekim pazartesi günü transfer oldum 3. Gün embriyosu olarak dondurulmuştu 3 tane embriyo ve çözündürdüler üçünüde
biri 5ab biri 5bb biri 3bb olması lazım üçüde 5. Güne geldiler 5ab olan transfer oldum pazartesi kalan 2 si donduruldu yaşım 23 pkosum ilk denemem ve şuan hiçbir belirtim yok korkuyorum tutmayacak diye belirtisi olmayıp gebe kalan var mı
Bu arada günde 4 progesteron fitil kalçadan progesteron iğne
günde 3 tane estrofem ilaç
Karından oksapar kullanıyorum

Son düzenleme:
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba . Benimde 4 tane dondurulmus 3 . Gün embriyom var . Transfer zamani 5 . Güne giderseler transfer olacağım nasipse . İnşallah güzel sonuçlar almışsınızdir

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba . Benimde 4 tane dondurulmus 3 . Gün embriyom var . Transfer zamani 5 . Güne giderseler transfer olacağım nasipse . İnşallah güzel sonuçlar almışsınızdir
Teşekkür ederim bugün 9. Günüm 197 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar kan vereceğim
merak etmeyin 5. Güne giderler hayırlısı ile transfer olursunuz inşallah ve pozitifi görürsünüz

Teşekkür ederim bugün 9. Günüm 197 çıktı değerim 2 gün sonra tekrar kan vereceğim
merak etmeyin 5. Güne giderler hayırlısı ile transfer olursunuz inşallah ve pozitifi görürsünüz
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam edip kucağınıza almayı kolaylıkla nasip eylesin bende 4. Günümdeyim bu 3. Denemem hiçbir belirtim yok siz neler yaşadınız test yaptırana kadar?

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla devam edip kucağınıza almayı kolaylıkla nasip eylesin bende 4. Günümdeyim bu 3. Denemem hiçbir belirtim yok siz neler yaşadınız test yaptırana kadar?
Ara sıra kasık ağrısı 3. Gün başlamıştı net şekilde hafif de bel ağrısı onun dışında yok o kadar çok belirti araştırdım ki niye göğsüm ağrımıyor falan dedim kendime ilk denemem di ama hep olumlu oldum stres asla yapmadım gerçekten zor süreç Allâh herkesin yardımcısı olsun

Valla bende öyleyim 3. Denemem olmasına rağmen nedense olumsuz hissediyorum pozitif olmaya çalışsamda belirti aramak araştırmaktan yoruluyor insan şu gibi akan günler geçmek bilmiyor rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin burda aynı durumu yaşayanlar olarak iletişim halinde olmak rahatlatıyor en azından

Bende pkos vardı sizin durumunuz neydi

Bende pkos vardı sizin durumunuz neydi
Bende pcos um başka hiçbir sorun yok yaş 34 yolun yarısının ucundayım :)) eşimde de bir sorun yok ama rabbimin takdiri o ol demeden olmuyor ilk denemem de 22 haftasında kaybetmiştim meleğimi geçen sene kimyasal oldu bu da 3. Denemem ama insan maddi manevi psikolojik olarak yoruluyor

Kesinlikle haklısınız çok yorucu bende gebe kaldım ama korkuyorum kaybetmekten rahmim kalp şeklinde

Hiç öyle düşünme öyle şeylere şahit oluyor ki insan rabbim neyi hayırlı görüyorsa onu nasip eylesin hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüzü razı eylesin benim akrabam 23 yaşında kıza senin normal yolla çocuğun olması imkansız dediler defalarca tüp bebek tedavisi 9 kere kürtaj kayıplar falan oda artık yorulmuştu bıraktı tedavileri sonrasında doğal yoldan hamile kaldı polisler vardı rahmin de oysa ama güzel rabbim ol dedi ve oldu sen Şuan kan sonucuna göre annesin :) daha pozitif olman lazım artık güzel düşün bol bol dua sağlıkla kavuşursun Allahın izniyle evladına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…