• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

55 kilo olmalıyım ve benim 1 ay sürem var(başarıcam)

şunu bi okuyun kızlar!!!ömer coşkun'dan:16:

tohumunu yutamayanlar,yağınıda içebilirlermiş,aynı etkiyi yapıyomuşş:32:

Çörek Otu ile Zayıflayabilirsiniz!

Çörek otu bitkisi ile bakım
Çörek otunun faydalarından biriside zayıflamaya yardımcı olmasıdır. Bunun için çörek otunu veya yağını kahvaltı ve yemeklerden bir saat önce bir çay kaşığı miktarında bir bardak su ile yutmalısınız. Çörekotu yağını yüzde yüz saf, ilk sıkım ve soğuk sıkım olarak tercih edin. Çörek otu fazla kiloları olan kişilerin iştahını azaltabilir. Daha çabuk doyma hissi oluşturur. Bu şekilde zayıflamanıza yardımcı olur. Yemekten önce içilen bir bardak suyun da zayıflamaya etkisi vardır.

Resmi laboratuvar kayıtlarına göre:

Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce, yani günde 3 kez ortalama 200 tane çörek otu tohumunu çiğneyerek yutmak zayıflatmaktadır.

Çörek Otu ile Zayıflama:

Önceki yazımda çörek otunun anti obezite ve müshil etkisinin bilimsel dokümanlarda belirtildiğini söylemiştim. Bu yöntemle kilo verebilen arkadaşlardan gelen haberlere sevindiğimi ifade etmeliyim.

Bilimsel dokümanlarda ise özet olarak şu bilgiler yer almaktadır:

1- Kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 0,7 gr. (yaklaşık 200 adet tohum) yeni öğütülmüş veya çiğnenerek 1 bardak su ile birlikte yutulacak.

2- Veya kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce 5 damla çörekotu yağı 1 bardak su ile yutulacak.

Çörek otunun zayıflatma etkisini şu şekilde gösterdiği düşünülmektedir.

1- İştahı kapatarak,
2- Karaciğeri temizleyerek sindirimi hızlandırarak.
3- Lubricant (yağlayıcı) özelliği ile bağırsakları kaygan hale getirerek, yani müshil etkisi göstererek, besinlerin daha hızlı geçmesini sağlayarak.

Çörek Otu ile Zayıflamak, Kilo Vermek
Çörek otu ile Zayıflamak Mümkün!

Bir genç kıza bunu 1 ay önce söylemiştim. Geçen gün kendisi ile karşılaştım. Bir ayda 4 kilo vermiş olduğunu söyledi. Çörek otunu her yemekten yarım saat önce çiğneyerek tüketmelisiniz. Eğer bu kullanım şekli rahatsız ediyorsa, benim yaptığım gibi kahvaltı ve yemeklerden yarım saat önce yarım çay kaşığı kadar yağını biraz suyla yutmalısınız. Son 2 ay içerisinde pantolonlarım 2 beden küçüldü. Çiğnenmeden yutulan çörek otunun midede açılması, şişmesi ve tok tutması mümkün olmayabilir. Ve şunu da belirtmek gerekir ki, nasıl olsa çörek otu beni zayıflatacak diye yemek miktarını arttırmamalısınız.

Çörek otunun anti obezite ve müshil etkileri gösterdiğine dair bilimsel çalışmalar ve laboratuvar verileri mevcuttur.

alıntı

çörek otu sadece tuvalete çıkarıo.lahana suyu daha etkili.ablam kullandı.

valla benim şu sıralar tek sıkıntım,kabızlık:ssz:eğer cidden müsil etkisi yapıyosa tam bana göre,,ne yaptıysam çözemedim kabızlığımı,heer türlü kilo verebiliyoruz nasılsa,,önemli olan bu işte kabızlığı önlemek daha ne olsun:32::16::16:

Bende geldim :D

Ben bıraktığım ve oyalandığım o rejimsiz günlerde 2 kiloyu geri almışım 103 olmuşum yaa :((
Ama çok üzülmedim, k-flex e senle başladığım günden beri yapıyorum. Yarım kilo gitti bile. Bakalım 1 haftada kaç kilo gidecek. Tabi benim kilom çok olduğu için fazla gidebilir. Normal yani...

