57 görmeden pes etmek yok :)

ben geldim :)

kahvalti 8:30
1 dl beyaz peynir
1 kuru incir
5 cig badem

saat 12:45
damla sakizli türk kahvesi (sekersiz)
3 minik lokum (minicik olanlar var ya ondan)

saat 15:15
1 simit (vapur sefasi yaptim )

aksam 19
1 tabak barbunya salatasi (haslanmis barbunya, domates, dere otu, nane limon z.yagi)

günaydinn ay bugun böyle icim kipir kipir nedense hava cok güzel henüz kahvaltimi etmedim. bugun okulum yok belki dolasmak icin disari cikarim emin degilim yada tüm günüm evde gecebilir cünkü ödev hazirlamam gerekiyor

sabah tartildim
gecen cuma: 66.5
bugun: 65.8
fark: 700 gr

kesinlikle çık ohhhh sonra o enerjiyle ödevini hazırla keyifli keyifli

adet oldum bende çok ağrım var bu aralar salgın var galiba salgından dolayı kilo verdimmm adet dönemi olduğu için yinede korkup tartıya çıkamıyorum

kahvalti 10:15
sahanda tereyagli yumurta,
1 dl beyaz peynir
1 kuru incir

saat 14:20
1 kuru incir
1 kuru kayisi
20 tane kuru yaban mersini

bitki cayi

aksam 18:30
1 tabak dolusu havuc sote (aslinda pisirmedim cok, 2 yk z. yagiyla azicik pisirdim)
200 gr yogurt

günaydin diycem ama gün pek aymadi. dün menü paylasmadim ödül günümdü gece gec saat baya bi abur cubur falan yedim bugun artidayim ama yarina onun gidecegini düsünüyorum gec saatte baya bi yedim cünkü. bugun olabildigince hafif tutucam, aciktikca yiyicem.

kahvalti 10
2 kuru incir
1 kuru kayisi
yarim fincan sade sütsüz sekersiz nescafe (bosaltimi hizlandircak bi kahvalti yaptim )

kahvalti 10
2 kuru incir
1 kuru kayisi

yarim fincan sade sütsüz sekersiz nescafe (bosaltimi hizlandircak bi kahvalti yaptim )

saat 13:15
7 cig badem
7 cig findik
20 kuru yaban mersini

saat 16:30
1 kücük elma

aksam 17:45
1 tabak kabak kavurmasi
4 yk yogurt

selam ben geldim, ancak eve girdim sabahtan beri okuldayim amma yürüdüm bugun

kahvalti 8:30
yarim kk beyaz peynir
7 cig badem
7 cig findik
1 kuru kayisi
1 kuru incir

saat 13.30
limonlu soda

saat 14:30
4 tane eti form cikolata kapli bisküvi

aksam 16:45
1 kepce sehriye corbasi
6 yk yesil mercimek yemegi
3 yk pilav
3 yk yogurt

regli olduim tartida arti cikiyorum o yüzden tartilip morelimi bozmamaya karar verdim regli bitene kadar
ah bugun ne tatli yeme teklifleri geldi bi bilseniz, künefeler helvalar muhallebiler hepsini reddettim

benimde reglim dün biittiii bi kaçgün sonra tartılıcam
sabah 1 elma ile başladım hadi bismillah bu güne uzun zamandır dikkatle yapmadığım diyetim çok horslı döndüm bu gün içtiğim su litresinide yazıcam dün saece 3 yardak içmiştim

ben geldim bugun keyfim nedense, hava zaten kötü istanbulda olaylar falan. her sey üst üste geldii.
bu siralar acayip sekilde tatli abur cubur yeme ihtiyaci hissediyorum nedense, dün ne güzel günü kapatmisken tuttum muhallebi ve bisküvi yedim gece. reglim desen regli gibiyim ama degilim baslamadi tam olarak. tarto desen 66.6 geliyor, gözüm sürekli tatlida abur cuburda. bazen diyorum aman bi kere mi gelicem dünyaya catlayana kadar ye sonra diyorum ki o bel agrilarini sen cekiyorsun sonra yarisi gitti bile diyip ikna etmeye calisiyorum kendimi. bende bu aralar cok zorlamadan diyete devam etmeye karar verdim, gün icersinde makul miktarlarda tatli tüketicem canim cektikce. kisa sürer diye umuyorum bu sürec, 65.00 oldugum an künefe sözüm var arkadaslara beni bekliyorlar inatla ah ah ne olurdu kki hergün künefe yiyip yine de 55 kilo olsaydim. neyse sagligim yerinde diyip isyan etmiyorum.

sen yine iyisin kuzum iradelisin ben kendimi tutamıyorum direk yiyorum keşke yemesem erkek arkadaşım benimle dalga geçiyo hem spor salonuna gidiyosun hemde gram kilo veremiyosun diye çok zoruma gitti ona belli etmeden çok hırslandım vericem dedim bugğn 13 bardak su içtim en büyük sıkıntım su içmek iş yerinde tuvalete bile gidince bacak hareketi yapıyorum görsün bakalım kilolar nasıl g,idiyo yeme ohhhh 65 kiloyu görünce ye mis gibi içinde rahat sonra accık daha dikkat et sabıtlenir kilon miss gibi :)

ayyy bende aynısını yapıcam sözzz 65 en kısa zamanda gelicem ve künefe yicem ödüllendiricem :)

kiz dün gece muhallebiyle buskivi yedim diyoom

eveet bugunku menümü paylasayim

kahvalti 7:40
7 ser cig badem ve findik
1 kuru kayisi
1 kuru incir
yarim fincan sade sütsüz sekersiz nescafe

saat 10
1 kasarli tost

saat 14:50
1 fincan sicak süt
2 kücük kare %70 kakaolu bitter cikolata

aksam 17:15
üzüm cekirdekli makarna (bence kepekli makarnadan farki yoktu, 1 bardak makarnayi hasladim)
1 bardak naneli dereotlu yogurt

Kızlar regli olmadim bu arada. 17 si gibi bekliyorum bakalim. Bilgisayarim bozuldu 1 hafta kadar telden takip edicem insallah yapabilirim

Kahvalti 9.20
Sahanda 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
12 siyah zeytin ev yapimi

Saat 13:45
10 cig findik
10 cig badem
2 kuru kayisi

Aksam 17:40
1 tabak kısır
200 gr naneli yogurt

Günaydim :) bugün oruçluyum, o yuzden dün aksam saat 21:45 de sahur niyetine,

1 fincan sekeriz türk kahvesi
1 paket eti form biskuvi
2 kare bitter cikolata (200 kalori falan yapti hepsi toplam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…