• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 kilo olmalıyım ve benim 1 ay sürem var(başarıcam)

teşk.ederim canım:16:
evet tam 11 ayda 20 kilo verdim,79.8dim başladığımda 59.8le tam 20 kilomu vermiş oldum 11 ayda:16:ama 6 aydır 60ta kalmıştım şeytanın bacağını eşim sayesinde ağolsun kırdııım:27::27:

vallahi helal olsun yaa. bende motive olup başlıyacam inşallah. çok tebrik ederim seni. bende 65 kiloya çıktım maalesef. 55e düşmem lazım. daha motive olmayı bekliyorum :P

:16:çok güzel canım inşallah başarırız,sen kaç kilosun şimdi:13:[/QUOTE]
inşallah başarırız canım şuan 63 kiloyum doğum kilolarımı vermeliyim :50:

bende rejime baslıyorum cnm azmıne hayran kaldım ama benım bır 18 kilo vermem lazım tup bebıs tedavısınde sıstım ıyıce ılaclarla kfleks alıcam ben ama nesfıt daha mı ıyıkı....

vallahi helal olsun yaa. bende motive olup başlıyacam inşallah. çok tebrik ederim seni. bende 65 kiloya çıktım maalesef. 55e düşmem lazım. daha motive olmayı bekliyorum :P
iddaya giricek birisi varsa bence dene,insan fena motive oluyoo:27::1:
bende rejime baslıyorum cnm azmıne hayran kaldım ama benım bır 18 kilo vermem lazım tup bebıs tedavısınde sıstım ıyıce ılaclarla kfleks alıcam ben ama nesfıt daha mı ıyıkı....

farketmez canım hepsi aynı bencee,,olmadı dönüşümlü kullanırsın:34:

menüm
kalkınca 2bardak ılık su vee
sabah sporu
:118:

sabah

nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)
1 küçük portakal

ara

çubuk tarçınlı yeşil çay
7-8 tane antep fıstığı:39:

öğle yemeğinden hemen öncede

3 tutam maydanoz

öğlen

4d. t.b. ekmeği(kızartılmış çok ince yağ sürdüm)
yeşil salata
kk peynir
2 haşlanmış yumurta
2zeytin
6 dilim sucuk (tost makinasında kızartılmış
:125:)
4diş sarımsak fena tansiyonum düşmüştü
:25:
3k. yoğurt
1bardak az şekerli siyah çay
:68:

ara

biberiye çayı
:126:
yeşil elma:39:
20 dk saunaya girdim,ilk defa bu kadar ter attım içinde ölüyorum sandım:95:

ardından yarım litre su
:7:

akşam (19.00)

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)

1.5 saat sonra

form çayı(birazdan içicem
:7:)

toplam 3lt su

bi dolu egzersiz ,dans ve
25 mekik anca (ben ara verdimdi belimi incitince tekrar yapıyım dedim ııh dayanamadım
:25:
50 sopalı dönme hareketi-50 sağa sola eğilme hareketi:8:

ip atlama 200tane
:32:

Canım meraba hemen hemen aynıyız nerdeyse bende 168 boyundayım 61.7 yi görür görmez diyete girdim bende " sağlıklı beslenme"yle bir haftada 3.7 kg vermişim.. canım sana tek diyeceğim herşey iyi güzel maşallah azminde çok iyi ama o sucuğu çıkar o listeden bence.. onun yerine jambon falan yiyebilirsin sucukk çok kalori :)

Canım meraba hemen hemen aynıyız nerdeyse bende 168 boyundayım 61.7 yi görür görmez diyete girdim bende " sağlıklı beslenme"yle bir haftada 3.7 kg vermişim.. canım sana tek diyeceğim herşey iyi güzel maşallah azminde çok iyi ama o sucuğu çıkar o listeden bence.. onun yerine jambon falan yiyebilirsin sucukk çok kalori :)

eşime yapınca dayanamıyorum yiyorum işte,ama zaten 2haftadır sucuk yememiştim bişey olmaz heraldee:15:
sende çok güzel vermişsin bihaftada neler yedin anlatsanaa azcık:26:

evet şuan çokta kolay gibi geliyo belki ama benim için çok zor bi süreç olucak,çünkü 6 aydır naptıysam 60ta kaldım yedim almadım,yemedim vermedim:47:
ama eşimle çok büyük bi anlaşma yaptık ve benim 9nisanda 55 kiloyla onun karşısında olmam lazım
:26:,,illaki tam 55 kg'yi görücekmiş tartıda,inşallah başarıcam:41::25:

10 martta başladık tam bir ay sürem vardı ve geriye kaldı 27günüm :26:

başladığımda 60.3tüm ve bugün 59.7 nesfitle yoluma devam ediyorum 2gün bitti hadi bakalım kazam mübarek olsun,burda yaşadığım süreci paylaşıcam hergün:6:

10 mart=start =60.3
12mart=1.gün=60.2
13mart=2.gün=59.7
14mart=3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:32:
15mart=4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):23:

süper tebrik ederim bende rejime girdim sayenizde 168-169 boyum 56.4 ü gördüm 59lardan ama bu akşam kaçırdım biraz arkadşıma gittim mercimek köftesi ayıptır sölemesi pasta filan yedim çok pişmanlık çekiyorummm çoook

süper tebrik ederim bende rejime girdim sayenizde 168-169 boyum 56.4 ü gördüm 59lardan ama bu akşam kaçırdım biraz arkadşıma gittim mercimek köftesi ayıptır sölemesi pasta filan yedim çok pişmanlık çekiyorummm çoook

asıl sana bravo canım tebrik derim,sayende demişsin,nasıl nekadar zamanda düştün 56ya,,nesfit vs şeylemi verdin yoksa sağlıklı beslenerekmi naptın,bende görürmüyümki tartıda 56yı:5:

bu akşamki yediklerin içinde pişmanlığı bırak olan olmuş,ödüllendirmişsin kendini ne güzel,,ama yarın tekrar dikkat etki dengelensin:34:

asıl sana bravo canım tebrik derim,sayende demişsin,nasıl nekadar zamanda düştün 56ya,,nesfit vs şeylemi verdin yoksa sağlıklı beslenerekmi naptın,bende görürmüyümki tartıda 56yı:5:

3lt su içtim biraz yemeklerimi azalttım zaten tatlıya düşkünlüğüm pek yok biraz sağlıklı beslendim diyebilirim birde evlilk stresi filan bu hafta regl haftam şişkinliğim biraz var asıl reglden sonra belli olur sabah da 55.9 u gördüm :) nesfiti tavsiye etmem arkadaşlar bi süre zayıflatıyor sonra eski yeme alışkanlığınıza başlayınca daha doğrusu sağlıklı beslensen bile kilo alıosun o yüzden sık aralıklarla yemek yemek ve asıl bol su içmek çok işe yarıyor bunu anladım ama seni takip ediyorum senden gaz alıyorum :)))

3lt su içtim biraz yemeklerimi azalttım zaten tatlıya düşkünlüğüm pek yok biraz sağlıklı beslendim diyebilirim birde evlilk stresi filan bu hafta regl haftam şişkinliğim biraz var asıl reglden sonra belli olur sabah da 55.9 u gördüm :) nesfiti tavsiye etmem arkadaşlar bi süre zayıflatıyor sonra eski yeme alışkanlığınıza başlayınca daha doğrusu sağlıklı beslensen bile kilo alıosun o yüzden sık aralıklarla yemek yemek ve asıl bol su içmek çok işe yarıyor bunu anladım ama seni takip ediyorum senden gaz alıyorum :)))

canım aynen dediğin gibi beslenerek 11 ayda 20 kilo verdim,,haklısın zaten bu beslenmeyi diyet veya kilo vermek için değil hayat boyu uygulıyacağın standart haline getiriceksin,istesende kilo almazsın zaten:16:ama ben hiçnesfitle kilo vermeye çalışmadım bugüne kadar,benim derdim son aylarda hep eşim akşamları evde olduğu haftalarda yemek geç yenirdi böyle olunca,bende kolay kilo veremez hale geldim,,e bide iddaya girdik 1 ay zamanım vardı,eşimde 3 hafta boyunca akşamları evde değil yani 15te gidip gece 1de geldiği vardiyede olucak,bu benim şime geliyo,akşam haif geçiriyorum nesfitle böyle olunca güzel kilo vermeye başladım,55i görüp iddayı kazanınca,normal beslenmeme dönücem zaten o sorun değil yanii:32::34:

eşime yapınca dayanamıyorum yiyorum işte,ama zaten 2haftadır sucuk yememiştim bişey olmaz heraldee:15:
sende çok güzel vermişsin bihaftada neler yedin anlatsanaa azcık:26:

ben yumurtaydı jambondu ton balığıydı etti balıktı hepsini yiyorum canım :) işin güzel yanı bu 3.7 kiloyu sağlıklı bi şekilde aç kalmadan verdim :) yediğim şeyleri tatlandırdım onları yerken zevk aldım yani offf diyet diyerek yemedim. mesela sabahları iki yumurta beyazı yiyorum onu bi güzel tatlandırıyorum nane pul biber karabiber azıcık zeytinyağ hatta. yanında bir iki dilim ekmek. Proteinimide bol bol alıyorum yanında gerekli karbonhidratıda ve yeterli derecede karbonhidrat aldığım için hiç tatlı sorunu yaşamıyorum. En büyük yanılgılardan biride bu ekmeği tamamen kesmek.. bak mesela dün akşam yemeğimde çok güzel bişi hazırladım tadıda çok güzel oldu : Kıvırcık , roka , sivri biber salatamı hazırladım 100 gr kepekli makarna haşladım bide bi küçük kutu ton balığı koydum hepsini aynı büyük tabağıma:) bak mesela bu öğünümde hem protein hem yeterli karbonhidrat hem salatamla vitaminim var :) ama tabiki en önemli şey 6dan sonra yememek.. bol yeşilçay vs.. benimde hedefim 50 :) hadi bakalım bu haftada bir 3.5 kiloyu kıış kış yapıcam inşallah :)

ya ben bugün gene mecbur olduğum için kötü bişi yedim :(( ama 4 gibiydi 4 ten sonra hişbişi yemedim kalori açısından çok tutmaz heralde :s
haftasonları uymuyo ya sürekli hareket halinde olduğum için dışarıda hafif bişiler ya da az yiyemiyorum az yersem salata tarzı bişi başım dönüyo midem bulanıyo yetmiyo bana evde olunca gayet güzel uyguluom diyetimi

eveeeet bu haftasonu çok kötü geçti benim,,cuma günü saat 17de geldi eşim,vardiye değişmiş,,n"eyse akşam yemeğini beraber yedik,benim nesfit güme gitti,,bide geç yedik,,neyse cumarteside tatiliydi,sabahtı akşamdı akşamdan sonraki atıştırmalardı baya gittiim ben,,:47:eşime dedim,bugünleri senin yüzünden böyle geçirdim bana ek 5gün ver dedim,kabul etti,,:23:
neyse bugünde sabah nesfitimi yedim ama,akşama doğru ablamla çocuklarımızı parka götürdük eğlendik sıcak havanın keyfini çıkardık,,gelirkende ekmek arası ciğer ısmarladı,evde gelince bigüzel yedik,bide baya gofret yedim,,regl olmadım daha krizler geliyo ondandır diyorum,,:25:yemeyim diyorum,bişey olmaz diye yedim:47:neyse yarın tekrarbaşlıyorum,,bu sabah,2günün acısı fena çıkıcak dedim ama 59.6yı gördüm,,:32:sevindim ne yalan söyliyim,hadi bu sefer haftaya daha hızlı ve çok gider inşallah:36:

canım çok ii kilo vermişsin geçen hafta ben de başladım diyete 1 senedir gitmeyen doğum kilolarımı vermeye başladım tam 4 kilo gitti. dediğiniz gibi dikkatli ama sağlıklı beslenerek ama benim biraz fazla kilom var daha hızlı vermem lazım yani senin songün 20 nisan mıydı? yaklaşık 1 ayın vr yani birlikte verelim mi kiloları? ben de sana katılayım ama benim biraz daha katı yapmam lazım diyeti. ben şimdi 66 kiloyum mayıs sonuna 52 olmam lazım. 2 ay ve 14 kilo fazlam var yani bu da eder ayda 7 kilo tabi ilk başta daha hızlı gider kilolar o yüzden hedef olarak 20 nisan için 56 diyorum. tabi sen ne dersin katılmama bilmiyorum :(
günümü nasıl geçirdiğimden bahsetmek istiyorum
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmek 1 dilim light peynir 2 zeytin bazı günler haşlanmış yumurta sabah saat 7 de kahvaltı yapıyorum
10 gibi 1 yeşil elma
11 ve 12 de 2 bardak yeşil çay
13 30 da yeşil elma
15 te yeşil çay
17 de elma
19 da malesef 2 günden bu yana yemek yiyorum ama porsiyonşarımı azalttım. biraz daha dikkat etmem lazım
akşam yatarken ıkık suya 1 yeke kaşığı elma sirkesi

bu aralar regli dönememim yaklaşıyor aşırı tatlı isteğim var bugün markette zor tuttum kendimi neyseki 4 dilim etimekle geçiştirdim
günde 2 ssat yürüyüş 1 saat spor 3 lt su

tyrael canım süpersin,,4kiloyu bi haftadamı verdin,,:46:bende 2gündür akşam yemek yiyorum valla,çok kötü oldu benim için,,yarın sil baştan tekrar başlıcam nesfite,,
tabiki katılabilirsin nedemek:ssz:bu arada songün 9nisan benim,,dün zar zor eşime bikaç gün daha ver senin yüzünden akşamları hem geç yedim hem yemek yedim,hemde yemekten sonra atıştırmalık bisürü şey yedim,,oda kabul dediya bakalım,inşallah 9nisana kadar 55 olurumda ek güne ihtiyacım kalmazz:5:ah ah senin başlardan çok gider canım doğru ama 1 ayda 7 kilo nasıl olcak bilemedim:44:hayırlısı bakalım,azimli gidersen başarırsın,,sen 20nisana 56 olurda ben nisanda 55 olamazsam yuh derim kendime heraldee:25::5::ssz:başarılar diliyorum:54:

canım evet geçen pazar başladım ilk gün zaten su attım o yüzden çabuk gitti. bundan sonrası önemli benim için bakalım bu hafta verebilecek miyim adet dönemim:( şişkinlik de olur ytabi:(
tamam o zaman her akşam gün içinde neler yediğimizi yazalım o halde yaza kilolarla girmek istemiyorum istediğim şeyi giyebilmek istiyorum.
yanlız ben sabahları tartılıyorum akşam moralim bozulmasın die tartılmıyorum çünkü çok su içince tartıda çok farklı çıkıyo benim bazen 4 5 litreyi buluyo içtiğim su

kızlar nesfiti nasıl yiyorsunuz çok şekerli gelmiyormu sizede ben bir kez yedim midem bulandı sütle yaptım aşırı şekerli geldi bana zaten pek sevmem şekeri bende kilo vermek istiyorum ama yiyemedimm:(((

canım evet geçen pazar başladım ilk gün zaten su attım o yüzden çabuk gitti. bundan sonrası önemli benim için bakalım bu hafta verebilecek miyim adet dönemim:( şişkinlik de olur ytabi:(
tamam o zaman her akşam gün içinde neler yediğimizi yazalım o halde yaza kilolarla girmek istemiyorum istediğim şeyi giyebilmek istiyorum.
yanlız ben sabahları tartılıyorum akşam moralim bozulmasın die tartılmıyorum çünkü çok su içince tartıda çok farklı çıkıyo benim bazen 4 5 litreyi buluyo içtiğim su
canım 4 5 litre çok fazla böbreklerine yazık,,2.5 ltreden az 3 ltreden çok içme sakın, zarar veriyo fazlası dikkat et:34:
sabah tartılmak en doğrusu zaten canım,sen bana bakma,ben kafayı yedim iice:1:akşam meraktan tartılıyorum elbetteki fazla çıkıcak okadar su içiyoruz akşama kadar:7:ama bu moral bozmasın,çünkü sabaha kadar içtiklerimiz gidiyo sabah az çıkıyoruz,ben buna alıştım akşam kaçsam sabah kaç çıkıcamı tahmin edebiliyorum artık oyüzden bakıyorum:ssz:
inşallah yaza en zayıf halinle girersin canım:16:bende iddayı kazanmış olarak:23:
elma sirkeli suyu bende içiyorum devamlı bu arada çok faydası oldu benim hayatımda sağolsun:16:

kızlar nesfiti nasıl yiyorsunuz çok şekerli gelmiyormu sizede ben bir kez yedim midem bulandı sütle yaptım aşırı şekerli geldi bana zaten pek sevmem şekeri bende kilo vermek istiyorum ama yiyemedimm:(((

valla bana çok güzel geliyo,,bilmem belki sen şekeri çok sevmediğin içindir belki:31:sende special kyı veya k flakesi dene bakalım:34:

canım 4 5 litre çok fazla böbreklerine yazık,,2.5 ltreden az 3 ltreden çok içme sakın, zarar veriyo fazlası dikkat et:34:
sabah tartılmak en doğrusu zaten canım,sen bana bakma,ben kafayı yedim iice:1:akşam meraktan tartılıyorum elbetteki fazla çıkıcak okadar su içiyoruz akşama kadar:7:ama bu moral bozmasın,çünkü sabaha kadar içtiklerimiz gidiyo sabah az çıkıyoruz,ben buna alıştım akşam kaçsam sabah kaç çıkıcamı tahmin edebiliyorum artık oyüzden bakıyorum:ssz:
inşallah yaza en zayıf halinle girersin canım:16:bende iddayı kazanmış olarak:23:
elma sirkeli suyu bende içiyorum devamlı bu arada çok faydası oldu benim hayatımda sağolsun:16:

valla bana çok güzel geliyo,,bilmem belki sen şekeri çok sevmediğin içindir belki:31:sende special kyı veya k flakesi dene bakalım:34:

canım az önce bi arkadaşın açtığı sayfada okudum diyetisyeni süper yağ yakıcı çay tarifi vermiş onu denicem yarın sana da yazayım deneyenler memnun kalmş diyetisyenin hastalarıda.
tarife gelince 1 su bardağı kaynamış suya 3 tane zetin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye yaprağı atıp 5 dk dememeye bırakılıp içiliyormuş günde 2 defa taze yapılarak aklında olsun

Back