Diğer kilolarımı da verirken ilk 1 haftada 3.5 kilo vermiştim. Off, inşallah ilk 15 günde bi beş kilo verebilirim.

Sabah k-flex imi yedim, öğlenede kendime az zeytinyağlı pırasa pişirdim onu yedim. Akşama yine k-flex var.

kızlar nesfiti nasıl yiyorsunuz çok şekerli gelmiyormu sizede ben bir kez yedim midem bulandı sütle yaptım aşırı şekerli geldi bana zaten pek sevmem şekeri bende kilo vermek istiyorum ama yiyemedimm:(((

günaydın cnmmmm k-fleks ye o sereklı degıl .....

dünde nesfit yapamadım :25:geç uyanabildim zar zor,,neyse kıssadan hisse bu sabah 59.3üm wc'ye çıkamadım:26:reglimde gecikti şişim büyük ihtimal:25:
neyse haftaya kadar regl olurumda geçer bu sıkıntı umarım,bu arada çörek otunada başladım bugün:39:

dünde nesfit yapamadım :25:geç uyanabildim zar zor,,neyse kıssadan hisse bu sabah 59.3üm wc'ye çıkamadım:26:reglimde gecikti şişim büyük ihtimal:25:
neyse haftaya kadar regl olurumda geçer bu sıkıntı umarım,bu arada çörek otunada başladım bugün:39:

duphalac şurup ta ii gelio.lahanasuyuda.yalnız lahananın o dış yapraklarını (günlük taze yaparsan daha ii) kaynatıosun ablam limonla tatlandırıodu.içiosun.valla lahananın yemeği bile dehşet çalıştırıo.kapuska yedimmi wc mesken tutuom:)

duphalac şurup ta ii gelio.lahanasuyuda.yalnız lahananın o dış yapraklarını (günlük taze yaparsan daha ii) kaynatıosun ablam limonla tatlandırıodu.içiosun.valla lahananın yemeği bile dehşet çalıştırıo.kapuska yedimmi wc mesken tutuom:)

canım lahanayı sevmiyorum ben,,bide dediğin şurubu kullanıyorum zaten,çok ii işe yarıyo,ama ilaca bağımlı yaşamakta istemiyorum :19:oyüzden çörek otunu deniyorum bakalım yarın aynı sorun olucakmıı:31:

demin kaç beden kaç bedene tekabul ediyo diye araştırırken,(hani kotlarda 31 yazıyo kumaşlardada 40 beden yazıyoya onu anlayamıyodum,artık öğrendim 31 kotsa,41 kumaş hemen hemen böyleymiş 10 fark olurmuş arada,,)
burda kk da kotta kaç,kumaşta kaç beden giyiyorsunuz diye biyer gördüm googlede ararken ,ben kumaş giymem ama sırf merak ettim giydim demin,,hatta sabah dediğim o dar kotlarımıda çıkardım,getirdim odaya,başladım denemeye,,31 vardı aralarında:44:allah allah dedim ben 31'edemi sığmıyodum bunları kaldırırken,,:31:
heralde önü kapanmıyodu hatırlamıyorum..:37:

neyse giydim cuk oturdu içinde nasıl rahatım ama,,neyse bi başka kotu aldım elime yeniydi daha,en özendiğim dar paça kotlardandı,hiç giyememişimdir dar paça en son giydiğimde çok iğrenç görünüyodum koca bi toto basenler apacık ortada:37:
neyse işte bedenine baktım 29 yazıyodu:53:dedim bakalım önü kapanmaz kesinde bi için girebilcemmi dedim:52:inanamadım önüm bile kapandıı:52::52:
tam foto çekicektim cameranın pili az dedi taktım dolarsa çekicem akşam:23:çok heycanlandım,,
gerçi giyipte çıkamam sokağa çünkü henüz içinde yürürken robot gibi oldum rahat değilim sıkıyo anlıycanız,,:ssz:

