- Konu Sahibi puccakanka
-
teşk.ederim canım
evet tam 11 ayda 20 kilo verdim,79.8dim başladığımda 59.8le tam 20 kilomu vermiş oldum 11 aydaama 6 aydır 60ta kalmıştım şeytanın bacağını eşim sayesinde ağolsun kırdııım
iddaya giricek birisi varsa bence dene,insan fena motive oluyoovallahi helal olsun yaa. bende motive olup başlıyacam inşallah. çok tebrik ederim seni. bende 65 kiloya çıktım maalesef. 55e düşmem lazım. daha motive olmayı bekliyorum
bende rejime baslıyorum cnm azmıne hayran kaldım ama benım bır 18 kilo vermem lazım tup bebıs tedavısınde sıstım ıyıce ılaclarla kfleks alıcam ben ama nesfıt daha mı ıyıkı....
menüm
kalkınca 2bardak ılık su vee
sabah sporu:118:
sabah
nesfit yarım bardak sütle(yarım yağlı)
1 küçük portakal
ara
çubuk tarçınlı yeşil çay
7-8 tane antep fıstığı
öğle yemeğinden hemen öncede
3 tutam maydanoz
öğlen
4d. t.b. ekmeği(kızartılmış çok ince yağ sürdüm)
yeşil salata
kk peynir
2 haşlanmış yumurta
2zeytin
6 dilim sucuk (tost makinasında kızartılmış:125:)
4diş sarımsak fena tansiyonum düşmüştü
3k. yoğurt
1bardak az şekerli siyah çay
ara
biberiye çayı:126:
yeşil elma
20 dk saunaya girdim,ilk defa bu kadar ter attım içinde ölüyorum sandım:95:
ardından yarım litre su
akşam (19.00)
nesfit+yarım bardak sütle(yarımyağlı)
1.5 saat sonra
form çayı(birazdan içicem)
toplam 3lt su
bi dolu egzersiz ,dans ve
25 mekik anca (ben ara verdimdi belimi incitince tekrar yapıyım dedim ııh dayanamadım
50 sopalı dönme hareketi-50 sağa sola eğilme hareketi
ip atlama 200tane
Canım meraba hemen hemen aynıyız nerdeyse bende 168 boyundayım 61.7 yi görür görmez diyete girdim bende " sağlıklı beslenme"yle bir haftada 3.7 kg vermişim.. canım sana tek diyeceğim herşey iyi güzel maşallah azminde çok iyi ama o sucuğu çıkar o listeden bence.. onun yerine jambon falan yiyebilirsin sucukk çok kalori :)
evet şuan çokta kolay gibi geliyo belki ama benim için çok zor bi süreç olucak,çünkü 6 aydır naptıysam 60ta kaldım yedim almadım,yemedim vermedim
ama eşimle çok büyük bi anlaşma yaptık ve benim 9nisanda 55 kiloyla onun karşısında olmam lazım:26:,,illaki tam 55 kg'yi görücekmiş tartıda,inşallah başarıcam
10 martta başladık tam bir ay sürem vardı ve geriye kaldı 27günüm :26:
başladığımda 60.3tüm ve bugün 59.7 nesfitle yoluma devam ediyorum 2gün bitti hadi bakalım kazam mübarek olsun,burda yaşadığım süreci paylaşıcam hergün
10 mart=start =60.3
12mart=1.gün=60.2
13mart=2.gün=59.7
14mart=3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım
15mart=4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım)
süper tebrik ederim bende rejime girdim sayenizde 168-169 boyum 56.4 ü gördüm 59lardan ama bu akşam kaçırdım biraz arkadşıma gittim mercimek köftesi ayıptır sölemesi pasta filan yedim çok pişmanlık çekiyorummm çoook
asıl sana bravo canım tebrik derim,sayende demişsin,nasıl nekadar zamanda düştün 56ya,,nesfit vs şeylemi verdin yoksa sağlıklı beslenerekmi naptın,bende görürmüyümki tartıda 56yı
3lt su içtim biraz yemeklerimi azalttım zaten tatlıya düşkünlüğüm pek yok biraz sağlıklı beslendim diyebilirim birde evlilk stresi filan bu hafta regl haftam şişkinliğim biraz var asıl reglden sonra belli olur sabah da 55.9 u gördüm :) nesfiti tavsiye etmem arkadaşlar bi süre zayıflatıyor sonra eski yeme alışkanlığınıza başlayınca daha doğrusu sağlıklı beslensen bile kilo alıosun o yüzden sık aralıklarla yemek yemek ve asıl bol su içmek çok işe yarıyor bunu anladım ama seni takip ediyorum senden gaz alıyorum :)))
eşime yapınca dayanamıyorum yiyorum işte,ama zaten 2haftadır sucuk yememiştim bişey olmaz heraldee
sende çok güzel vermişsin bihaftada neler yedin anlatsanaa azcık:26:
canım 4 5 litre çok fazla böbreklerine yazık,,2.5 ltreden az 3 ltreden çok içme sakın, zarar veriyo fazlası dikkat etcanım evet geçen pazar başladım ilk gün zaten su attım o yüzden çabuk gitti. bundan sonrası önemli benim için bakalım bu hafta verebilecek miyim adet dönemimşişkinlik de olur ytabi
tamam o zaman her akşam gün içinde neler yediğimizi yazalım o halde yaza kilolarla girmek istemiyorum istediğim şeyi giyebilmek istiyorum.
yanlız ben sabahları tartılıyorum akşam moralim bozulmasın die tartılmıyorum çünkü çok su içince tartıda çok farklı çıkıyo benim bazen 4 5 litreyi buluyo içtiğim su
kızlar nesfiti nasıl yiyorsunuz çok şekerli gelmiyormu sizede ben bir kez yedim midem bulandı sütle yaptım aşırı şekerli geldi bana zaten pek sevmem şekeri bende kilo vermek istiyorum ama yiyemedimm((
canım 4 5 litre çok fazla böbreklerine yazık,,2.5 ltreden az 3 ltreden çok içme sakın, zarar veriyo fazlası dikkat et
sabah tartılmak en doğrusu zaten canım,sen bana bakma,ben kafayı yedim iiceakşam meraktan tartılıyorum elbetteki fazla çıkıcak okadar su içiyoruz akşama kadar ama bu moral bozmasın,çünkü sabaha kadar içtiklerimiz gidiyo sabah az çıkıyoruz,ben buna alıştım akşam kaçsam sabah kaç çıkıcamı tahmin edebiliyorum artık oyüzden bakıyorum
inşallah yaza en zayıf halinle girersin canımbende iddayı kazanmış olarak
elma sirkeli suyu bende içiyorum devamlı bu arada çok faydası oldu benim hayatımda sağolsun
valla bana çok güzel geliyo,,bilmem belki sen şekeri çok sevmediğin içindir belkisende special kyı veya k flakesi dene bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?