57 görmeden pes etmek yok :)

çiçeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
118
49
çevremdekilerin tavırları yüzünden kendimi hep şişman gördüm 55 kilodaykende diyet yapıyodum şimdide artık karar verdim .... hem sevdiceğimle evlenmeden önce zayıf olucam hemde sağlıklı olucam .... boy 1,62 kilo 70 evet 7li hanelerden çok kısa sürede kurtulup 6 lı hanelere düşücem hatta 5 li haneleri görücem :)

pazartesi günü diyete başladım ama bugün kendime diyet günlüğü yapmaya karar verdim

her hafta pazartesi tartının resmini koyucam böylelikle kendimi sorumlu hissedip hem yediklerime dikkat edicem hemde sağlıklı beslenicem.

Oturarak çalıştığım için haftanın 4 günü yürüyüş hadi bakalım gitsin kilolar : ))))

sabah :

Domates ,Salatalık ,Zeytin,Peynir,Yumurta,Süt (evde ne varsa)

Ara öğün:

Meyve (evde ne varsa )

Öğlen

İş yerinde ne çıkarsa abartmadan

Ara öğün

Çiğ badem ,fındık,ceviz vs (hangisi varsa abartmadan sayılı olarak yicem )

Akşam

Çorba ,Salata

Ara öğün

Süt,ayran,yoğurt vs

Eklentiler

• 1.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 150

selam :) insallah istedigin kiloya saglikla ulasirsin. bende 71.2 kiloyum 167 boyundayim istersen birlikte zayiflayabiliriz ama benim evimde tarti yok o yüzden ne zaman vakit bulursam o zaman tartiliyorum

canım inşallah ulaşıcaz istediğimiz kiloya bende 78 le başladım 3 hafta önce. şu an 74lere indim şimdi ilk hedefim 70.birde 3 gündür patatez yoğurt diyeti yapıyorum göbekten gözle görülür bi fark oldu sende dene istersen :)

ayy yook hep ayni seyleri yiyerek kilo vermek istemiyorum. canim o gün ne cekerse onu yiyorum ben cok az kilo veriyorum ama olsun

devamlı patates ve yogurt mu yiyoruz 2 günlük ara diyeti olabilir ama sağlıklımı sen nasıl yaptın canım çokda güzel zayıflamışsın benimde ilk hedef 69sonra 65 böyle devam ediyo :)

Tabiki beraber zayıflayabiliriz hemde büyük keyif alırım :)
oleey :)) bugunkü menümü yazayim o zaman hemen,

Kahvalti 11:30 (normalde biraz daha erken kahvalti ediyorum bugun canim istemedi)
1 tabak karpuz, 1 kk tulum peyniri

saat 15 de
1 seftali

aksam yemegi 16 da
1 tabak yesil kabak kavurmasi, 3 yk yogurt

haftada 3 gün kick boks yapiyorum bugun de antreman günüm o yüzden antremana gitmeden 1 kase yogurtlu semizotu yerim diye düsünüyorum, bi degisiklik olursa aksam yazarim tabi yine :)

devamlı patates ve yogurt mu yiyoruz 2 günlük ara diyeti olabilir ama sağlıklımı sen nasıl yaptın canım çokda güzel zayıflamışsın benimde ilk hedef 69sonra 65 böyle devam ediyo :)
patatez yoğurt dışında bişey yemiyosun canım yanında şekersiz yada az şekerli çay kahve içebilirsin ve bol su..aç kalıyosun biraz ama dayanılmıcak kadar değil :) bugün 3. günüm yarın tartıda görücez sonucu artık netten araştır istersen sanada uyarsa yaparsın :)

kizlar ben geldim :) tam dedigim gibi antremana gitmeden 1 kase yogurtlu semizotu yedim. sporumu da yaptim geldim mutluyum huzurluyum

merk ettim bugün ilk işim araştırma olcak

bugün sabah 7 kahvaltıda : 1 salatlık ,domates 5 zeytin , tam yağlı peynir (bundan emin değilim ) 1 bardak süt ,1 tanede patetes yedim şimdi işe geldim tek şekerli çay içiyorum :)

ben geldimm :) bugun sabah tartildim vee 70.7 geldim :) gecen persembeden beri 800 gr vermisim :)

kahvalti 9:30 civari,
200 gr üzüm,

saat 14 de
7 8 tane bögürtlen, 2 tanecik üzüm yedim

aksam yemegi niyetine 15:30
1 tabak semizotu yemegi, 4 yk yogurt yedim

aksama karpuz seftali falan yerim heralde henüz karar veremedim. bugun spor yok :)

ara öğütde : badem fındık
öğlen yemeğinde : ıspanak, çorba ,salata
ara ögün : incir
akşam yemeği : salata
birazdan arkadaşlar pogaca getircek nasıl yemicem bilmiyom (

akşam 1 saat spor var tabi :)

yarim poaca yiyerek durumu kurtarirsin diye düsünüyorum ben, sonucta hayatinin sonuna kadar poacayi yememzlik yapmiycaksin degil mi

sabah zeytin, domates ,petnir,1 çay kaşıgı bal,salatalık küçük bi parcada ev yapımı haşaşlı ekmem 4 parmak kadar ... cumartesi pazar çok yogun bi şekilde evde temizlik olucak hafta sonu yazamam ama pazartesi tartının resmiyle bütün yaptıklarımı paylaşırım :) inşşş gitcek o kilolar

günaydin :) aksam 8 gibi 1 parcacik karpuzla, 3 incir yedim. sonra misafirler geldi kektir ivir zivirdir vardi ama canim cekmedigi icin yemedim,
gece 12 gibi midem cok kazindi, 100 gr üzüm, 5 parca karpuz, 3 incir yedim
sonra uyku tutmadi tabi gece 4 te uyudum yakmisimdir heralde o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…