- Konu Sahibi puccakanka
-
valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcamneyseki busabah 58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerineüstünüze afiyet bigüzelde yedim abur cubur hikayeme girmiyorum bile
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmakneyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
TRENDY BU KÜRÜ İDDAYA YAKIN DENESENE Bİ BELKİ VERİRSİN İKİ KİLOBEN BİŞEY OLMAZSA YARIN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
valla cuma cumartesi acayip hatta fulll cısslı bi serbest gün oldu,,geç saatlere kadar tıkındık eşimle,,of anam of,,bu adam tam sopalık,,her cısslı geçirdiğim gün için bi hafta uzat iddaa süresini dedim,,gene ayın 10u son gün demesinmii,tutturdu hem yeye diye fiştekliyoo,hemde zamanında 55 görcem diyo,,vaybe he.m kel hem fodul:113:
neyse bugün azcık düzenime döndüm,,yine cumaya kadar geçen 2günümü toplıycam diye uğraşcamneyseki busabah 58.8kg geldim bu bi mucizee,,bu 2günde ne fazla su içebildim ne bitki çayı nede yediklerim sağlıklı şeylerdi,,
dün pırasalı börek yaptım eşimin ısrarı üzerineüstünüze afiyet bigüzelde yedim abur cubur hikayeme girmiyorum bile
neyse ben sopalanmadan kaçayım uykum geldii,,bugün eşim işyerinde kalıcak yarın 17de gelicek,araba bakmaya gidicek bi sorun çıkmazsa alıcak inaşallah,,aylardır bi denk gelmedi adam gibi bi araba,herkez nekadarda yalancı olmuş işleri güçleri işe yaramayan arabalarını sahtekarlıkla satmakneyse hayırlı geceler renkli rüyalar hepinizee
ay canımya çok sağol fena mahçup ettin beni:26:dahada gaza geldim şuanda,inan kendimi salmak üzereydim,,nedenine gelince,eşim gündüze döndü yani sabah 7de gidip 5te gelicek akşam yemeğini beraber yemek zorundayız yani,,ben dedim,daha iddaa bitmedi hile yapıyosun akşam eve gelmekte nerden çıktııay canım ne kotu bır ıddaya gırmıssın sen senın kazanman sart mutlaka bu durumda ve bız arkadsların olarak kkulubu olarak hepimz destekcınız yemede lutfen bu ıdadayı bız kaznalım kadınlar neymıs gorsunler kocalarımız bızım mutlu olmamız varken ısın ucunda nıyekı onlar mutlu olsunlar yok bu fırsatı onlara vermeyelım sana guvenıyoruz arkandayız basarman dıleğimle canım sonucta hepımız mutlu olcaz cunku bu macı bır kadın kazancakınsalahhhh
detox bu canım biliyorum yapmıştım 2kere,ilkinde pek uyamadığım halde bigünde 1.300gr vermiştim,işe yarıyo yani,,ama ikincide tam uymama rağmen pek fazla verememiştim,,ya zaten ben akşamları nesfitle kapattığım için güzel kilo veriyodum,,bundan sonra akşamları yemek yemek zorunda kalıcamARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
TRENDY BU KÜRÜ İDDAYA YAKIN DENESENE Bİ BELKİ VERİRSİN İKİ KİLOBEN BİŞEY OLMAZSA YARIN YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
eveeet teşekkür ederiiimbide sana tavsiyem tartıya çıkacağın günden önceki gün saat 3 veya 4tensonra hiç bişey yeme öyle insan daha az çıkıyo
çok haklısın inanın dahada pis hırslandım şuan iyiki girip okumuşum,,hiçbişeyde canım istemiyodu sürem azaldıkça heleki uğraşıp didinip 57kiloyu görüp eşim yüzünden 3günde tekrar 58.8olmak moralimi sıfırlamıştı,,halada diyo bugün şurda 1haftan kalmış ha gayretTriendycim sakin kanma esine lutfen valla ben senden daha heyecanliyim kazanman icin iddiayi.O sana ye dedikce iddam bitince zaten yiycem de, hatta parti yap kendine, bol alisverisli. Yazada giriyoruz citir citir giyinirsin, bide hava atarsin ustune.
Bugun bende mutluyum sukur yeniden vermeye basladim, bi suredir 62 de takili kalmistim.
Tugbacim bende sana 5 gunde 5 kilo diyetini onericem son hafta mutlaka dene ben dun bitirdim 2 kiloya yakin gitti 5 gunde , seninle kilolarimiz ve boylarimiz hemen hemen ayni mutlaka dene son care olarak
O İDDAYİ SEN KAZANMALİSİN MUTLAKA
canım benım aksamları bır hafta yemek yeme bence sofraya otur brokolı vekarnıbahar hasla lımon sık oyle ye bırde yoğurt onların yanında
ben hıc aksam yağlı bısey yemedım ıkı ay tuzda yemedım hatta yaptığım yemeklerden bıle hıc yemedım kabak ve lahanayı da bu hafta ye bu saydıklarımı aksam yemeği olarak hazırla ve onun harıcıde bıseyde yeme sakın boyle seyler cok cabuk kılo verdıyo ve senın kıloyu verıp bu ıddayı kazan man da sart lutfen kazanıncada partı verırsın canın cektıklerını bende son bes kılo kala boyle bır ıdda dusunuyom fırsat bu fırst değerlendırelım demı ama sekerım
kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada perşembe kına, cumada düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
Eki Görüntüle 382554 Eki Görüntüle 382555
Eki Görüntüle 382557 Eki Görüntüle 382559
Eki Görüntüle 382556 Eki Görüntüle 382553 Eki Görüntüle 382551 Eki Görüntüle 382552 Eki Görüntüle 382558
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?