ama bidahaki deneyişimde kesin rahat edicem şekilde olucam ve şuna eminimki 29dan aşağısı kurtarmaz beni çünkü iri kemikliyim
bideri bikemik kalsamda 28e giremem heralde:37:

kumaşı giydim şimdide üstümde,40beden yazıyo bundada tam oturdu:ssz:
neyse kızlar şimdi ben kaç bedenim:26:ne karışık bi mevzu buyaa,gömlekte ayrı kotta kumaşta ayrı,elbisede ayrı hepsinde ayrı beden ne karmaşık:47:

canım merhaba seni daha önceden de görmüştüm ama iki çocuğpun olduğunu bilmıodum yani forumda görmüştüm.benmde iki oğlum var ikinci 3 aylık diğeri 4 yaşında 1.den sonra kilo vermek kolayda benm şimdi iştahım çok açıldı ama kilo vermem gerek 68 geliyorum tartılınca 60 la hamile kaldım 78 ile doğuma girdim işte 10-11 kilo anca gitti diyet yapmaya korkuyorum sütüm azalır diye sence nasıl bi yol izlemeliyim sen bayaa azimli ve başarılısın maşallah hemde iki çocuğun var ortak yanlarımız var yani

evet şuan çokta kolay gibi geliyo belki ama benim için çok zor bi süreç olucak,çünkü 6 aydır naptıysam 60ta kaldım yedim almadım,yemedim vermedim:47:
ama eşimle çok büyük bi anlaşma yaptık ve benim 9nisanda 55 kiloyla onun karşısında olmam lazım
:26:,,illaki tam 55 kg'yi görücekmiş tartıda,inşallah başarıcam:41::25:

10 martta başladık tam bir ay sürem vardı ve geriye kaldı 27günüm :26:

başladığımda 60.3tüm ve bugün 59.7 nesfitle yoluma devam ediyorum 2gün bitti hadi bakalım kazam mübarek olsun,burda yaşadığım süreci paylaşıcam hergün:6:

10 mart=start =60.3
12mart=1.gün=60.2
13mart=2.gün=59.7
14mart=3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:32:
15mart=4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):23:

16mart=58.7 (tartı günümdüü 1.6 kg gitmiş):46:

20mart 2012:32:salı =59.3kg :37:

kısadan bahsedeyim şuanki kilom 59.3 haftasonu eşim yüzünden iyi geçmedi,nesfiti yapamadım,kabızım ve reglim gecikti,,çörek otunada bugün başladım inşallah sindirim sistemimi düzeltir:16:
canım arkadasım aynı sıkıntı bendede var fakat ben veriyorum bogazımı tutsamda bana iyi bir destek arkadasa ihtiyac var.23 kilo verdim su 3 kiloda umrumda gb gözükmüyor gb duruyorum ama deliriyorum

bakın tecrübelerimi sizinle paylaşmak istedim.ben protein diyetıyle ve isvec diyetiyle 23 kilo verdim.ve inanın bana gittiğim spor kulubunde zor kilo veren insanlarda örnek oldum ve tarıfi uygulayanlar hergun gr gr zayıfladığını kendileri gördü.kabızlık için armut kayısı bol baharat ve kırmızı pul biber le bu sorunu atlatabilirsiniz

bende 14 martta iddaya girdim ve benimde 55 olmam lazım ama sürem daha uzun neyseki ;) mayıs sonuna kadar 55 olmam gerekiyo okadar hırs yaptımki hiç bişeyi canım çekmiyor ve deli gibi spor yapıyorum :) sanada kolay gelsin canım çok az kalmış ha gayret

