Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm elbisenin boyu yere kadar mı kısa mı nereye kadar boyum 1.68 nereye kadar olur boyu tahmini yazar mısın kısa ise olmaz bana kısa giymiyorum çünkü uzun yer kadar elbise var mıKızlar daha önce bazı elbiseleri 42 beden olarak yazmıştım. Likralı kumaş olduğu için 42 bedene de olabiliyor ama görüntü açısından pek hoş durmuyor bazıları,bende 1-2 kez giymiştim zaten. 42 beden birkaç arkadaşla ,ölçülerini karşılaştırdık ama 42 bedenlere olmuyor. Şu an ben 1-2 beden daha aşağıyım,şu an denediğimde üstümde daha güzel durduklarını gördüm o yüzden bedenleri yeniden yazıyorum.
1.Elif Ertük Tasarımı Elbise, Dizhizası Saks Mavisi,Likralı kumaş. 38-40 BEDEN
Eki Görüntüle 998383
canm elbisenin boyu yere kadar mı kısa mı nereye kadar boyum 1.68 nereye kadar olur boyu tahmini yazar mısın kısa ise olmaz bana kısa giymiyorum çünkü uzun yer kadar elbise var mı
uzun bileğe kadar eklersen haberim olsun cnmelbiseler tam diz hizası canım. ama sana dizin biraz daha aşağısında 3 parmak falan altında olur eklediklerim arasında bileğe kadar olan yok.
42 -44 bedene uygun etek lcw.Eki Görüntüle 117390
penyemi kuzum bu
evet penyeee canım