- 13 Ağustos 2015
- 112
- 19
- 30
aksam yemegi 16:15-kahvalti saat 11 de cok ac degildim,
200 gr üzüm yedim sadece
saat 13:30 da
4 yk yogurt yedim
simdiye kadar böyle aciktikca biseyler yerim
selam hos geldin :) öncelikle her gün tartilmani saglikli bulmuyorum. ha yok ben kafama takmam dersen tabi tartil ama bir gün bir gününe tutmayabilir tarti gördügün her eksi eksi degildir her arti arti degildir bunu bilerek tartil :) benim evimde tarti yok o yüzden vakit buldukca tartiliyorum, bu haftada 1 oluyor bazen 10 günde 1 oluyor. o direnc kilonu kirdiginda kilolar cok daha kolay gidecek emin ol :) benim de direnc kilom 68 :) boyun eger 170 se 60 kiloda yeterince zayyif görünecegini düsünüyorum, tabi bölgesel bi fazlaligin yoksa. bende 167 boyundayim, gecen persembe 70.7 idim, haftada yarim kilo 800 gram arasi veriyorum, haftada 3 gün spor yapiyorum. canim ne isterse yiyorum ama makul miktarlarda.kızlar merhaba ben de dün sabah 64.3 tüm ondan önceki sabah tam 64 tüm adetten mi yediğim lahmacun dan mı kaynaklanıyor o 300 bilemiyorum ama ben motivasyon edici bi grup arıyorum hep konuşacak anlaşacak şimdi ben başta 71 kiloydum sonra dikkat ede ede 64 e geldim işte 65 i görücem tekrar diye çok korkuyorum çünkü direnç kilolarımdan biriydi çok hızlı 64 e düştüm ve 63 motivasyonum için çok önemli boyum 169 ya da 170 kilom iyi biliyorum ama ben yine de zayıf olmak istiyorum bilirsiniz hiç zayıf olmadım hep iriydim yardımlarınızı bekliyoruum
ben de her gün leslie 3 mile yaptım 2 hafta boyunca fark var mı hiç bilmiyorum ama bana yok gibi geliyor ama kilo verdim şu 2 gündür spor yapamıyorum regl dolayısıyla ama bugün akşam üstü bi yoklayıp yürümeyi düşünüyorum aslında aç karınla yapmak daha iyi ama şu geçen iki günde 1 lahmacun ve pidenin 3/4 ünü yedim bir tane de lokum dün akşam da 9 gibi kısır yedim normalde çok iradeliyimdir ama regl dönemini bu hafif atlatmış halim bi ara boydan çekip atarım buraya ama 59.9 bile olsa 5 li rakamları görmek en büyük hayalimselam hos geldin :) öncelikle her gün tartilmani saglikli bulmuyorum. ha yok ben kafama takmam dersen tabi tartil ama bir gün bir gününe tutmayabilir tarti gördügün her eksi eksi degildir her arti arti degildir bunu bilerek tartil :) benim evimde tarti yok o yüzden vakit buldukca tartiliyorum, bu haftada 1 oluyor bazen 10 günde 1 oluyor. o direnc kilonu kirdiginda kilolar cok daha kolay gidecek emin ol :) benim de direnc kilom 68 :) boyun eger 170 se 60 kiloda yeterince zayyif görünecegini düsünüyorum, tabi bölgesel bi fazlaligin yoksa. bende 167 boyundayim, gecen persembe 70.7 idim, haftada yarim kilo 800 gram arasi veriyorum, haftada 3 gün spor yapiyorum. canim ne isterse yiyorum ama makul miktarlarda.
yasin kücük anladigim kadariyla, mutlaka veriyorsundur hatta daha fazla veriyorsundur. yediklerine bu kadar kafayi takma eger 15 yasindaysan, bol hareketle kilo vermeye odaklan, senin yasindayken ben de sürekli diyetteydim hayatim kabus gibiydi. nefis sonucta bi yerde pes edip birakip verdiklerimi fazlasiyla geri aliyordumben de her gün leslie 3 mile yaptım 2 hafta boyunca fark var mı hiç bilmiyorum ama bana yok gibi geliyor ama kilo verdim şu 2 gündür spor yapamıyorum regl dolayısıyla ama bugün akşam üstü bi yoklayıp yürümeyi düşünüyorum aslında aç karınla yapmak daha iyi ama şu geçen iki günde 1 lahmacun ve pidenin 3/4 ünü yedim bir tane de lokum dün akşam da 9 gibi kısır yedim normalde çok iradeliyimdir ama regl dönemini bu hafif atlatmış halim bi ara boydan çekip atarım buraya ama 59.9 bile olsa 5 li rakamları görmek en büyük hayalim
çok iyi veriyorsun ben o kadar. veriyor muyum hiç bilmiyorum
evet 16 yaşındayım leslie 3 mile yapıyordum dün yapamadım bugün bilmiyorum belki açık alan yürüyüşü tercih ederim ama eve gittiğimde ve regl bittiğinde 63 leri görme umudundayımyasin kücük anladigim kadariyla, mutlaka veriyorsundur hatta daha fazla veriyorsundur. yediklerine bu kadar kafayi takma eger 15 yasindaysan, bol hareketle kilo vermeye odaklan, senin yasindayken ben de sürekli diyetteydim hayatim kabus gibiydi. nefis sonucta bi yerde pes edip birakip verdiklerimi fazlasiyla geri aliyordum
meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.kahvalti 11:30 civari,
1 tabak karpuz, 1 kk tulum peyniri
saat 14 de
1 büyük elma yedim,
aksam yemegi 16:30
1 tabak kabak kavurmasi, 2 yk yogurt
aksama da meyve falan yerim
saat 8 bucuk gibi 3 parca karpuz yedim, bide az önce bi kac kasik puding attim agzima. bugun niyeyse hic doymadim ben.meyve falan yerim diyip gidip 1 dilim rulo pasta yedim aferimm bana, neyseki icinde hic yag yoktu, seker de normal pastalara göre oldukca azdi, krem santiyle degil muhallebiyle yapildi icim o yünden biraz rahat. artik bisey yemek yok bugun.