demin kaç beden kaç bedene tekabul ediyo diye araştırırken,(hani kotlarda 31 yazıyo kumaşlardada 40 beden yazıyoya onu anlayamıyodum,artık öğrendim 31 kotsa,41 kumaş hemen hemen böyleymiş 10 fark olurmuş arada,,)
burda kk da kotta kaç,kumaşta kaç beden giyiyorsunuz diye biyer gördüm googlede ararken ,ben kumaş giymem ama sırf merak ettim giydim demin,,hatta sabah dediğim o dar kotlarımıda çıkardım,getirdim odaya,başladım denemeye,,31 vardı aralarında:44:allah allah dedim ben 31'edemi sığmıyodum bunları kaldırırken,,:31:
heralde önü kapanmıyodu hatırlamıyorum..:37:

neyse giydim cuk oturdu içinde nasıl rahatım ama,,neyse bi başka kotu aldım elime yeniydi daha,en özendiğim dar paça kotlardandı,hiç giyememişimdir dar paça en son giydiğimde çok iğrenç görünüyodum koca bi toto basenler apacık ortada:37:
neyse işte bedenine baktım 29 yazıyodu:53:dedim bakalım önü kapanmaz kesinde bi için girebilcemmi dedim:52:inanamadım önüm bile kapandıı:52::52:
tam foto çekicektim cameranın pili az dedi taktım dolarsa çekicem akşam:23:çok heycanlandım,,
gerçi giyipte çıkamam sokağa çünkü henüz içinde yürürken robot gibi oldum rahat değilim sıkıyo anlıycanız,,:ssz:

ama bidahaki deneyişimde kesin rahat edicem şekilde olucam ve şuna eminimki 29dan aşağısı kurtarmaz beni çünkü iri kemikliyim
bideri bikemik kalsamda 28e giremem heralde:37:

kumaşı giydim şimdide üstümde,40beden yazıyo bundada tam oturdu:ssz:
neyse kızlar şimdi ben kaç bedenim:26:ne karışık bi mevzu buyaa,gömlekte ayrı kotta kumaşta ayrı,elbisede ayrı hepsinde ayrı beden ne karmaşık:47:

selam triendy21 canim bende diyetteyim, ve senin gibi 55 olmak istiyorum bende. 62 kiloyum su anda. yaklasik iki ay olmak uzere baslayali. son iki haftadir yerimde sayiyorum sinirlerim cok bozuldu gitmiyor kilolar diye. Banada destek olunda bende zayiflayayim. Bu arada kac beden konusuna gelince her markada degisiyor sanirim cunku benim dolabimda 36-42 arasinda degisiyor. 36 tam oturuyor gerci rahat degilde simdi. robot gibi durmam gerek. insallah zayiflarsakda incecik giyinebilsek. :12:

canım arkadasım aynı sıkıntı bendede var fakat ben veriyorum bogazımı tutsamda bana iyi bir destek arkadasa ihtiyac var.23 kilo verdim su 3 kiloda umrumda gb gözükmüyor gb duruyorum ama deliriyorum
aynen umrumuzda gibi gözükmüyo ama,içimizi bi biz biliyoruz:31:heleki ben,çok az bi zaman verdi eşim,az çakal değil aslında benimkide,en son iddaya girdiğimizde yine biray zaman vermişti,61dim ozaman ve 57 olursan şuşu diye iddaya girmiştik,ama ben 58 bile olamamıştım,çünkü her akşam eşim evde olurdu yemeği geç yerdik anlıycan yedirmediği şey kalmamıştı haliyle inemedim,,ama bu sefer yuh yani 55 ol dedi çok büyük vaad verdi ama,oyüzden kesin kazanmalıyımki vaadini gerçekleştirsin,,yoksa hem yine rezil olucam hemde ona artık hiçbikonuda karışmıycam dışarı çıkmasına gelceği saate vs..:47:oyüzden kesin bu kez hırslıyım:15:
bende 14 martta iddaya girdim ve benimde 55 olmam lazım ama sürem daha uzun neyseki ;) mayıs sonuna kadar 55 olmam gerekiyo okadar hırs yaptımki hiç bişeyi canım çekmiyor ve deli gibi spor yapıyorum :) sanada kolay gelsin canım çok az kalmış ha gayret
:46::46:mayıs sonuna kadaar süppperrr :36::36:ah ah ben sıktır büzüye getirdim biray neki bu adam çok uyanık yeminle,ama kabul ettim bikere,,ona az gözüküyoya 5kilo neki 1 ayda verirsin daha fazla süre olmaz dedi:37::19:bol şanslar sanadaa:16:
selam triendy21 canim bende diyetteyim, ve senin gibi 55 olmak istiyorum bende. 62 kiloyum su anda. yaklasik iki ay olmak uzere baslayali. son iki haftadir yerimde sayiyorum sinirlerim cok bozuldu gitmiyor kilolar diye. Banada destek olunda bende zayiflayayim. Bu arada kac beden konusuna gelince her markada degisiyor sanirim cunku benim dolabimda 36-42 arasinda degisiyor. 36 tam oturuyor gerci rahat degilde simdi. robot gibi durmam gerek. insallah zayiflarsakda incecik giyinebilsek. :12:

regl oldunmu canım belki yaklaştıysa vucut su tutar tartıya artı yansır veya dikkat ediyosan çok,,sabit görünür,,ama regl yakın değilse bol su içtiğinden emin ol,,bide duraklama dönemine girmişsindir,belki ama tabi,,gerçi 2ay gibi bisürede 5 kilo çok normal ama ne biliyim başka bişey gelmiyo aklıma,,sakın gitmiyo diye salma kendinii,o incecik kıyafetlerin içinde hayal et kendinii:12::34:

aslında tam zamanında başlıyorsunuz.kanın hızlandığı zamanlar bahar ayları.ben size yürüyüş tavsiye edeceğimm.inanılmaz kilo verdirio.ben diyetsiz 5 kilo vermiştim bide haftanın iki günü şekerli börek yiyerek.ama günde en az 45 dk en fazla 1.5 saat yürüdüm.bide sabahları içilen 2 bardak su müthiş işe yarıo.sizi görünce çok heyecanlanıyorum bir an önce doğurup aranıza gelmek istiyorum:))

menüm(20.03.2012salı)

kalkınca 2bardak ılık su
1tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu(suyla yuttum)

sabah

nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)

ara

elma

öğlen

yarım tabak uzun makarna (salçalı)
2çatal havuç kızartması(yoğurtlu)
yeşil salata
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt
siyah çay 1bardak(esmer şekerli)

ara

bademe benzer kuruyemiş(5tane)
portakal

akşam

haşlanmış tavuk gögsü(salça ve baharat kattım)
1kase yoğurt
1 domates

toplam 3lt su

(gün içinde egzersizler)
:8:

Son düzenleme:
dünkü menüm (21.03.2012 çarşamba)

sabah

ara

elma

öğlen

5 köfte(yağsız tavada)
domates
2d.tam buğday ekmeği
3zeytin
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt

ara

portakal

akşam

nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)

1saat sonra

cıvıttım:37: bayabi cısslar yedim(cips,1 gofret ve 1kase puding:17:)
toplam 3lt su

nesfitler 5ç.kaşığı haaa
:51:

gün içinde aklıma geldikçe egzersiz yaptım,ip atladım,ve dans ettim(zumbaa)
:8:
bide market gezmesi var yürüyüşten sayılırsa artık baya bikaç saat hareketliydim dışarda:32::51:

bugünkü menüm(22.03.2012 perşembe)

sabah

ara

elma

öğlen

domatesli yumurta
yeşil salata
2d.saf kepek ekmeği
azcık peynir
kuru soğan
3k. yoğurt